Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:04:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча (Прочетена 124328 пъти)
wanting
Професор
Публикации: 314
Отг: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ
«
Отговор #165 -:
януари 08, 2010, 13:48:54 »
и аз досега си се мажа с обикновени лосиони за тяло разни овлажняващи и т.н, но и аз се замислям за някакъв за стрии, че и без това дупето ми е прблемна област ...
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #166 -:
януари 08, 2010, 20:06:25 »
Лелее,захвана се най-болезнената ми тема,да ви кажа аз много се притеснявам да не ми се появят стрии,особено на корема и сега съм решила идната седмица да се сдобия с някакъв лосион,но не знам на каква марка.
Повечето хора твърдят,че това си е до ген и най-вероятно е така,но ние нека да направим,каквото можем за тялото си,поне после да не се обвиняваме,че не сме опитали.
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #167 -:
януари 08, 2010, 20:10:05 »
Мажете се от сега, не се чака като се появят коремите. Като започнете от сега спомагате еластичността на кожата.
Незнам колко е до ген но аз имам едни стрии от рязка промяна в теглото незнам кога точно са се появили, но тва говори, че могат и от бременността да се появят.
За сега да чукна на дърво нямам стрии. Мажа се от 3 месец със Мама Дона на Чико сутрин и вечер.
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #168 -:
януари 08, 2010, 23:02:48 »
Цитат на: Вероника в януари 08, 2010, 20:10:05
Мажете се от сега, не се чака като се появят коремите. Като започнете от сега спомагате еластичността на кожата.
Напълно съм съгласна
Аз започнах с мазането някъде околу 4 месец, като тогава и корем нямах но редовно се мажех. Постепенно вкючих по големи участъци от тялото, като сега вче се мажа цялата. За гърдите и корема позлвам ПЕРКУТАЛФА ЕМУЛСИЯ и съм адски доволна. Останалото мажа с KORPERCREME на IRISAN той съдържа какаово масло и масло от ший. Нанася се лесно, мирише нентрапчиво. Засега нямам стрии, но има време и това да стане
Подариха ми и един крем на ELANCYL, който ще почна съвсем скоро, тъй като Перкуталфа-та ми е на свършване.
Но влияние на стриите оказва и правилното хранене, поемането на достатъчно течности и генът естественно. Аз съм на мнение, че превенция е истината, по от рано по - добре, след раждането също мазане още известно време
«
Последна редакция: януари 09, 2010, 09:37:28 от pleasure
»
Активен
Вероника
«
Отговор #169 -:
януари 08, 2010, 23:44:50 »
Цитат на: pleasure в януари 08, 2010, 23:02:48
след раждането също мазане още известно време
ДА !!!
Защото има случай, няма стрии през цялата бременност и като роди и се отпусне кожата се появяват, за това си трябва поддържанеи и мазане без спиране
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #170 -:
януари 09, 2010, 08:30:25 »
момичета надъхахте ме :Д още днес отивам да си купя лосион
Активен
Дидка
Професор
«
Отговор #171 -:
януари 09, 2010, 09:56:40 »
Цитат на: krisssy в януари 08, 2010, 20:06:25
Лелее,захвана се най-болезнената ми тема,да ви кажа аз много се притеснявам да не ми се появят стрии,особено на корема и сега съм решила идната седмица да се сдобия с някакъв лосион,но не знам на каква марка.
Повечето хора твърдят,че това си е до ген и най-вероятно е така,но ние нека да направим,каквото можем за тялото си,поне после да не се обвиняваме,че не сме опитали.
Криси права си че до някаде е до ген, ще ви дам пример с мене аз започнах да се мажа още в началото на 4 месец а бях 49 кг. Започнах първо с бебешко олио на Чико, но забелязах че освен да ми мазни дрехите нищо друго не прави.Смених го с маслото на Икаров, но незнам от какво забелязах стрии по дупето и бедрата
, казаха ми да си купя зехтин а също и тука прочетох че повечето момичета се мажат със зехтин или мас.Купих си зехтин (и досега си се мажа сутрин и вечер) но ела ме виж
цялата съм нацепена като почнеш от дупето, бедрата , между кълките и дори на пръсците имам някои друга, но очудващо на корема нямам нито една. За гърдите, още докато видях положителния тест и след седмица гърдите ми бяха станали
мале мила и от тогава си имам стрии там.Нямам си обеснение на това което стана, аз си го обеснявам от това че до момента съм +20 кг. (срам ме е дори да кажа)
но нищо немога да направя. Важното е бебоците ни са да живи и здрави останалото не е болка за умиране
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #172 -:
януари 11, 2010, 09:52:04 »
Момичета и аз сега съм на вълна стррииии
купих си на кокона майка крем п/в стрии, поръчала съм си и на Бюбхен, но тука много трудно се намира по аптеките
и ще си взема и масажно олио пак на кокона за бюст днес
вие на кои кремчета сте се спрели ? Но сте прави че всичко е до ген, майка ми не се е мазала с нищо навремето и 1 стрийка няма дори..а пък мои връстнички раждали мазали се мазали а са целите нацапени
Активен
emili85
Професор
«
Отговор #173 -:
януари 11, 2010, 10:06:22 »
И аз да споделя - при първата бременност не съм се мазала с нищо и по корема нямам една стия, но по гърдите се появиха. За сега се помазвам отвреме на време, че от толкова ядене вече имам пупа и ми опъва кожата, но не съм се спряла на нищо специално. Според мен за всеки си е индивидуално кое би му помогнало. Важно е да има добра хидратация на кожата
Активен
Gergancheto
«
Отговор #174 -:
януари 11, 2010, 11:34:36 »
И аз да кажа за тия стрий. Имам си от преди бременността от страни на дупето. В началото на бременността реших че ще си купя нещо, но държах ако ще си купувам да е нещо хубаво, а не само за отбиване на номера
Е досвидяха ми 40-50лв за нещо с недоказано ефективно действие и се отказах
Края на бременността резултата е - нито една стрия по корема, по дупето имам 2-3 и гърдите в които аз така и не усетих съществена промяна в размера ми станаха като звезди
Странно защо не ме притесняват... може би защото аз за корема най много се бях притеснила, че така на моренце е най-видим той, то никога не е късно де...На една приятелка й се появиха около седмица преди да роди
Та така при мен и аз мисля че по скоро храненено, типа кожа и т.н. влияят на стрийте
Активен
dani_k11
Ентусиаст
Публикации: 129
«
Отговор #175 -:
януари 11, 2010, 12:55:12 »
айде цоп тука
днес бях на лекар и видях точката
и лекарката ми каза да отида на 20.01 да проследи за сърдечна дейност. за сега съм с термин 7.09.2010г. ако всичко е ок/дано/.
момичета на мен започна да ми става много лошо, а проблема е и , че съм в сесия, дано отмине по бързо/пък и както каза мама "не се става лесно мама"/
целувки на всички, стискам палци всичко да е наред и накрая да имаме едни здрави бебоци
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #176 -:
януари 11, 2010, 13:15:43 »
Добре дошла при нас dani_k11
Лека бременност и на финала едно здраво и хубаво бебче
По принцип прилошаванията минават до третия месец, но при всяка бременна си е индивидуално. Бих ти препоръчала да не се държиш гладна, а да си хапваш на често по малко
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #177 -:
януари 11, 2010, 13:18:52 »
Момичета, а какво мислите за феталната морфология, ще си правите ли тези изследвания? Аз вече при свършен факт ви питам, в петък бяхме в майчин дом и ги направих, сега чакам резултатите , които излизат след 3 дни и ми е малко напрегнато, знам че всичко ще е наред но все пак си е странно.. Нека някой ако ги е правил да сподели
Активен
КатиНка
«
Отговор #178 -:
януари 11, 2010, 13:26:07 »
dani_k11
, добре дошла при нас и честита новина
Ще си споделяме дружно и ще си даваме съвети
cvety_p
, аз също си правих, бях писала за това. По принцип док ми го назначи и за сега всичко е наред при нас. Аз минах в Шейново, там се следя по принцип. Много се бях притеснила с излизането на резултатите от БХС, забавиха се повече от предвиденото в Майчин дом.
Този четвъртък съм на ЖК и много се вълнувам и притеснявам едновременно. Първо заради тежката настинка, която изкарах да ми кажат как се развива бебчо, а и съм любопитна за пола вече
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #179 -:
януари 11, 2010, 13:40:28 »
dani_k11 и от мен добре дошла и лека бременност ти желая:) КАтинка, а на мен док каза че не са задължителни но било хубаво да се правят..аз пожелах да ги направим и той ме изпрати в майчин дом директно, а иначе не съм от София.. Явно всеки се притеснява за нещо, а ти спокойно за консултацията всичко ще е наред, а ще ти кажат ли пола? Ти какво искаш да е?
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...