Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 08:33:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Среща на форумците от София - V-та част  (Прочетена 116754 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #405 -: април 15, 2010, 16:29:10 »

Ама аз на Капризчето се обадих, на Ел й нямам номера.

П.П. Днеска сме страшни бе!  danceg
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #406 -: април 15, 2010, 16:40:10 »

А ха ха ха, верно сме страшни! Обаждам се на Ел тогава!
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: април 15, 2010, 16:48:27 »

Момичета, аз винаги проверявам, ала мъжът ми за беля ще закъснее! Детето е добре днес, само през нощта се буди, но щях да идвам на срещата, ала уви и този път пропускам sad
 Розовке, този номер ми е изключен, обраха ме миналата седмица и трябва да си извадя нова карта, ползвам си другия номер, благодаря ви, момичета все пак..Извинявайте, че се отказвам в последния момент, аз ви следях, но не исках да пиша нищо преди да съм сигурна какво ще стане.
 Зная, че ще си изкарате много весело и ще се надявам другият месец да не пропускам, че много ми липсвате и без това нямам време за четене, поне за срещите да съм по-редовна!
« Последна редакция: април 15, 2010, 16:50:28 от Ел » Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: април 15, 2010, 18:14:03 »

Леле, мацки, за всяка среща ви следя и се извинявам сега за  Offtopic , ама не се стърпях...Много ми липсвате и ако знаете как ми се иска за всяка среща да напиша, че и аз ще дойда  cray Ся знам, че ще кажете, че си стоя в къщи с по-важна цел и тн, обаче това, че ще ставам мама изобщо не унищожава факта, че все още съм човек, и много ми липсва излизането и събирането с дружки!
Пожелавам ви много весела среща и чакам с нетърпение снимки, че това ми е голямо разнообразие! Целувки на всички!
П.П. Извинявайте пак за излиянието  blush
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #409 -: април 16, 2010, 10:58:01 »

Леле, мацки, никой не се е отчел след срещата ... аз бях за кратко, но много се радвам, че ви видях  girl_wink На нашата маса преобладаваха разговорите за тумбаците, но като се бяхме събрали повечето  тумби на едно, така става  pardon Дано не сме ви доскучали  blush А аз след малко ще се отчета със снимков материал  photograph
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #410 -: април 16, 2010, 12:27:39 »

Кате, давай снимките, аз днес няколко пъти проверявам! Да, на нашата маса главно тумбачета имаше, та изпълнихме ефира май с разговори за колички и легълца, амаа наближават датите и вълнението нараства, та само това ни е в главите май! Трябва да си призная, че бях мъъничко изморена снощи, та не успях да поговоря с всички - с Мърчето и Дани съвсем малко се видяхме, но нищо - следващия път повече. Изморявам се в края на деня май вече доста. Обаче пък с Капризчето и Роси споделихме радости и неволи покрай покупките, обзавежданията и ремонтите.

Подкрепям идеята на Катето за срещи с половинките и да сме живи и здрави всички, и с бебоците после! Леле, а колко теми съм пропуснала да следя напоследък - обаче Валка ме информира за всичко, хи хи!

Хайде който има снимки да дава, аа!
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: април 16, 2010, 12:31:47 »

Беше супер,както винаги ... smile
Катеее и аз чакам снииимкиии  Yes
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #412 -: април 16, 2010, 12:33:28 »

И аз чакам снимки. Хихихихихи!  danceg

Срещата мина много весело. Пак бяхме разделени от масите на две групички, но пък поне видяхме всички. Майче и Кате, толкова сте хубави с коремчетата, че просто няма накъде. А Валка и Данитка бяха супер свежи!

(Данитка ни разпита с Явор за всички тайни, дето имаме. Хихихихих. Забавно беше, макар че аз тотално се смотах по едно време.)

И за апартаментите си поговорихме, и за мамите, и за бебета. На мен ми беше много интересно.

Роси (бубка), с теб другият път една до друга сядаме, че имам да те питам сто неща за вашия апартамент.  pardon

Оф, Кате, давай снимките. Усещам, че ще има смях и забава по тях.  blush
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: април 16, 2010, 12:40:58 »

Дени, аз продължавам да стискам палци още следваащия уикенд да можеш да ме питаш, ако искаш и 200 неща  girl_wink

И на мен ми беше приятно - както винаги  good

Кате, тези пък лоши хора с паяка  beating
Сега ми хрумна - няма ли такива лепенки, както Baby on Board, само че Mommy on Board и да не вдигат колите с тях  pardon
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: април 16, 2010, 12:43:59 »

Айде бе момичета сложете снимки, аз вече нямам търпение пък за вас незнам  Eeager
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #415 -: април 16, 2010, 14:49:08 »

Айде сколасах най-после - http://picasaweb.google.bg/mariamagdalena1981/ForumskaSreshta_Victoria_15042010?authkey=Gv1sRgCNOY07b0kf6dcA#  give_rose
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #416 -: април 16, 2010, 15:07:07 »

Кате, няма ли да има промоция и да ги видим и във ФБ тия снимки, че на работа с рестрикциите, дето ги имаме, ни е забранена пикаса и нищо не мога да видя. Пък няма да изтрая до довечера.  pardon pardon pleasantry
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: април 16, 2010, 15:24:11 »

И аз им се канех, ама не става тука  nea От вкъщи ще трябва  pardon
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: април 16, 2010, 15:32:00 »

Ех колко сте ми хубaви  girl_in_love girl_in_love girl_in_love Другият път и aз съм с вaс
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #419 -: април 16, 2010, 15:48:26 »

Мире, казана дума-хвърлен камък. Другият път ще получиш деветдесет припомнящи смс-а. Вчера така правихме с Ечи, хихихихииххи.  sarcastic

А аз нямам търпение да се запозная с теб!  blush yahoo
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: