Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 21:09:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 5 част "
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 5 част " (Прочетена 136417 пъти)
maia_svet
Сватбар
Отг: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 5 ч
«
Отговор #435 -:
януари 14, 2010, 23:18:02 »
Вероника мила много си готина и снимката на мъничката, да сте ми живи и здрави и много да и се радвате остана още малко..
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #436 -:
януари 15, 2010, 11:17:30 »
Мая благодаря ти мила
Дано всичко е наред до края.
Очаквам те скоро в тези темички
Мамчета къде сте беее, никой не пише тук. Пишете как сте? Пиете ли витамини? Имате ли неразположения или напротив като за 2ри триместър сте жизнени или енергични? Айде споделте как се развива бременността и какви емоции изпитвате. Ми много запустя и буреняса тази наша темичка
http://www.youtube.com/watch?v=APkV40vUhWs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8Y1htXFtIMs&feature=related
«
Последна редакция: януари 15, 2010, 15:06:54 от Вероника
»
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #437 -:
януари 15, 2010, 17:10:49 »
Аз съм тук, Веронка!! Просто пак започнах с
ти я дни, макар да имам съмнения, че е от нерви повече, отколкото нещо друго.
Ние си растем, ще се снимам тия дни и пак ще ви пусна снимки да видите разликата. Мажа се, ама корема ми е срам и позор, как се нацепи това чудо...обаче да ви кажа - дреме ми на шапката, щом бебо е добре и расте вътре, и целия на роза да цифне, изобщо не ми пука
Започва да ми се яде по-често и да си хапвам по-спокойно. Смисъл, успявам да ги докарам до 3-4 хапвания през деня, като свикнах да включвам плодовете...обаче да си призная, най-налитам на портокали и мандарини...малеее....всеки ден ям
Та това е. Чета ви, ама просто нямах сили да пиша, че се бях изтощила доста. Тя и свеки допринесе по въпроса....ама както и да е. Да не разказвам, че пак ще набера скорост....пък съм една високо и бързо оборотна по въпроса....
Айде, ставам, цункам ви всички!
Активен
Gergancheto
«
Отговор #438 -:
януари 15, 2010, 17:33:34 »
Герчо няма ли нещо което доктора да ти изпише за
Все пак в след 12.г.с това не е обичайно състояние
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #439 -:
януари 15, 2010, 17:50:35 »
Мила, изписа ми Деган, ама аз от него едно време повръщах и изобщо не го и пробвах. Бях спряла за цели три седмици, ама след някоои изпълнения на свеки и покрай изпитите три дни подред пак ме подкара. Снощи пропусна и се надявам и да си спре отново. Все си мисля, че беше от напрежението, а не от нещо друго...то няма на къде да избие вече...кво да направя....гледам да се пазя заради бебо, ама понякога ми идва в повече...
Разбирате ли, че нямах сили даже тук да ви се оплача, нямах нерви да седна да пиша, точно преди първия изпит ни побърка....
и..мисля, че повече за това се започна пак с
. Сега гледам да се успокоявам, да си пазя спокойно бебенцето и да си почивам максимално. Уча си за изпитите, тати ме кара и ме взима с колата и пак си почивам. Та така...такива работи при нас.
Погал по коремчетата!
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #440 -:
януари 15, 2010, 17:57:31 »
Много сте ми готини всички и не мога да ви оставя , казаха ми че Март можем да почнем с опитите така че се надявам да стане бързо и без проблеми и така ще ви следя как се развивате и да трупане знания , че после ще ви искам съвети.
Да помагате !
Много целувки от мен
Пазете се , пийте си витамините и леко бременеене.......
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #441 -:
януари 15, 2010, 18:06:48 »
Гери, сама си забелязала, че е от напрежение. Имам състудентка, с която бяхме бременни по едно и също време. Тя милата се скъсваше да повръща и от нея знам, че гаденето и повръщането са свързани със стреса. Беше го чела някъне, не си спомням подробности. Тя беше забелязала, че състоянието й силно се влошава, ако например сутрин бърза за лекции. Последното й повръщане беше в 20-та седмица преди един изпит.
Активен
leni_beni_
«
Отговор #442 -:
януари 15, 2010, 20:56:21 »
Здравейт,мамчета
Влизам набързо да дам отчет. В болничен съм, защото нещо настинах и ще си стоя в къщи. У нас нямаме интернет, и сега сме на гости, та аз се възползвам
Иначе съм добре, днес бяхме на лекар и с бебо всичко е наред и ще е момчеееее
. Видяхме му .....достойнството
Много беше вълнуващо, а татито щеше да се разпадне пред монитора
Много съм доволна от новата ни лекарка, всичко ни обясни и ни каза, показа.....абе много съм доволна.
В понеделник сме на 3Д , надявам се и специалиста да ни каже , че всичко е наред
Прочетох набързо предните постове, бебче и аз въпреки че рядко повръщам, все още имам такива позиви. Последно беше преди няколко дни
vilence , честити розови гащи
Това е от мен, че да не ставам нахална
Активен
Вероника
«
Отговор #443 -:
януари 15, 2010, 21:03:08 »
Бебче
и аз смятам, че напрежението си указва влияние на тялото ти, което и без това е сбъркано от хормони. Стискам палци да си вземеш изпитите и да се поуспокиш. Пиши от време на време как си - гуш!
Мая
С удоволстие ще помагаме
Радвам се че ще си с нас
leni_beni_
Честити сини гащи
Добре си направила, че си вкъщи след като си настинала.
Браво за хубавите новини, и на 3Д всичко ще е наред
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #444 -:
януари 15, 2010, 22:11:09 »
з
дравейте мамчета аз бях много притеснена от 2-3 дена , защото всички все ми повтаряха ама ти бременна ли си или олеее ама наистина ли чак в тази седмица си не ти личи ...и освен това съм отслабнала с 3 кг някъде и много се бях психясала и затова днес ходихме н апреглед..
Видяхме бебчо нормален е както трябва , и другия лекар ми каза , че ще е момченце така че вече сме със сини гащички/ ходих при друг лекар днес защотото в движение решихме да минем на преглед и всичко стана много бързо, видяхме аг специалист и решихме да влезнем аз такава параноя имах , че мъжо бе готов и той да ме прегледа вече/
явно темичката ни вече ще си има 2 нови сини вързопчета за всички моми до момента..
Активен
Вероника
«
Отговор #445 -:
януари 15, 2010, 22:37:41 »
Eee
Лили
честито синьо вързопче
, знам че бяхте сигурни че ще е момиче, и ние така бяхме сигурни, че ще е момче ама явно не става така
За това, че не ти личи хич не се притеснявай, има кореми и кореми, всичко е до структура, това не ознава че нещо не е наред.
MMariana
от форума винаги ми е за пример
Активен
flower84
Професор
«
Отговор #446 -:
януари 16, 2010, 19:35:08 »
beb4eto_na_me4o и аз като теб много налитам на портокалите, постоянно, особено като ми се прияде към полунощ 1-2 портокала ми действат много добре. И на себе си все повтарям по-малко нерви, и на теб го казвам, че няма смисъл от тях... Дано скоро да спреш да повръщаш, може и от напрежението да е. Аз поради същата причина прекъснах за тази година следването си. Просто не мога да си позволя в момента да пътувам по 200 км за изпити, сама, по автобуси, мъжа ми го няма, излишни притеснения покрай изпити, а и без това начина беше да изкарам само първия семестър и прецених, че не се нуждая от това. Живот и здраве догодина
Аз до сега не съм видяла нищо по различно по корема си, гледам сутрин и вечер да се мажа, та да видим ще успея ли да се предпазя от стриите... Иначе мажа гърдите, корема и дупето, но някой път колкото и да се цапаме, просто не помага.. А с килограмите как сте мили мами, аз съм си с 5 нагоре все още.
leni_beni_ и liva82 честити сини гащички, а така малко да увеличим и мъжкото присъствие
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #447 -:
януари 16, 2010, 19:47:34 »
Аз днес за първи път не ядох портокали или мандарини
Обаче си позволявам половин чаша вино тази вечер. Чаках да минат първите месеци и сега едва ли ще я изпия и тази, но толкова ми се прииска малко, че реших да си позволя няколко глътки. Така или иначе пише, че не е вредно, ако не се прекалява.
Флаъурче, аз не прекъсвам, защото ме возят с колата, иначе нямаше как и аз да ходя. Слава Богу баща ми успява да ме закара и да ме вземе.
Иначе с килограмите..на последния преглед най-сетне показах качване - цели 600гр спрямо предишното теглене миналия месец. Все още са по-малко от преди да забременея, но поне започвам по малко да качвам. Даже мисля, че този месец съм качила повече, щото започвам да си хапвам по-разнообразна храна и по-често.
Мамчета, ние още не знаем пола...обаче аз вече два пъти сънувам, че си имаме момиченце - сънувам красиво, здраво бебе в розово.
Честити новинки на всички научили!
Активен
Рубин
«
Отговор #448 -:
януари 16, 2010, 20:05:01 »
Здравейте милички!
beb4eto_na_me4o
,само да споделя,че на мен постоянно ми се е пиело вино!Не знам защо????Ама си позволих и аз един път на Нова година и си сипах половин чаша,от която съм изпила едва 2-3 глътки!То не беше пиене,а близане
!
liva82
,честито
!И според мен се трвожиш излишно!Добре си е детето,а и то не е само то вътре така че
!А да ти кажа имам една приятелка бременна в същите седмици като мен!Ама като се видяхме последния път по Коледа-ами какво да ти кажа,аз мога да нося само панталон за бременни и корема ми стърчи някъде,а тя си носи дънките и изобщо нищо няма!Според мен на всеки различно му проличава!
Аз да ви се оплача!Снощи излязохме с милото да се почерпим по една пица и се върнахме раничко!Сле около 3-4 часа,когато си легнахме в 11 почна да ме боли стомаха!Боли ме така както ме болеше преди 3 месеца(тогава след като върнах и ми мина)!Чувствах все едно има храна в хранопровода и не може да премине!Мисля си че може и беба да е притиснала някои орган!И снощи докато се мъчих се сетих за
Вероника
,как и беше на нея скоро!Мила ако можеш сподели от самосебе си ли ти мина и прдпприемала ли си нещо?
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #449 -:
януари 16, 2010, 20:33:11 »
права си Рубинче, ама аз най се притесних , че изведнъж коремчето ми изчезна и всички дрехи взеха да ми хлопат вместо обратно и всички като се шашкаха като им кажех в коя седмица съм и някак си се психясах...
Относно стриите за сега нямам нито една мажа само веднъй на ден с олио на euserin и съм много доволна ..
Килограмите..бях наддала с 8 до момента, но покрай болестта ми съм свалила 3= 5 от горе за сега надявам се така да продължа и за напред, започнах да ходя и на масажи , че кръста ме наболяваше нещо и трябва да ви кажа , че съм много доволна
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
Нагоре
Изпечатай