Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 14:11:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 5 част "  (Прочетена 136663 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #195 -: декември 04, 2009, 10:28:36 »

ellie_bellie ,това с носа е много неприятно!Запушен ми е независимо какъв е въздуха!Дажее и вечер се събуждам от неприятното усещане че не мога да дишам! nea
Nikosmammy,много е приятно!Аз всеки път щом ме ритне по силно и се насълзявам!Много е мило!И тогава най-много човек осъзнава че в него расте детенцето му! heart
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: декември 04, 2009, 11:19:43 »

Ехо, нали не сте ме забравили  blum
Ние онзи ден бяхме при новата лекарка и сме впечатлени от отношението й към нас. Вече се записах в болницата, където живот и здраве ще раждам, минах на първата ЖК, направиха ми картон, пуснаха ми изследванията, които са необходими. Във вторник ще ми взимат кръв и урина.
Всъщност за прегледа бях много притеснена. Като се имат предвид приказките на предишната лекарка колко съм сланинеста и т.н, бях се наплашила. Е, новите лекарки - да, две са, едната ще ме следи, другата е шеф на родилното, но пак ще ме следи и тя...Та те двете казаха, че първо - килограмите не са толкова притеснително много. Освен това кръвното ми е основно ниско, рядко в нормалните граници, така че няма страшно. Освен това вместо да съм качила килограм, както е нормално за 3-ти месец, съм свалила 2, заради повръщането и неяденето....И доки каза, че е време да започна да качвам по малко, за цялата бременност, при тези ми килограми, мога да кача до 12кг....е, за сега значи сме добре. Бебчо е 3см и половина, слава на Бога се развива добре, отговаряме на 10 г.с., което е напълно нормално, предвид 35-дневния ми цикъл и по-късната овулация. Няма да местя за сега лентичката, но си знам седмиците. В 21-22, живи и здрави, ще бъдем за първи път на ФМ. Не знам защо чак тогава, но нека лекарката преценя, няма да се бъркам поне тук.
Хубавото на прегледа, освен вниманието, което ни отделиха, беше, че най-сетне ни пуснаха да ЧУЕМ, а не само да видим, сърчицето и беше толкова вълнуващо, че се разплаках. Той Жоро не можа да влезе, де, но поне аз го чух, даже ми записаха първата кардиограма и ми я даде...Не знаех, че и това може да стане, обаче бях толкова щастлива....И така. Надявам се следващите две седмици да са последните повръщащи, че се чувствам много изтощена, за това не влизам да пиша, а между временно взимам изпити и се явявам на контролни....Добре, че поне сега от работа почивам. Нямам търпение и там да се върна, трудно се свъртам в къщи, но щом е за бебо...разбира се, че ще стоя. Та така, мили мои приятелки.
Цунки за вас и за бебоците и скоро пак ще пиша!
Активен
Рубин

« Отговор #197 -: декември 04, 2009, 11:24:22 »

Браво Бебчо!Вече ще си по спокойна при новия лекар! Bravo
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: декември 04, 2009, 11:42:20 »

Бебче много се радвам мило, че вече намери лекари, които да са на място - браво и за сърчицето.
Абе защо казвате,че чак накрая на 3ти месец го пускат  crazy На мен ми го пуска всеки път сърцето и замерва нещо си там това е от 6г.с. и то си ме гледа с видеозона (нямам идея сигурно има някаква апратура към него)
Аз ще пиша довечера ис е надявам да имам снимков материал отД -нямам търпение вярвате ли ми.
Снощи пък се събудих до тоал. и не можах да заспя после, защото си мислих за движенията на бебето.
Ми вместо да стават по силни, те станаха по слаби  sad Врътна ли се нанякъде -незнам ама ми е кофти.
Активен
Рубин

« Отговор #199 -: декември 04, 2009, 11:50:48 »

Вярка,това с тоалетната и невъзможното заспиване е постоянно при мен!Ставам към 2 и 30 и после до към 4 се въртя!А и другото е,че като се върна от тоал. и беба почва да ритаа и да се намества!Все си мисля,че от моето въртене в леглото и на нея не й е комфортно!
За движенията недей да си внушаваш!Помниш ли как споделях,че не съм усещала мъника от 3-4 дни и се тревожа! :girl_impossible:Да ,ама след тези 4 дни почна да рита още по силно!Затова може да се е наместила сладуранката някъде и да не и се мърда много!Или пък ти да не я усещаш!
Ще видиш,че скоро така ще те изрита,все едно иска да ти припомни че е в теб! good
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: декември 04, 2009, 11:58:32 »

Абе аз я усещам, ама много слабо и ме побутва от тук от там. Въобще нито е много време нито е много побутвания и са слаби. А преди седмица яко ме буташе  sad Ми аз въобще не мога кажа "рита ме много". Довечера ще видим кво става -дано всичко да е наред.. И аз мислих че няколко дни ще е така, ама то си продължава това. Ми аз съм във 22г.с за кво говорим  tease
Пуу притеснявам се и за това дали ще си отговаря на седмиците, абе ошашках се и тва е - сега ми е гадно и ми иде да отворя корема си като врата и надникна кво става  cray
Пък и от толкова чакане, днес ли ще е лекаря, утре ли  ми писна яко и сега  впоследния момент значии  angry

п.с. Усещам я бее, няма да се шашкам - мина ми. Кво искам от детето незнам. Сега ме е яд че изпадам в шашави моменти и сама се вкарвам в тях. Даже снощи докато будувам и си мислих и навивах детето си шаваше. Сега пак ме сбута, преди час пак ама просто е някъде нявътре иусещанетое различно.
« Последна редакция: декември 04, 2009, 12:28:34 от Вероника » Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: декември 04, 2009, 14:14:39 »

Бебчето, браво, много хубави новини. Радвам це, че всичко върви добре и си доволна от новите лекарки.  give_rose
Рубин, ние цяла зима по принцип сме на овлажнители, защото при нас зимите са адски студени и парното работи на 10. На мен и не бременна ми се запушваше носа през зимата, сега още повече ако мъжа ми забрави да сложи вода. Пробвай и ти ако искаш да промениш въздуха и да видиш как ще ти въздейства. При мен ако е влажно, нямам оплаквания.
Вяра, не се шашкай напразно. Пази си силите за по-важни неща.
Момичета, вашите мъже не ги ли пускат вътре на прегледите?  shok
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: декември 04, 2009, 14:20:00 »

Ще ви видя вас дали няма да се шашкате  Girl_hide
Моя мъж е с мен навсякъде по прегледи и изследвания  tease
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: декември 04, 2009, 15:36:11 »

И моя когато може да дойде с мен влиза  good

Вер видя ли сега душко какво ми беше на мене. Ама моя съвет е да не се тормозиш, то си знае бебчето как и кога да мърда, леле аз колко рев изревах за тия движения на моето бебе  girl_impossible И сега всеки ден си викам добре че го усещам, че все повече ме хваща шубето  blush И аз много искам едно прозорче през което да видя какво става там вътре. След престоя ми в болницата казах на мъжо че следващото бебе ще е когато си купя ехограф за вкъщи  sarcastic
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: декември 05, 2009, 00:03:35 »

Аз се завърнах от дъълъг преглед. Отидохме 19:15 и се върнахме в 22 часа  tease
Гледа ме 1-во на 2Д подробно, после чаках за 4Д. Всичко с бебка е ОК  yahoo  Ако можех щях още да стоя и да я гледам, как мята с ръчички, постоянно си ги вреше вустата - много е хубаваааааа  danceg
Всичко ни е в ред. Отговаря си на седмиците, 430 грама сме. И не се спираме, оказа се че аз не и усещам всички движения още, не че беба не шава  blum  Общо над час имах пред ехографите и съм многоооо щастлива.
Нямам диск обаче, той док иксаше хубава снимка на лицето да и направи ама тя момата не се спря  tease Имам една снимка на хартия от 4Д и естесвено от 2Д си имам. Слушахме и мреихме пак сърцето, което не беше лесна задача ама успяхме. Мерихме и всичко -детето си супер, само майка му я бие шайбата от време на време.
Преснимах снимката - тя беше 1-вата която направи и най-успешна, останалите 100 не станаха добре.
Душичката малка спеше в началото и за това стана снимката, с вдигнати ръчички -сладурката ми тя.
Ми толкова от мен. Ето снимката -това е най-доброто, което успях да направя  pardon -все пак преснимам хартия  blum

* IMG_1802.jpg (12.8 KB, 146x109 - видяно 3025 пъти.)
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: декември 05, 2009, 00:04:15 »

Ето малко по голяма, нарчоно са толкова намалени, защото иначе не се вижда добре  tease

* IMG_1804.jpg (68.97 KB, 730x547 - видяно 188 пъти.)
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: декември 05, 2009, 09:52:06 »

Верка,чудесно се вижда,сладурката ти е страхотна.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: декември 05, 2009, 11:56:10 »

Вяра, сигурно е страхотно да видиш бебчето си толкова рано. Радвам се, че вече си по-спокойна и толкова щастлива.  give_rose
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #208 -: декември 05, 2009, 13:46:41 »

Здравейте и от мен, не съм писала тук от сватбата си  smile!
Ели_Бели, за сухата кожа ме спаси Palmers Cocoa Butter Massage Stretch Mark Cream
http://www.chemistdirect.co.uk/palmers-cocoa-butter-stretch-marks-massage-lotion_1_39153.html

Не вярвам да помага за стриите (те са си генети4но определени), но овлажнява кожата без да я омазнява и има съвсем лек аромат. Напоследък съм  4увствителна към миризми...
Активен
Рубин

« Отговор #209 -: декември 05, 2009, 14:11:37 »

Вярка,ама голяма красавица расте в теб! :bravo:Пу,пу!
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: