Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 03:55:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на seny - 30.06.2007
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на seny - 30.06.2007 (Прочетена 30522 пъти)
emily
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на seny - 30.06.2007
«
Отговор #30 -:
юли 03, 2007, 14:30:54 »
Честита сватба, Сени
Да сте винаги щастливи и вечно да се обичате!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #31 -:
юли 05, 2007, 10:32:47 »
Сени,честита сватба,мила,макар и със закъснение!Дано малката Ади е оздравяла и сте успели да заминете на медена седмичка!Пожелавам ви щастлив семеен живот,сплотено семейство и много,много здраве!
spp_3.jpg
(22.26 KB, 320x400 - видяно 2986 пъти.)
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #32 -:
юли 08, 2007, 03:15:12 »
Здравейте момичета,
Ето ме отново на линия. Малката принцеса вече се пооправи и аз реших да седна и да ви разкажа как мина денят на нашата сватба
. Дано успея да събудя отново празничните емоции, които последните дни бяха заменени със страх и притеснения.
Денят започна рано – рано /Ади естествено ни събуди/. Някои пиха кафенце
, но аз вече бях доста нервна
/заради болното ни бебче все още не бяхме купили всичко, а времето си течеше/. Към 10:40 ни се обадиха, за да ни кажат, че колата която резервирахме е счупена
и трябва спешно да си изберем нова. Това доста ни изнерви, но благодарение на милото проблема беше бързо решен
и деня продължи по план. Няма да ви разказвам за последните приготовления, за да не ви отегчавам - Радо тръгна по задачи, а аз си взех бърз душ и нашите ме закараха при фризьорката.
Когато се видях готова /грим, прическа, воал/ сърцето ми вече започна да пърха
и ме обзе празнично вълнение
. Прибрах се вкъщи, където се бяха събрали част от гостите и докато се усетя младоженеца вече звънеше нетърпеливо по телефона да пита готви ли сме, защото той е с кумовете и мисли да тръгва да си ме вземе ... а аз още не се бях облякла*blush*. Добре, че беше майка ми – буквално за 5 минутки бях готова, а тя се зае да облича Ади и себе си.
Малко
/Честно да ви кажа за малката май сватбата ни беше по – скоро стрес, отколкото радостно преживяване – цялата тази суматоха и многото хора наоколо, определено са за по – голямо детенце, а може би, въпреки че изглеждаше здрава още не се чувстваше много добре – не знам, но дребосъчето беше мнооого уплашено и най – вече от майка си, която определено не изглеждаше по обичайния си начин
/
Малко след като се приготвих чухме и клаксоните на колите и видяхме, че милото пристига. Честно да ви кажа сърцето ми щеше да изскочи
, а като го видях и колко ми е хубав ...
От момента, в който влезе нататък всичко ми е като в сън. Вдигнахме 1-2 наздравици /аз с водичка/ и тръгнахме към църквата. Мислех, че ще закъснеем, а се оказа, че сме там по-рано /явно много нетърпеливи
/ и трябваше да изчакаме сватбата преди нас и да се крием, за да не видя другата булка
. Тук ни чакаха и по-голямата част от гостите. В църквата малко ми призля – силното вълнение явно си каза думата... / а и от предната вечер бях само на 1 чаша вода/. Добре, че точно тогава беше моментът със захранването с питка и мед, защото иначе щяхте да ме гледате после във веселите филмчета с припадащи младоженци.
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #33 -:
юли 08, 2007, 03:41:01 »
След църквата се снимахме с всички. После гостите потеглиха към ресторанта, а ние с кумовете отидохме в градинката на Народния театър за още малко снимки /
даже с кумата пихме по 1 джин с тоник за отпускане в едно от кафенцата, докато чакахме брат ми и фотографката, които успяха и да се изгубят
/
Посрещането в градината на ресторанта беше много тържествено. На поляната имаше арка и бяло платно. Наоколо гостите пийваха шампанско и си приказваха
– определено се беше получило страхотно. Пуснаха ни сватбения марш и с кумовете минахме по полянката до арката – всички се събраха наоколо. Свекървата ни захрани, пихме шампанско /аз го изпих първа
/. После ритнахме менчето с милото и ...
казаха, че следващото бебче ще е момченце. После минахме под арката и обиколихме гостите, за да си кажем „Наздраве!” с всеки
. Ресторанта също беше много добре украсен. /За украсата вън и вътре искам да благодаря на Шейла, защото въпреки че до последния момент променяхме идеята за украса /разбирай четвъртък/, тя се справи страхотно и беше успяла да улови духа на това, което искахме да се получи/
След коктейла поканихме гостите в ресторанта, и DJ-ят обяви първия ни танц като семейство
. Избрахме си песента на Led Zeppelin – Stairway To Heaven /буквално минути преди самия танц/. От тук нататък бяха само танци и хора – на сме сядали дори за минутка
. В един момент вече не можех да търпя обувките на краката си и се събух боса. Кумата и още едно момиче от приятелите също и определено се получи весело. Между песните обикаляхме по масите и си казвахме наздраве с гостите. Бяхме много влюбени
и милото не преставаше да ми повтаря колко съм красива
.
Беше мног весело, въпреки че на сватбата нямаше много игри. Само чупенето на питката, хвърляне на букет, ... сваляне на жартиер /милото все пак се реши
/ и разбира се, рязане на тортата.
DJ – ят не водеше сватбата и на всичкото отгоре няколко песни след рязането на тортата си събра нещата и си тръгна
под предлог, че от ресторанта така му казали
/оказа се, че няма такова нещо/. Освен това не успява да пусне песента за последния ни танц, която е много важна за нас, но... преживяхме го и решихме да не оставяме нищо да помрачи най – щастливият ни ден
. Мисля че въпреки всичко сватбата ни беше приказна, двамата бяхме /и все още сме де/ мнооого влюбени
, много щастливи и мъжът до мен е най-прекрасният.
Ето това е моят разказ – малко позакъснял, но за сметка на това мнооооооооого дълъг
– дано не ви е отегчил. Ще кача после и малко снимки...
П.П.: С кумовете щяхме да ходим да посрещаме изгрева
сутринта на 1 юли/нали така се запознахме с милото на един покрив .../, но нещо се поуспахме
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #34 -:
юли 08, 2007, 07:39:33 »
Ех
seny
страхотно разказче.....
..много ми беше вълнуващо докато го четох......
да сте живи и здрави, адски щастливи....
.....нека емоциите около сватбения ден (или поне хубавата част от тях) да ви съпътстват мнооооого дълго време...
Честито...вече Г-жооооооооооо и ГОРЧИВООООООООООООООО
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #35 -:
юли 08, 2007, 09:20:34 »
Със закъснение... Сени, честита сватба! Бъдете много щастливи, винаги влюбени и най-прекрасни родители!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #36 -:
юли 08, 2007, 12:01:39 »
Много приятно разказче! Радвам се, че безотговорността на ДЖ-ея ви не е успял да помрачи празника, и че въпреки болестта на малкото ви съкровище, сте успели да се насладите пълноценно на деня. И чакаме снимкиииииииии!
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #37 -:
юли 08, 2007, 16:17:57 »
Успях да кача 1 снимка в галерията, но я вно има някакъв проблем и не успявам повече. Ще пусна няколко тук, докато ми помогнат да реша проблема. Тук сме в църквата
V Cyrkvata.jpg
(64.47 KB, 787x1181 - видяно 411 пъти.)
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #38 -:
юли 08, 2007, 16:23:25 »
Тук сме със малката ни шаферка - много изплашена
S malkoto ni izpla6eno angel4e.jpg
(71.79 KB, 652x1020 - видяно 409 пъти.)
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #39 -:
юли 08, 2007, 16:33:21 »
Малко снимки в парка
V Parka.jpg
(88.67 KB, 909x724 - видяно 408 пъти.)
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #40 -:
юли 08, 2007, 16:39:56 »
И още ... обеща да направи детелината четерилистна ...
Detelina.jpg
(86.82 KB, 972x598 - видяно 394 пъти.)
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #41 -:
юли 08, 2007, 16:44:23 »
seny, снимките са страхотни! Толкова нежност и любов лъха от тях! Пожелавам ви завинаги да запазите тази искра в очите ви!
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #42 -:
юли 08, 2007, 16:46:29 »
И толкова се обичаме ...
I vse taka vliubeni.jpg
(94.5 KB, 638x886 - видяно 431 пъти.)
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #43 -:
юли 08, 2007, 16:53:42 »
Първият ни танц...
Pyrvi tanc.jpg
(91.45 KB, 945x670 - видяно 431 пъти.)
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #44 -:
юли 08, 2007, 17:07:44 »
Благодаря много Ани, благодаря и на всички които ни пожелаха толкова мили неща ... имам желание да ви кача всички снимки... Знам, че е невъзможно, но ще направя каквото е по силите ми по-късно в галерията си ... ето ви и още една /не можах да се стърпя, въпреки че тук ни няма/ Това е посрещането ни в градината на ресторанта
Posre6tane.jpg
(94.23 KB, 820x496 - видяно 413 пъти.)
«
Последна редакция: юли 09, 2007, 04:31:32 от seny
»
Активен
Страници:
1
2
[
3
]