Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 01:25:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 14 част  (Прочетена 168528 пъти)

BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: декември 23, 2009, 14:42:41 »

Клео  много ти благодаря мила... give_rose
а това че при теб всичко започва да идва на мястото си е страхотно  yahoo
и аз ти пожелавам в най скоро време коледарчетата ти да станат двечки  give_rose Bravo

leni_beni_ шестито за страхотните новини... Bravo Bravo Bravo важно е бебо да е добре и да си расте както подобава  Bravo Bravo Bravo

хайде коледните чудеса се увеличават  Bravo нека напълним темичката още много много много...
Активен
natashka82
Ентусиаст
**
Публикации: 55

обичам Влади като мед

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: декември 29, 2009, 11:03:11 »

Здравейте! Бих искала и аз да се вкюча към темата, пиша за първи път в нея. Този е вторият месец, в които пробваме и имам надежда- след няколко дни ще правя тест. Стискайте палци, защото и миналия месец уж бях сигурна, но не стана... Дано сега да сме свършили работата както трябва! Успех на всички Baby
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: декември 29, 2009, 12:14:17 »

natashka82 бъди сигурна че имаш най силно стиснатите палчета  smile
надявам се да видиш  PREGQ този месец...
Активен
natashka82
Ентусиаст
**
Публикации: 55

обичам Влади като мед

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: декември 30, 2009, 15:18:52 »

Благодаря, Bera! Ще изчакам още няколко дни преди да правя тест, за да не стане като миналия месец- излъгани надежди...Всъщност, ако не стане и този месец ще си станат наистина излъгани надежди, но да мислим позитивно! Весело посрещане на Новата година на всички и успешни опити!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: декември 30, 2009, 17:09:43 »

Нaтaшкa пожелaвaм ти преди дa те приветствaме с добре дошлa,дa ти кaжем "довиждaне" Wink
Стиснaти пaлци от мен.По едно септемврий4е нa всякa give_rose
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: декември 30, 2009, 19:50:37 »

оххх и ние този месец вече реално правим опити, засега няма да следя ову, ще се надявам с честота да я нацелим smile малко ми е притеснено и се шашкам, че 7-8 години с хапчета и  crazy , дано здравословно са си наред при мен нещата, другото е божа работа, малко сме болни и двамата, ама се надявам да се пооправим, че да не пропускаме дни
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: декември 31, 2009, 05:14:54 »

Здравейте. Аз одавна не съм се включвала в темата, но съм с нов РС и все ме мързеше да си инсталирам кирилица  blush . Както и да е smile в предишни темички бяха писала , за странното посещение при лекар , който не ме прегледа. Най-сетне успях да си намеря добър професионалист с над 30 годишен опит. препоръчаха ми го в съвсем случйно в козметичния салон smile
Много пъти съм споменавала , че съм със СПКЯ, който често е резултат от инсулинова резистентност. Та моят нов доктор ме постави на Метформин (лекарство, което го дават на хора с диабет от 2-ри тип), който регулира метаболитния процес и хормоните. Казаха ми ,че ш мноог случаи , след 3 -месечен прием им висок процент на забременчване , защото и самата ошулация се регулира. Освен това от 3-7 ден на цикъла запоюнах да взимам Кломифен, а от 8-я за 5 дни естрадиол. През това време ми правиха и хормонални изследвания и сега от 17 ден на цикъла трябва вагинално да взимам прогестерон. Като цяло доктора ми даде надежда, която моята майка (интелигентна жена) набързо попари, като отишла при някаква екстрасенска, която и казала ,че чак 2011 година ще си имаме детенце. Аз не вярвам на тези неща, и стискайте палци теста след няколко дни да е  PREGQ
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: декември 31, 2009, 17:48:53 »

Руми стискам ти палци всичко да е на ред...може и приема на противозачатачни да улесни забременяването ти след спирането ....искрено ти го пожелавам...
пробвай си до като можеш без тестове и осърдни опити за бебеправене защото и ние този месец пробвахме с тестове за ову...за пръв път ама май и аз ще се откажа ... оказа се наистина доста шашкащо това със следенето и прочия...нямах никакво желание за секс този месец  crazy не знам дали е свързано с бебеправенето но не говорех на милото за това за да не го стряскам а накрая какво стана...аз се оказах пасивната... и ако не е станало този месец...в което до някуъде съм убедена че не е станало...другия месец залагам и аз на правене на любов без следене на каквото и да било и по честичко и така  good па да видим...

Мири не съм запозната с проблема ти но ти стискам силни силни силни палчета всичко да е на ред и да видиш  PREGQ
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: декември 31, 2009, 18:16:19 »

искам да пожелая на всички момичета от тази тема две неща здраве и много късмет, аз вярвам, че всеки си има предначертана съдба и затова се моля тя да е благослконна към нас. Нека следващата 2010 година да е по-добра и благополучна!!!
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: декември 31, 2009, 18:18:35 »

И аз искам да пожелая на всички тук,новата 2010 година да донесе така желаните две чертички.Бъдете здрави,не губете надежда и вярвайте че ще стане.
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #400 -: януари 01, 2010, 13:39:32 »

ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ ДА Я ИЗПЪЛВАТ ВИ ОРИСВАМ!

ОТ ВЕСЕЛАТА НОВОГОДИШНА ФЕЯ
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: януари 02, 2010, 00:16:59 »

Честита Нова Година на всички момичета !
Пожелавам ви много много щастие и късмет и тази 2010 година всички станем майки и бъдем много щастливи с живи и здрави бебчета.
Милички стискам ви палци скоро да ви се появят двете чертички.
Аз до скоро бях в една друга темичка, но за голямо нещастие отново се връщам в позиция на изчакване,но имам надежда и се надявам скоро и ние да почнем да правим опити.......и 2010 година бшде много щастлива.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: януари 02, 2010, 12:38:44 »

Честита Нова Година и от мен ..желая ви от сърце най ярките и запомнящи се две чертички, които след дежет месеца да гушкате в прегръдките си.
Обичкам ви и ви стискам палци!! give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: януари 02, 2010, 12:50:53 »

Честита Нова Година бебеправещи дами. Желая ви здраве и любов, и скоро всяка една от нас да се радва на своята рожба. give_rose
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: януари 02, 2010, 15:00:25 »

Честита Нова Година и от мен  smile
Желая много здраве и късмет на всички бебеправещи и много  PREGQ да се виждат в темичката
Целувки на всички  gu6
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: