Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:29:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 7  (Прочетена 156048 пъти)

Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: януари 27, 2010, 09:48:27 »

Mimka, аз със толкова го направих и стана достатъчно количество шоколадов крем, за да залее целия сладкиш, който стата доста пухкав и голям. Ако искаш пробвай с по-малко, но на нас така ни хареса smile
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #346 -: януари 27, 2010, 09:51:46 »

smile и ние в нас си падаме по блажничкото. Ще го направя с повечко масло blum
Благодаря give_rose
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: януари 28, 2010, 15:27:38 »

ето го 'НЕГЪРЧЕ'-то  на Кпризче !!!!!!! smile  много е вкусно и сладко и както виждате вече липсват някои парченца !!!!!

* Photo-0077.jpg (70.99 KB, 564x423 - видяно 231 пъти.)
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: януари 29, 2010, 09:41:50 »

Здравейте момичета!  girl_wink Скоро открих тази темичка и да си призная чесно не мога да спра да я чета... blush...такива вкусотии сте публикували  Bravo Започвам едно по едно да ги правя ястията и сладкишите ви, дано ми се получат  Girl_hide Ели, негърчето изглежда превъзходно и май това ще е първото, което ще направя  good А ето какво сътворих аз вчера, една супер лесна, но вкусна тортичка с готови продукти:

* P1283631.JPG (43.97 KB, 576x432 - видяно 218 пъти.)
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: януари 29, 2010, 09:52:23 »

Здравейте момичета!  girl_wink Скоро открих тази темичка и да си призная чесно не мога да спра да я чета... blush...такива вкусотии сте публикували  Bravo Започвам едно по едно да ги правя ястията и сладкишите ви, дано ми се получат  Girl_hide Ели, негърчето изглежда превъзходно и май това ще е първото, което ще направя  good А ето какво сътворих аз вчера, една супер лесна, но вкусна тортичка с готови продукти:

супер изглежда - давай рецептата и ти !!!!!!  Wink
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: януари 29, 2010, 10:34:23 »

Ели, Негърчето изглежда супер. Моето така и не можах да го снимам, дано другия път успея. Само че мисля да му сложа кокосови стърготини отгоре, мисля че ще се получи добре smile

hukuta и твоята торта изглежда супер. Дай рецептата моляяя!
« Последна редакция: януари 29, 2010, 11:08:53 от Капризче » Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: януари 29, 2010, 10:55:59 »

Аз тази вечер мисля да правя винен кебап, да видим какво ще стане girl_wink
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: януари 29, 2010, 12:02:18 »

аз съм решила да правя на Гучи сладкиша с майонезата. може ли отгоре да се направи с тези готовите глазури на Йоткер дет се продават.?
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #353 -: януари 29, 2010, 12:13:45 »

echy_ , сигурно става, но не виждам смисъл - глазурата на мен ми отне точно 1 мин. С помощта на микровълновата разбира се smile
Аз съм много негативно настроена към готови глазури, фиксове и подобни , много Е-та в тях направо свят да ти се завие. Колкото по-натурално, толкова по-добре smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: януари 29, 2010, 12:16:10 »

van4ii, с Маги или без Маги ще го правиш  blum
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: януари 29, 2010, 12:30:58 »

Добреее  give_rose Торта "Ива" (кръщавам я на моя приятелка, от коята взех рецептата):

Аз я правя с готов блат, но който иска може сам да си го направи, ще стане и още по-вкусна  girl_wink Съответно, ако я правите с бял блат, може крема да е кафяв, а ако е с кафяв блат, като моя-кремът е бял.  good Необходими са 2бр крем Оле на д-р Йоткер, 200гр натрошени орехи, 1бр голямо бурканче течен шоколад, 1бр голяма кофичка заквасена сметана, 1бр кутия прясно мляко.

Приготвяме кремът с мляко и отделно смесваме течният шоколад и заквасената сметана. И започваме да редуваме блат, мажем с крем и ръсим с орехи и отново блат+крем+орехи, съответно си преценяте дебелината на крема, аз предпочитам с повече кремче и затова я правя с 2 крема, които разполагам между двата блата. След това намазваме цялата торта със сместа от шоколад и сметана (пак по желание е дебелината на заливката) и най-отгоре отново поръсваме обилно с орехи, слагаме я в хладилник, където трябва да престои поне 12ч. и Voila! Bon appetit!
Дано ви хареса  give_rose

П.П. сместа от течен шоколад става доста като количество, аз лично никога не я изразходвам всичката, затова не слагам целите бурканчета от тях, а около 80%  girl_wink но всеки си преценя!
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: януари 31, 2010, 22:45:14 »

Момичета, вжите на какво готино нещо попаднах в нета: http://korneliia.snimka.bg/other/ukrasa.186753.4373318.big и http://korneliia.snimka.bg/other/ukrasa.186753.4373321.big

Това са ледени купи, които могат да се напълнят с различни салати. Не съм сигурна какви салати ще са подходящи, така че давайте идеи smile
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: януари 31, 2010, 22:55:12 »

Момичета, вжите на какво готино нещо попаднах в нета: http://korneliia.snimka.bg/other/ukrasa.186753.4373318.big и http://korneliia.snimka.bg/other/ukrasa.186753.4373321.big

Това са ледени купи, които могат да се напълнят с различни салати. Не съм сигурна какви салати ще са подходящи, така че давайте идеи smile
Благодарение на тази 'книга',аз започнах да готвя ... Ели върна ме много години назад  blum
Аз днес правих сладкиша с майонеза-стана добре,само следващия път ще добавя още малко захар,по-малко какао и ще го залея с млечен шоколад,а не с черен  ROFL Направо си измених рецептата-но у дома май само аз ям черен шоколад и на  другите малко им горчеше  blush
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: февруари 01, 2010, 01:11:20 »

Kleo_20, *THUMBS*за рецептата за питката.Снощи случайно я намерих рецептата и днес я направих.Не ми зае цчлата тава,но пак се надигна много yahoo. give_rose супер съм доволна.Благодарско.Ето и снимка.
Пробвах и една рецепта,за съжаление не се сещам на кого беше blush,за пиле в иенско( ред пилешко,ред гъбки,кис.краставички и топено сирене със сметана залято) също се получи много добре,гостите ми  много го харесаха! danceg
Само десерта Френска целувка сладкиш - Хармония
не ми се получи за съжаление,най- отгоре  се образува златиста коричка наистина,но отдолу стоеше воднисто sad незнам защо така

* SNV80027.JPG (25.51 KB, 448x336 - видяно 214 пъти.)
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: февруари 01, 2010, 09:37:28 »

lionelsa, без магита, аз нещо не ги уважавам тях sad
Но стана страхотно, ще пусна рецептата в темичката, пробвай, няма да съжаляваш и е много бързо и лесно, идеално е за гости, например good 

Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: