Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

септември 27, 2024, 06:10:16

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 7  (Прочетена 153296 пъти)
 
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #90 -: декември 07, 2009, 15:37:26 »

uaua малко сме офф топик, обаче този сайт на Йоланта има уникални неща, благодаря ти Юли, че го сподели с нас, отдавна не бях виждала нещо толкова красиво
Нали ,уникален е ,на пръв поглед повечето неща изглеждат супер трудни ,но не е така ,Йоли е невероятна.Всички ястия по нейни рецепти до сега са ми се получавали страхотно,като имай в пред вид че аз от година две съм се развихрила в кухнята ,не съм кой знае колко добра в готвенето,но благодарение на Йоли и на още една две съфорумки от gotvetesmen се понаучих
« Последна редакция: декември 07, 2009, 15:38:59 от juji » Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: декември 08, 2009, 13:17:27 »

в момента готвя Мусака !!!!!!!!!!

но ако може някой да ми даде изпитана рецепта за зайче !!!!!!!!!  give_rose
Активен
Мименце
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 455


Искам всичко!!!


« Отговор #92 -: декември 08, 2009, 13:53:12 »

Ели .   , аз пък ще правя зайче за вечеря.
Ако е цяло си го пълня с ориз, дреболийки и гъбки, зашивам, плънка наоколо, малко бяло вино и водичка и във фурната за два часа.
А сега, тъй като е една трета от голямо зайче, ще го нарежа на порции, запържвам и отделям на страна. В същата мазнина запържвам лук, моркови и гъбки, малко доматено сосчче. Зеленчуците, и зайчето прехвърлям в глинен гювеч, водичка , Вино, подправки /каквито имаш, но много му върви бахар или дафинов лист/ и го забравям на 200 градуса за 1.30-2 ч, докатоостане на мазнина.
Успех  good
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: декември 08, 2009, 16:44:30 »

благодаря Мимка точно такава за гювеч ми трябва !!!!  give_rose
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 674



Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: декември 09, 2009, 17:39:57 »

Току що ми подариха от онези модерни гумени формички за печене на сладкиши. Моята не е много голяма като за кекс а по - скоро размера на меденка или нещо подобно... И се чудех какво да си изпека  Girl_hide Не знам каква рецепта може да бъде - мисля че ако е за бисквити може да не стан, понеже ще са дебели и няма да се изпекат добре, а и кекс не може да е понеже той бухва ... Ако някой има идеи да ми каже  Wink
Благодаря ви предварително  give_rose
Активен
Мименце
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 455


Искам всичко!!!


« Отговор #95 -: декември 09, 2009, 17:43:59 »

Ели . радвам се, че  съм помогнала. Аз снощи готвих зайче така и моям  изяде две огромни порции smile Дано и на Вас се хареса good
svetla_ety , ако си фенка на здравословното хранене, в Интрнит има едни бисквитки с овесени ядки. Формата е идеално. Можеш да направиш масленки, меденки, нещо което не бухва smile
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #96 -: декември 13, 2009, 22:18:32 »

Да побутна темата с една торта приготвена от мен за освещавенето на новият дом на кумовете ни
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1616



Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: декември 13, 2009, 22:22:37 »

juji, да запзиш по едно парче и за нас  girl_wink Изглежда страхотно!
С готови блатове ли я прави?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #98 -: декември 13, 2009, 22:54:25 »

Не блатовете са домашно приготвени,дори са още в тавата така и ги сглобих ,защото тортата беше голяма ,а и за първи път приготвям торта от правоъгълни блатове
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: декември 14, 2009, 09:30:35 »

аз снощи сготвих ето това и наистина беше много вкусно !!!!

Пилешко с карамелизиран лук и сос  и пържени картофи !!!! и спретнах бисквитена бърза торта !!!


* Photo-0067.jpg (66.88 KB, 800x600 - видяно 207 пъти.)
Активен
van4ii
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 409



Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: декември 14, 2009, 09:50:04 »

И аз снощи правих бисквитена тортичка и картофен огретен с шунка.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031



« Отговор #101 -: декември 14, 2009, 10:23:11 »

van4ii, моля те дай рецептата за огретена. Отдавна искам да направя нещо подобно.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3244


Baby Time


Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: декември 14, 2009, 10:54:08 »

Момичета искам да нправя някакви коледни сладки. Разни елхички, звездички и т.н. Дайте някоя хубава рецепта. А също и идея от къде да купя боя за оцветяването им. Мерсииииии  give_rose
Активен
van4ii
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 409



Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: декември 14, 2009, 10:55:24 »

Картофен огретен с шунка
Картофи - около 1 кг
сирене
кашкавал
фикс на Маги за картофи с кренвирши
олио
шунка
Обелвам картофите и ги нарязвам на колелца, слагам ги в подсолена вода и ги бланширам, колкото да поомекнат, но не да се сварят напълно. В намазнена  правоъгълна тавичка редя ред картофи ред шунка, нарязана на по-едри кубчета и ред натрошено сирене, така редувам докато свършат продуктите като завършвам с картофи. След това заливам с фикса,предварително разтворен в 200-300 мл вода и слагам във фурната да се пече на 250 С за около 30 минути. Когато се зачервят картофките, изваждам и поръсват с настърган кашкавал и отново запичам за 5 минути. И е готово-бързо, лесно,вкусно! blum
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031



« Отговор #104 -: декември 14, 2009, 10:58:13 »

Мм, звучи супер, събота или неделя мисля да го пробвам!
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines