Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 03:58:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето - 8 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето - 8 част (Прочетена 164217 пъти)
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
Отг: Покупки за бебето и детето - 8 част
«
Отговор #45 -:
ноември 02, 2009, 11:46:48 »
Гери сигурна ли си за облекалката, тъй като една позната за това си купи друга количка ????
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #46 -:
ноември 02, 2009, 11:56:04 »
Аз също мисля че Плазмата няма напълно легнало положение и си е тип седалка
И нашата сега е такава и ме яд че немога още да го сложа вътре
Активен
Gergancheto
«
Отговор #47 -:
ноември 02, 2009, 11:58:28 »
Цитат на: Ели . в ноември 02, 2009, 11:46:48
Гери сигурна ли си за облекалката, тъй като една позната за това си купи друга количка ????
Ели
вчера жената в магазина ни показа как с едни "колани" (приготви се за тъпо обяснение) които тръгват от страни на количката и се събират на гръбчето на количката и можеш да ги регушираш и те отпускат и видгат облегалката
А самото кошче сложиш ли го веднъж няма мърдане, само облегалката
Даже виж на ето на тази снимка се вижда тоя черен колан
Поне в магазина изрично попитах и това ми беше обяснено и показано
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
ноември 02, 2009, 12:02:37 »
Извинявам се за линка леглото е Blue stars 10150280008
Активен
kali_gali
«
Отговор #49 -:
ноември 02, 2009, 12:07:06 »
Пламик,не мога да ти дам отзиви от количките,които си показала,но ако се спреш на такава в английския сайт са на много добра цета.
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydisplay10A_54_10751_14601_-1__14051_14051_10001_14051
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #50 -:
ноември 02, 2009, 12:31:35 »
Цитат на: kali_gali в ноември 02, 2009, 12:07:06
Пламик,не мога да ти дам отзиви от количките,които си показала,но ако се спреш на такава в английския сайт са на много добра цета.
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydisplay10A_54_10751_14601_-1__14051_14051_10001_14051
Мерси Кали!
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #51 -:
ноември 02, 2009, 12:38:10 »
plamik, мисля че има форумска мама с такава количка. Незнам дали не беше Fenix, ако искаш питай я. Тя може да ти каже, най-точно, но доколкото си спомням беше писала в темата си, че е доста маневрена. Успех в избора!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #52 -:
ноември 02, 2009, 12:47:33 »
Рени
, за едната количка знам, че Феникс и още една мама имаха този модел. Но за другите....давайте мнения.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #53 -:
ноември 02, 2009, 15:08:02 »
Гледам за космонавти си говорите, аз поръчах това за Пепи
http://www.mothercare.com/Mothercare-Boys-Wadded-Snowsuit/dp/B002GUPYDU/sr=1-8/qid=1257167201/ref=sr_1_8/276-8711721-9574826?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76112031&mcb=core
Успех с избора на колички!
Активен
kali_gali
«
Отговор #54 -:
ноември 02, 2009, 16:01:37 »
Много е сладурско.А кой ти го достави,че от този сайт нямат доставка до БГ
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #55 -:
ноември 02, 2009, 16:03:06 »
Кали, имат доставка до Бг , но е 25 лири. Аз ползвам фирма посредник или се събираме 4-5 приятелки и си делим доставката
Активен
Таня
Професор
http://www.album.bg/maca18f/
«
Отговор #56 -:
ноември 02, 2009, 16:16:37 »
Гери и мен мн ми харесва плазмата, точно такава си е както си я представях аз, но една мама ме отчая, че били най- дървените колички, мн бързо са се късали платовете на кошчетата
и било по- добре да си взема на чиполино, ама аз пък мн си държа на тая, ама ще видим до тогава какво ще реша
, мойта кръсница пък ми беше казала, че може да и даде нейната- Пег Перего, така, че пак ще видим како ще стане.
И ние имаме вече първа покупка, ама тя малко не беше за нас, ама за нас остана
на племенника ми вече му бяха купили, обиколник с юрганче и сега то остана за нас
ама мн ми е сладинко, едно зеленичко на мечета
ще го снимам да ви го покажа
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #57 -:
ноември 02, 2009, 16:35:33 »
Айде и аз да се разпиша в новата тема, като пожелавам на всички майчета, бъдещи и настоящи, тук да намерят отговори на въпросите си и да покажат най - сладтие покупки за бебочествата си.
За походните кошари за спане
- Дарлинг, ние наистина купихме една от най - простите такива, за 70лв мисля беше. Без второ ниво за малко бебе, без повивалник, без дъга с играчки, без нищо. Просто кошара с чанта и комарник. Първо, защото Стилиан беше вече голям и гореизброените допълнения не ни трябваха. Взехме я , за да спи в едната си баба в нея и да я ползваме за път и почивки, когато на мястото, където отиваме не осигуряват такива.
За кошарите за игра
- тотална липса на смисъл, според мен. Защо трябва детето да се затваря в нея, след като то има нужда и потребност да пълзи, обикаля и опознава света, който започва от дома му. Какво ще прави в ния то - ще си играе с играчките, които му сложите. Не може ли това да стане на пода върху килима, върху олекотена мавивка, върху активната гимнастика, заобиколено с възглавници примерно. Когато иска ще тръгне да се поразходи и да си направи откритието за деня. Може би е улеснение за майката, че няма да го варди постоянно, но лично за мен това е ограничение на свободата му, спиране на двигателното му развитие и дирижиране на поведението му в дома му. Лично мнение, не нападам никой.
Лични наблюдения върху
Плазмата
нямам. И аз знам, че на тази марка колички платовете са кофти изпълнение, но няма около мен мама с такава, за да зная мненето и.
Плам - че
, третата количка от линковете ти ме заболяват ръцете и гърба само докато я гледам. А и май предните и гуми не се въртят, което направо е трагедия и те призовавам най - официално да се откажеш от нея. За другите две - нямам мнение.
Кали
, балдахина щом ти е влязъл в главата ще ударим едно рамо оттук със стойка ако решиш. И аз знам къде има, и не ми е проблем да ти пратя един.
Маслинче
, първата проходилка, която си показала е ужасно скъпа, за вещ, чието приложение се изчерпва за 2-3 месеца. Аз сложих Стилиан в проходилка на 9 навършени месеца и той стоя и вървя с нея точно 2 месеца. След това искаше да е отвън и да я бута. А като проходи на почти 12 месеца я пенсионирахме директно. Но това, което трябва да гледаш е широката основа, защото знам за немалко случаи на обърнати Чиполински проходилки, някои видове на Бертони и едно Чико дори. Моята е на Bebe Confort. Струваше 130лв и е супер удобна, с дълбоки и тесни гащи, широка основа, която става на люлка, с не - много играчки отпред, защото все пак с нея се върви, не се играе, и с висока облегалка, за да не киллва гърба когато детето се засили примерно или се умори. Ето това е тя , а в сайта ми има и две клипчета с нея, как Стилиан ходи
«
Последна редакция: ноември 02, 2009, 16:37:26 от ina_lemon
»
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #58 -:
ноември 02, 2009, 18:10:16 »
ina_lemon
тенкю теню тенкю
започвам да гледам само с широки основи,а милото ми вика,а гледай да има повече джаджи отпред
абе май май ще е тази:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/129_835/products_id/9426
«
Последна редакция: ноември 02, 2009, 18:16:56 от ♥maslinka♥
»
Активен
kali_gali
«
Отговор #59 -:
ноември 02, 2009, 18:23:42 »
Ина,много благодаря за предложението за стойката за бълдахина.Ако не намеря когато реша да купувам ще се възползвам и ако не съм се отказала,но дано не се откажа,че както казах с каката направих компромис,но с бебо не ми се иска да правя компромиси защото не се знае дали ще имам трето детенце.
А за кошарата-да вярно е ,че го ограничаваш,но все пак нали и майката трябва да си посвърши нещо в къщи,ако нямва помагачи,а аз не съм привърженик на помагачите и каката съвсем сама си я гледах от първия ден та до ден днешен,и кошарата беше чудесен начин да начистя,наготвя та дори и да се обадя по телефона защото иначе трябва очи и на г-за да имам.Аз пък не съм я слагала в проходилка защото стоеше странно в нея и вървеше на една страна и някак се отпускаше в нея,пък и ортопеда каза не за проходилка,ама той каза не на всичко и на кошарата също.В общи линий съм го слушала и не съм ползвала нищо от тези помощни работи с изключение на кошарата.Но това само е пример за това,че всеки си има различен начин на мислене,приоритети и начин на отглеждане на детето му.Аз много харесвам тези проходилки дето се бутат и детето не сяда в тях,но те май са за по-голямо дете.Ама то колко по-голмо от 10-тина месеца.Абе всичко е полезно и хубаво ако детето го иска.Сигурно ако детето не иска да стои в кошара не бих го сложила,а ако му харесва в проходилка пък бих го сложила-то детето си показва всичко.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30