Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 16:53:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУРГАС - част 7
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУРГАС - част 7 (Прочетена 162623 пъти)
anelina
Новак
Публикации: 13
Отг: БУРГАС - част 7
«
Отговор #450 -:
юни 30, 2010, 23:52:37 »
Момичетааа, нашата сватба мина - за Атлантис наистина е до 00.00 ч. А за другите условия - управителят каза, че поетите договорки се запазват - за цени, внасяне на алкохол и т.н.
Използвам възможността и да ви препоръчам двама души, които допринесохамного за сватбата ни - Краси от White magic и DJ Stenly (Stancho) - препоръчвам ги с 2 ръце.
Успех на всички с организацията и ... не се тревожете - всичко ще мине добре и ще бъде незабравимо
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212
Не искам много,искам всичко :)
«
Отговор #451 -:
юли 01, 2010, 12:26:58 »
А,снимки няма ли да видим
?
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #452 -:
юли 01, 2010, 14:33:06 »
Ами честито!!! Дълъг и щастлив семеен живот!
И аз съм любопитна за някоя друга снимка, а що се отнася до Краси - убедена съм, че е била на ниво и при нас се справи невероятно:)
Активен
Vanche_
Ентусиаст
«
Отговор #453 -:
юли 03, 2010, 21:28:44 »
Здравей, ultraa,
За нашата сватба работихме с АРТ 2 и сме много доволни от работата на Дора
Относно роклите по магазините ще споделя малко скорошни лични впечатления, тъй като предстои сватбата на брат ми на 25.09. и с годеницата му се поразходихме в Бургас и Варна.
Във Варна има 2 вида магазини, едните са както там им казват "около ритуалната зала", където не видях нищо особено, нито качествено, има подобни и на други места из града. Другия тип магазини са не повече от 2-3, в които роклите са от 1500лв. нагоре и се предлагат с голямо самочувствие и с предварително записан час за проба.
В Бургас в магазинът на Аз и Ти(до спирката на операта) предлагат качество на достъпни цени и отзивчиво обслужване. Има 2-3 нови модела на цени около 600лв. Моята рокля си я купих от там. Смея да твърдя, че роклите им са хубави, тъй като работя в тази сфера и забелязвам как е изработен всеки детайл.
За сватбени халки, в повечето магазини в Бургас ти показват едни измачкани каталози и ти казват да избираш. Ако ходиш до Варна, ти препоръчвам да посетиш някой от магазините на Хугасян, единият е точно срещу ВИНС-а, а другите са по главната. Имат налични различни и хубави модели халки, като от всеки модел има мъжка и женска в различни размери. За няколко часа могат да ги корегират и надпишат.
За Асеновград мога само да кажа, че е и Рай и Ад за булките. Но то затова си има отделна тема.
Активен
Vanche_
Ентусиаст
«
Отговор #454 -:
юли 03, 2010, 21:41:52 »
Относно обувките можеш да разгледаш на:
http://jobroshoes.com/
;
http://www.aitadance.com/
Обувките са много здрави и има много малка вероятност да не са ти удобни. Можеш да си избереш височина на тока.
В Бургас, в Меден рудник правят обувки по поръчка, като може и да се даде плат евентуално от роклята или подобен.
Надявам се да съм полезна.
Аз не пиша много често, но май пак се отплеснах
«
Последна редакция: юли 03, 2010, 21:47:24 от Vanche_
»
Активен
jeki
Сватбар
Публикации: 164
«
Отговор #455 -:
юли 04, 2010, 19:31:54 »
Здравей Vanche_ ,това за М.рудник ме заинтригува къде се намира точно това мстенце,тук във форума научавам всеки път нови и нови неща
Активен
Adence87
Ентусиаст
«
Отговор #456 -:
юли 05, 2010, 15:35:26 »
Момичета имам нужда от помощ... кажете къде в Бургас има магазини за мъниста за декорации, единстветото място където се сещам е Армстронг център, но там нещата са доста ограничени. Къде мога да намеря мънички цветчета от плат, камъчета за лепене по поканите... такива неща... Благодаря предварително!
«
Последна редакция: юли 05, 2010, 15:48:08 от Adence87
»
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #457 -:
юли 05, 2010, 16:01:16 »
Голямо разнообразие от цветчета от плат има в една от кинкалериите в уличката зад училище "Кирил и Методий".Със сигурност има и цветни мъниста.
Скоро от там си купих една пеперудка-като избродирана е-аз я ползвах за да скрия протрито място на една дрешка.Имаше голямо разнообразие от цветове и други подобни елементи,но идват скъпички.
Активен
Adence87
Ентусиаст
«
Отговор #458 -:
юли 05, 2010, 16:10:20 »
Благодаря ти dodo23,
Ще проверя там какво мога да намеря.. Просто нещата започват да стават спешни и нямам опции да ходя до Варна примерно за такива неща - така че каквато и цена да дадат сигурно ще ме устрои. Който друг се сеща за някъде другаде да дава идеи ....
Активен
bibilqna
Сватбар
«
Отговор #459 -:
юли 05, 2010, 16:24:57 »
Adence
, освен в уличката зад МакДоналдс
, както Додо каза, можеш да намериш магазин до трета поликлиника. Срещу голямата спирката до Краставицата. Просто не се сещам нещо друго за да те ориентирам. Другото място, където се сещам е едно малко магазинче, което не знам точно улицата. Но като застанеш на Площад/Паркинг Кирил и Методи, точно срещу училището има търговски център. Застани с гръб към двете, от ляво да ти е училището, а от дясно центъра, и тръгни на дясно по страната на центъра, в края на улицата ще го видиш магазинчето. (ако все още съществува-преди година и нещо ходих там). В магазин ЧАР(за платове) по Ботева срещу Дирекция вътрешни работи... също има доста неща като маниста, камъчета и каквото ти душа пожелае. Дано съм ти била полезна, сигурна съм, че има и други, но наистина в момента само за тези се сещам.
Активен
Adence87
Ентусиаст
«
Отговор #460 -:
юли 05, 2010, 16:39:44 »
Огромно благодаря и на двете ви!!!!!!
Активен
ultraa
Новак
«
Отговор #461 -:
юли 05, 2010, 20:45:20 »
Vanche_ може да не пишеш често, но ми беше страшно полезна! Благодаря ти!
А и да ви се похваля, вече имаме записана дата в ритуалната зала и в църквата
До онзи ден бях супер спокойна, все едно нищи не е станало, но сега с тези записани дати направо изтръпвам някакси
, а и датата ни е 9-ти октомври 2010г.
Активен
BuB4eto
Ентусиаст
„Истинската цена на любовта е любов“
«
Отговор #462 -:
юли 07, 2010, 18:21:38 »
Момичета толкова съм щастлива
имам си вече рокля. Във събота майка ми ще я вземе от шивачката. Чувставам се невероятно и вече усещам пеперудките в стомаха
Ако някой има нужда от шивашки услуги със удоволствие ще дам инфо за моята, страхотни професионалисти и много лъчезарни. Очарована съм от крайния резултат
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #463 -:
юли 07, 2010, 21:20:21 »
ultara поздравления за датата.Моята също беше на 09.10 но миналата година
Adence87 разгледах ти галерията и видях,че си си харесала моята торта.Мога да те уверя, че беше най вкусната торта на свата която съм яла.Това не е само мое мнение но и мнение на всички гости,които бяха от всички краища на България и от чужбина.Няма да съжаляваш,а и на дизайн бяха я изпипали точно такава каквато исках
Олееееееее спирам ,че нещо ми потекоха лигите при самия спомен
Активен
Adence87
Ентусиаст
«
Отговор #464 -:
юли 08, 2010, 12:36:50 »
telesfora, много се радвам да разбера, че тортата е била вкусна... За съжаление аз се отказах от нея, за да я преотстъпя на сестра ми
Тя ще се омъжва сега през август и...много хареса тортата, така че аз ще се преориентирам, тъй като и нашата сватба малко ще се отложи /до януари/... Надявам се да си харесам някоя също толкова хубава тортичка до тогава
Искам специално да благодаря и на dodo23 за информацията .. намерих абсолютно всичко, което ми трябваше в магазинчетата на уличката зад Мc Donalds и още тази вечер започвам да правя подаръчетата за гостите и тейбълките !!!
«
Последна редакция: юли 08, 2010, 18:37:38 от Adence87
»
Активен
Страници:
1
...
29
30
[
31
]