Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 16:56:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 7  (Прочетена 162632 пъти)

bibilqna
Сватбар
Публикации: 200

« Отговор #30 -: ноември 24, 2009, 23:13:48 »

Мерси за информацията. А иначе задължително ще минем от там да видим как е. А ще питам и за този третия ресторант, понеже нашата сватба ще е на 5ти Септември.  smile Bravo
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: ноември 26, 2009, 21:40:24 »

Еми ще обиколя из агенциите така или иначе за информация. Мерси Skylife за информацията. А някой дали знае нещо за Атлантис (Сарафово) колко варира куверта на човек.  smile
Нашата сватба беше в Атлантис, писала съм по-рано в темата колко съм очарована от обстановката и персонала... Съгласна  съм с мнението на Skylife. Относоно менюто, имат много добри идеи, вкусни и леко встрани от стандартните, мисля, че минималният куверт е 30лв., като това, което включва е напълно достатъчно. Ние внесохме допълнително само алкохол. Идеите за меню са разнобразни и са съпроводени с дегустация. И ние бяхме избрали датата 5 септември, но въпреки, че се обадих 3 месеца предварително се оказа, че ресторанта е зает, затова склонихме на дата 19-ти. Но за този брой гости по-добрият вариант е долният ресторант /този който избрахме ние/. Ако имаш по-конкретни въпроси, питай! Успех!
Активен
bibilqna
Сватбар

« Отговор #32 -: ноември 27, 2009, 00:55:19 »

Мерси Ванче. Сега разгледах албума ти и останах с усмивка на лице. СТРАХОТНА СВАТБА  give_rose  yahoo danceg и страшно много усмивки по лицата на всички, което значи че сте си изкарали повече от добре. Сега ще се възползвам да те питам някое друго въпросче  blush smile Предполагам сте имали изнесен ритуал в градината на комплекса и след това празненството в ресторанта. А да те питам как стават нещата с изнесения ритуал, колко се плаща. А и колко време преди това мога да запазя дата за подписа. А за датата просто искаме нея на 100% и както казах вече не живеем постоянно в България, предполагам че още другия месец като се приберем ще запазим ресторанта. А и друг въпрос освен алкохол може ли да се вкарва нещо друго и какво. Дай отзиви за видеозаснемане и DJ, окраса и всичко друго, което се сетиш, и ако имаш координати  smile Мерси предварително  give_rose
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: ноември 27, 2009, 10:42:57 »

А да те питам как стават нещата с изнесения ритуал, колко се плаща. А и колко време преди това мога да запазя дата за подписа. А за датата просто искаме нея на 100% и както казах вече не живеем постоянно в България, предполагам че още другия месец като се приберем ще запазим ресторанта. А и друг въпрос освен алкохол може ли да се вкарва нещо друго и какво. Дай отзиви за видеозаснемане и DJ, окраса и всичко друго, което се сетиш, и ако имаш координати  smile Мерси предварително  give_rose

bibilqna, изнесеният ритуал до миналата година струваше 200 лв., обаче трябва предварително да разпишете в ритуалната (може същия ден сутринта, ако държите и в акта за граждански брак да присъства същата дата или когато си решите  pardon ). Датата се запазва не по-рано от 3 месеца преди подписването (ей това е малко кофти, ама може и друг да ви запише, не помня обаче, дали искаха лични карти при записването). Можете обаче да минете и през Ритуалната да питате. Работят от 8:30 май, като на обяд имат почивка от 12 до 14 ч.
Нашият дж беше Станислав Жеков, а за фото ползвахме "Гея" и сме много доволни. Част от украсата си я правихме ние, а арката и други неща  ни ги направиха "Аз и ти" - булченския магазин до спирката на Операта. Също сме много доволни.
Активен
bibilqna
Сватбар

« Отговор #34 -: ноември 27, 2009, 11:46:04 »

Оу то ако искат лични карти при записването за Вардар ще е наистина кофти, трябва да питам да знам, че не ми се лети от Лондон до Бургас само за да запазя час. Може да попитам и някоя агенция евентуално дали могат. Мерси за инфото Кикси, хубаво е да го знам това. А някакви координати можеш ли да ми дадеш на DJ?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: ноември 27, 2009, 12:18:29 »

При записването принципно искат лични карти, но ние минахме с копия, като оригиналите представихме, когато отидохме да подаваме всички документи, така че смятам, че ще можете да се запишете good
Активен
bibilqna
Сватбар

« Отговор #36 -: ноември 27, 2009, 12:59:58 »

Трябва да питам определено. И ако трябва да правим с милото пълномощно освен.
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: ноември 27, 2009, 15:03:00 »

Билянче,някой подписва в Поморие-май беше Ваня и мисля,че подписа в деня на сватбата-нямаше предварително подписване.
Когато ние се записвахме за ритуал не ни искаха лични карти-само имена.Но все пак като дойдеш питай,да не са измислили нещо ново.
Ние също ползвахме услугите на ди-джей Станислав Жеков-много е точен пича,направи голям купон.
Координати мога да ти дам,но май е рано още да го търсиш.
Нас ни снимаха Сарикови-можеш да прочетеш противоречиви мнения за тях,ние сме доволни.
И от агенцията сме доволни-"Мирена".
Като разгледаш албумите на бургаските булки,все нещо ще ти се набие на око спрямо украсата.
Може да видиш и сайтовете на агенциите,но не всичко,което предлагат е показано там.
Хайде питай още,че да не е скучно в темата. give_rose
Активен
bibilqna
Сватбар

« Отговор #38 -: ноември 27, 2009, 15:32:50 »

Ами да се размъдаме всички .... аз понеже съм безработна, по цял ден стоя и си търся работа, но не искат да ме вземат при положение че съм студентка и няма да ме има през най-натоварения период в годината и то за месец. Та така общо взето си стоя вкъщи, чета форума  blum събирам идейки, нахвърлям къде какво защо и как, че като се прибера (съвсем скоро - само 20тина дни  yahoo  danceg) да не се лутам като хамава. Иначе вече съм си купила чантички и жартиер, понеже не искам да получа  heart удар при харченето. Имам и идея за Save the date картички, за да могат специално хората от чужбина да могат да си плануват идването. Но трябва доста да е обработя. А някой да ми каже ориентировъчни цени в Бургас за тези перлени или някакви по официални хартии за поканите.
Даже сега ще кача снимки на жартиера и чантичката, харесали сме си чаши, но ще изчакам да ги намалят, а и не бързаме толкова все пак.
А между другото дали ще може да се запиша в Поморие да ми направят изнесен ритуал, ако съм живуща в Бургас?
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: ноември 27, 2009, 15:49:41 »

Можеш да сключиш брак където пожелаеш,без оглед на града(общината),в която живееш!
Чантата е великолепна!
Активен
bibilqna
Сватбар

« Отговор #40 -: ноември 27, 2009, 15:52:29 »

Ето това е за сега от мен, което съм купила. Само чашките ги дебна още  look
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/bibilqna/?action=gallery
Активен
bibilqna
Сватбар

« Отговор #41 -: ноември 27, 2009, 15:57:06 »

Е какво е за мен, ще отида и до Поморие да проверя  blush
А мерси за чантата, бях си я харесала преди 6 месеца, понеже милото ми предложи на 24.12.2008 на върха на Лондон Eye (голямото виенско колело), но все нямахме дата и си викам дотогава ще си харесам нещо друго, след месец чантата я нямаше, след два я видях в друг магазин, малко по-скъпа, но пак по същия начин няма смисъл и т.н. и накрая милото като я видя и ми вика какво чакаш купувай я. НО ...... никъде я нямаше вече  cray та почнах да търся из Еба-у близо месец и накрая успях  yahoo и така я купих, а на живо е още по-хубава  blush Много се радвам  blum
Активен
desy
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: ноември 29, 2009, 00:19:23 »

Здравейте момичета!
Аз отдавна не съм писала! Моята сватба мина преди малко повече от година и вече имам бебче!
Включвам се да помоля, който има желание да гласува за моето бебче в конкурса на памперс за календар за 2010 година. http://konkurs.pampers.bg/gallery_details.php?id=3425
За да се класираме да бъде включен вътре ни трябват много гласуве и то до утре до 12 часа. Моля, който има желание да гласува! Благодаря на всички предварително!
Виждам, че обсъждате сватби в Поморие! Моята беше там, така че ако мога да помагам с удоволствие ще го сторя!
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: декември 01, 2009, 23:27:26 »

bibilqna здр.
Моята сватба беше преди по малко от 2 месеца и ние сключихме в Поморие.Имахме изнесен ритуал,като преди това нямахме предварително подписване.Всичко стана когато и където искаме.Платихме 150лв.Записването става и с фото копие на личните карти.
За украса използвахме агенця Диаманти.Много сме доволни,невероятни професионалисти.Ако искаш ми рагледай албума,макар че неможе да се види и половината красота която сътвориха.
Използвахме видео Лазаров-пак от агенцията.
Ако мога да помогна с нещо друго ще се радвам

п.п относно чашите на Swarovski,мисля че са, бяха намалени в Costco £190. До сега никога не съм ги виждала по евтини.Продават и имитация на тези чаши за около $60,разрови се в нета.Успех  give_rose
Активен
bibilqna
Сватбар

« Отговор #44 -: декември 02, 2009, 01:19:18 »

Мерси за инфото telesfora, а ти от къде си - Бургас ли или просто сте си от Поморие и там сключихте брак. А предполагам си в чужбина, къде по точно?
А за записването за брак, колко по рано преди датата може да се направи?

А за чашите Swarovski и аз знам, че ги има намелени в Costco, но не бихме дали толкова пари. Харесахме си други, подобни - но с перлички вместо с камъни (можеш да ги видиш в галерията ми) само ги дебна да са в сток, за да ги поръчам, а сме ги избрали за да си подхождат и на темата на сватбата - морска.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: