Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 18:23:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част (Прочетена 164668 пъти)
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173
Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
«
Отговор #375 -:
ноември 05, 2009, 12:52:38 »
Лелелееееееее,нямам думи направо. С такъв интерес чаках
matsinka
да пише и да каже резултата и сега...все едно на мен се е случило!!!
:danceg:Всички да стискаме палци за здрави мама и бебе, и дай Боже всекиму!
Ооооооооооо, чувствам се щастлива, че започнах да пиша именно в тази темичка (късметлийската 13-та).
Matsinka
, кажи сега какви са тестовете за ову, че аз май съм пропуснала ако си споделяла?!:)
Целувки!
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #376 -:
ноември 05, 2009, 14:00:06 »
matsinka
страхотни новини...не се чуди мила...бременна си и
е си имате бебче...трета чертичка за по убедително няма да излезе...
много се радвам за теб хайде да ни накачиш всички и да напуснем темичката а след това ще ни е все тая дали ще я заключат
Стаси Анели благодаря ви за пожеланията
няма да са при мен този месец чертичките за съжаление...вчера не издържах по едно време и си направих така едно тестче да видя какво става
но...една чертичка само...и днес по всичко личи че лелката е на път...оставам в темичката и този месец а може и следващия че милото трябва да си ходи до бг и май ще е точно дните когато се пада да съм в овулация...но като се върне още по заръжени
и продължаваме усилено...ще си взема и аз тестове за ову и ако имам късмет да настъи докато още той си е тука няма да е зле...
успех на всички бебеправещи
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #377 -:
ноември 05, 2009, 16:00:15 »
BeRa, може да е рано още за тест и затова да е бил отрицателин. А и при някой момичета има симптоми като ПМС и МЦ ама така и не се появява. Ще ти стискам палци докато не прочета - "Лелката се появи".
Късмет на всички!
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
Отг: Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
«
Отговор #378 -:
ноември 05, 2009, 16:05:00 »
Цитат на: gostenka_82 в ноември 05, 2009, 11:13:20
Клео
, да не я заключват (като мине 30-та стр), докато не я напуснем всички, че е късметлийска, с много +++ резултати.
Днес ходих да давам кръвчица за едно изследване и жените, които чахаха да дадат кръв за Пролактин, ги накараха да постоят мирно и спокойно поне 15 минутки.
Това явно наистина се практикува, макар че нито аз, нито съпругът ми сме си почивали, а са ни в граници ....
задължително за пролактина се лежи половин час и само така са верни изследванията. то това е проблем , в повечето лаборатории ( и това го казвам наистина, много лекари са ми го казвали) не ти го изследват , а ти пишат направо резултати, в Пловдив знам една лаборатория в която наистина ти правят изследванията, даже те оставят сам в стая да лежиш и идват да ти взимат кръв както си в легнало положение.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #379 -:
ноември 05, 2009, 16:18:18 »
Руми
, аз си пуснах Пролактина в Щерев. Определено там знаят какво правят.
Аз днес попитах за Пролактина и ми казаха така - да не си се вълнувала или ядосвала предния ден, да си се наспала, да постоиш мирно 10-на минутки и да не си пила кафе.
За другите репродуктивни х-ни няма проблем с кафето, но за пролактина - има.
От всичко, когато аз си го пуснах, само кафето съм спазила и пак ми е в граници.
Активен
roumyana
«
Отговор #380 -:
ноември 05, 2009, 16:22:37 »
Дам, това е така, много е важно наистина да си много спокоен и да си нямал проблеми. За София нямам инфо за лабораториите, но има и голям недостиг на лекари с тази специалност
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #381 -:
ноември 06, 2009, 09:37:11 »
Bera , аз споделям мнението на Рени! А също така искам да ти кажа, че нашето бебе го правихме 3 дена преди овулацията, защото милото заминаваше на обучение. По принцим мъжките сперматозоиди са по - издържливи и оцеляват 2-3 дена. Така , че преди твоя мъж да замине може да опитате , а пък то не се знае!!! Стискам палци.
P.S. Щом лелката я няма на лице - всичко е възможно!!!
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #382 -:
ноември 06, 2009, 14:05:05 »
Момичета, аз вече официално напускам късметлийската темичка. Чудото при нас се случи и вчера чухме едно мъничко бързо тупкащо сърчице... Благодаря за помоща, подкрепата и разбирането на всички ви
Пожелавам само две чертички на всяка една от вас
Активен
roumyana
«
Отговор #383 -:
ноември 06, 2009, 14:21:47 »
Момичета, споделете какво са ви казали на вас лекарите за спиране на контрацептиви и започване на бебеправене, няколко лекари ми казват, че може веднага да се почне? така ли е? Проблемът е че пия логест вече бая години по медицински причини, чувствам се добре от него и сега се притеснявам, че ако не забременея веднага може пак да ми се появи проблемът.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #384 -:
ноември 06, 2009, 14:37:54 »
roumyana, най добре питай гинеколога си в твоя случай какво да правите.
аз пиех с години Диане-35, и бях чела че е хубаво след противозачатъчните организма да се изчисти преди да се почне с бебеправенето. така и направихме. и се почна едно извънменструално кървене през седмица, исписаха ми Дуфастон, с него нещата не се промениха, смених лекаря той ми каза че е трябвало веднага след като съм спряла Диането да правим усилени опити, даже ми препоръча пак да ги пия противозачтъчните 3 месеца и след това дда съм ходила за стимулация.
така че най добре си говори с гинеколога си, ако щеш потърси и мнение от друг лекар да ти кажат кое е най добре в твоя случай.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #385 -:
ноември 06, 2009, 14:40:31 »
Руми
в моят случaй след ОК/Ясмин/ док кaзa веднaгa дa зaпочнем.Зa товa се притеснявaм толковa и се рaдвaм,че цикълa ми дойде.Ознaчaвa,че нямa кисти.Чувaлa съм противоречиви мнения,но слушaм моят си лекaр,Преди Ясмин бях нa ДИaне-35
Вaнесa
супер!!
Берa
не се притеснявaй.Много скоро ще видиш двете чертички
егa видях Ечи.Моят случaй е същият.Може и ние дa се 'стимулирaме'Кaквото тaковa.Сaмо кистите дa не се връщaт и когaто Бог дaде Мони дa стaне кaкa
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #386 -:
ноември 06, 2009, 14:55:58 »
Roumyana
, виждам, че си се записала в тази тема (след като беше в Изчакващите). Ще пишем в тази 13та, че явно е късметлийска
Относно противозачатъчните и аз знам, че не трябва да се изчаква, а направо да се действа след спирането им.
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #387 -:
ноември 06, 2009, 15:10:38 »
Чудна работа, на мен преди една година, след като ми бяха изписали да пия два месеца противозачатъчни ми бяха казали, след това да направя почивка от два месеца, за да се нормализира хормоналния фон и едва тогава бебеправене. ама явно различни мнения има по този въпрос.
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #388 -:
ноември 06, 2009, 15:43:23 »
Ванеса, честито отново и благодарим за пожеланията!!!
Руми, аз 3.5 години пиех противозачатъчни (Регулон), когато решихме вече да ги спра, гинекологът ме посъветва да изчакаме 1-2 месеца. При нас така се стекоха обстоятелствата, че се наложи даже 3-4 месеца да чакаме, заради професионални ангажименти. Но както при Ечи и при мен сега има извънменстриални течения и нередовен цикъл. Посъветвай се с гинеколога, ако мислиш, че е по-добре потърси и второ мнение. Пожелавам ти късмет и се надявам, че вече официално си в нашата темичка.
Активен
roumyana
«
Отговор #389 -:
ноември 06, 2009, 15:49:06 »
ами аз съм в нещо като междутемие, ако мога така да се изразя, пия фолиева киселина, което си е първата стъпка в бебеправенето, казаха ми 3 месеца, вече мина единия, тоест ще спра хапчетата декември и почвам. няколко лекари ми казаха, че няма проблем веднага да почвам, да не чакам, но знам, че има мнения да се чака един месец.иначе коледа и нова година си е подходящо време.
Бях на гинеколог септември и всичко беше ОК, мисля и непосредствено преди почване на бебеправенето пак да ида. леко си падам хипохондричка и знам, че като спра Логеста ще започнат едни паранои. Иначе не ми е проблем да чакам, така или иначе все още имам съмнения, обаче сме решили да почваме , пък каквото стане.
Досега винаги съм ходила при един и същ гинеколог, доста е мълчалив и неприветлив, но е добър специалист, не желая обаче той да ми е гинеколог за в бъдеще и трябва да намеря нов, препоръчаха ми един и мисля да ида декември при него.
«
Последна редакция: ноември 06, 2009, 15:52:16 от roumyana
»
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]