Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 18:28:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част (Прочетена 164680 пъти)
angel4e
Сватбен ШАМАН
Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
«
Отговор #330 -:
ноември 03, 2009, 11:03:10 »
Братовчедке,отиди на лекар "по терлички" и като разбереш със сигурност, ела да се похвалиш.Стискаме палци,недей да се бавиш,че после пръстите много болят като си стискал 2-3 дни.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #331 -:
ноември 03, 2009, 11:05:39 »
Супер сте бързи,много ви благодаря,но нали ви казвам имам нещо като спазми,все едно всеки момент ще ми доиде Л. Аз след 2 или 3 дни ще направя пак тест.Много се надявам да сте прави и най–сетне да е станало,но пак ако ми доиде Л. ще е супер кофти
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Едно щастливо семейство!!!!
«
Отговор #332 -:
ноември 03, 2009, 11:09:18 »
Аз от вълнение си правих тестове всеки ден
и с всеки изминал ден, втората чертичка се забелязваше все повече и повече
Пожелавам ти спокойствие и търпение! Ще чакаме новинки
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #333 -:
ноември 03, 2009, 11:12:18 »
Абе на мен ми мирише на "+" резултат, така че стискам палци след 2-3 дни да си е съвсем ясна втората чертичка.
Фиама - стискам палци за следващиия месец, съжалявам, че в този няма + резултат.
Стискам палци и на всички останали
Ние продължаваме с нови сили и от 3 дни си меря температурата. Незнам какво ми щукна, но реших и така да пробвам, просто за себеси да знам, какво се случва с организма ми. И днес на 3тия ден имам повишение с 0,15 градуса.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #334 -:
ноември 03, 2009, 11:14:36 »
matsinka
и на мен ми прилича на две чертички, но ще чакаме да се похвалиш
Фиама,
стискам палци за следващия месец мила
Вале
, крайно време е и ти да ни зарадваш с хубави новини
«
Последна редакция: ноември 03, 2009, 11:16:44 от petrova83
»
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #335 -:
ноември 03, 2009, 11:18:17 »
Ами то мъж ми ако тръгне на път след 2 дена май няма да имаме много шанс този месец. Някак си съм настроена аз за коледен подарък да е бебчето. Знам ли?
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #336 -:
ноември 03, 2009, 12:01:42 »
Сладурки - БЛАГОДАРЯ ви за стиснатите палчета
. Аз ще правя стимулация още 2 месеца и ако не стане, моята докторка каза, че преминаваме на инсеминация. Имам спомен, че някои от клуба беше минал през това, ако сподели какво е преживяването при инсеминация - ще съм благодарна.
Стиснати палци и от мен за всички чакащи + резултат
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #337 -:
ноември 03, 2009, 12:03:02 »
Цитат на: valia_diva в ноември 03, 2009, 11:18:17
Ами то мъж ми ако тръгне на път след 2 дена май няма да имаме много шанс този месец. Някак си съм настроена аз за коледен подарък да е бебчето. Знам ли?
Това е страхотно
Наистина ти пожелавам този най- най- най- страхотен подарък!!!
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #338 -:
ноември 03, 2009, 13:19:34 »
Да споделя и аз своя опит! Преди около 4 месеца и аз видях своята бледа и плаха втора чертичка в деня, когато трябваше да ми дойде и нямаше по- щастлива от мен. Седмица по- късно обаче ми дойде цикъла- силен и болезнен както никога. Обяснението беше, че такива неща се случват често и не ми дадоха конкретна причина. Миналият месец в пристъп на силна емоция си направих тест два дена преди датата на цикъла и за мое щастие имаше втора черта, по- бледа от контролната, но пък доста по- наситена от тестовете ми през юли. В никакъв случай не искам да обезнадеждавам момичетата, които толкова много чакат бебче, но докато не се потвърди от лекар по- добре да сме готови за всичко. Аз и до момента умирам от страх и чакам с нетърпение прегледа си на 5ти ноември, когато ще се разбере дали има ембрион в плодното сакче....
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #339 -:
ноември 03, 2009, 14:58:48 »
Фиамче
, мила, виж
тук
и
тук
Мастинка
, по принцип втората черта, дори и бледа да е, се приема за +++ резултат. Ако имаш притеснения, пусни кръвен и след 48 часа -втори кръвен. Ако резултатът се удвоява, всичко е наред. Дано и без кръвен всичко да си е нормално. Тихичко честито.
Валя дива
, аз също ти стискам палци!
«
Последна редакция: ноември 03, 2009, 15:57:34 от gostenka_82
»
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #340 -:
ноември 03, 2009, 15:56:43 »
Цитат на: vanessssa в ноември 03, 2009, 13:19:34
Да споделя и аз своя опит! Преди около 4 месеца и аз видях своята бледа и плаха втора чертичка в деня, когато трябваше да ми дойде и нямаше по- щастлива от мен. Седмица по- късно обаче ми дойде цикъла- силен и болезнен както никога. Обяснението беше, че такива неща се случват често и не ми дадоха конкретна причина. Миналият месец в пристъп на силна емоция си направих тест два дена преди датата на цикъла и за мое щастие имаше втора черта, по- бледа от контролната, но пък доста по- наситена от тестовете ми през юли. В никакъв случай не искам да обезнадеждавам момичетата, които толкова много чакат бебче, но докато не се потвърди от лекар по- добре да сме готови за всичко. Аз и до момента умирам от страх и чакам с нетърпение прегледа си на 5ти ноември, когато ще се разбере дали има ембрион в плодното сакче....
аз те разбирам напълно и аз изживях същият ужас и на мен тук всички ми казваха че съм бременна , но аз имах вътрешно чувство че нещо не е наред и засъйаление се оказах права
За това този път чаках док да потвърди с ехографа и чак тогава се зарадвахме
Активен
gostenka_82
«
Отговор #341 -:
ноември 03, 2009, 16:01:24 »
Цитат на: liva82 в ноември 03, 2009, 15:56:43
аз те разбирам напълно и аз изживях същият ужас и на мен тук всички ми казваха че съм бременна , но аз имах вътрешно чувство че нещо не е наред и засъйаление се оказах права
За това този път чаках док да потвърди с ехографа и чак тогава се зарадвахме
Цитат на: vanessssa в ноември 03, 2009, 13:19:34
Момичета, това е доста според зависи, аз пък имам познати, които с много бледа втора черта вече се радват на бебчета вкъщи, както и таки с поредица урнни тестове с бледа втора черта, а ЧХГ е над 2000.
Мастинка
, най-добре е да се консултираш с доки. След няколко дни си направи още едн уринен, може вече да е доста по-тъмна втората чертичка. Според мен, най-добре два кръвни през 48 часа, ако резултатът се удвоява, значи засега всичко е наред!!! Чакаш си прегледа при док и така.
Активен
dodo5
Ентусиаст
Публикации: 61
«
Отговор #342 -:
ноември 03, 2009, 16:13:09 »
аз също изпитах това което и двете момичета , но при мен правиха кюртаж за по сигурно каза док. Да при всеки е различно но май тези които сме изживяли разочарованието сме доста, на моята приятелка също и се случи така но на нея не и правиха кюртаж на вас правиха ли?
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #343 -:
ноември 03, 2009, 16:15:46 »
Момичета, това е доста според зависи, аз пък имам познати, които с много бледа втора черта вече се радват на бебчета вкъщи, както и таки с поредица урнни тестове с бледа втора черта, а ЧХГ е над 2000.
Така е при всеки е различно аз просто исках да споделя какво се случи и на мен и на доста мои познати за съжаление, но при всеки е много различно това е факт
Активен
gostenka_82
«
Отговор #344 -:
ноември 03, 2009, 16:27:01 »
Лива
, разбирам ви, но пък да стреснем така момичето...
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...