Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 17:49:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част (Прочетена 164646 пъти)
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
Отг: Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
«
Отговор #240 -:
октомври 29, 2009, 15:50:31 »
Цитат на: fiamaa в октомври 29, 2009, 15:40:17
Е това е чудесно и ме обнадеждава, въпреки, че си ги имам симптомите за лелката
, но нищо живи и здрави от др. седмица с нови сили
аз пък знам че това за сперматозоидите зависи и от самата вътрешна среда на жената...че по някога могат да издържат и много по малко...
а сега ми идва на ума друг въпрос като стана дума за това...знае ли някой дали ако спермочичковците не стигнат до яйцеклетката могат да станат на кисти...миналия ден ми го каза една акушерка...не знам тя все някви такива странни неща казва и като чели и нямам много много доверие ама едно на ум няма как да не дойде...
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
«
Отговор #241 -:
октомври 29, 2009, 15:51:27 »
Извинявам се. Няма да досаждам в тази темичка. Не съм я видяла, не ти се сърдя, даже ти благодаря за насоката
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #242 -:
октомври 29, 2009, 15:54:22 »
Цитат на: m_eleva19 в октомври 29, 2009, 15:46:12
За всичко, вманиачил се е , щом е отишъл да си направи тест за СПИН, кво да Ви кажа, направо съм на ръба на отчаянието...Просто го е страх...да няма някъде някакво възпаление, заболяване и бебето да не се роди..нали знаете, не ми се говори затова, писах за детето на моята бивша хазяйка. Аз си мисля, че накрая ще предизвика съдбата с неговите глупости. Вече иамхме два скандала (единствените, откакто се познаваме) по този въпрос. Първоначално говорех, исках да го убедя в правотата си, даже влезна с мен при гинеколога но уви. И точно си мислех, че ще започваме, даже отидохме на страхотна почивчица в планина, на минерални бани, и ето го, че ми сервира, че щял да си прави някакви др. изследвания и ще чакаме...
ти пък защо не му спретнеш номер и не му спукаш цвещенния презарватив точно в дните когато трябва да стане бебето и да видим тогава при свършен факт какво може да направи...то явно не може да се престраши но като стане бебето вече няма на къде...остава му да го види че е живо и здраво и да си му се радва
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #243 -:
октомври 29, 2009, 15:56:48 »
Ами, аз точно се замислям дали да не му го спретна точно тази вечер, че сега е момента, но го видях, че въпросният доктор с хилядите изследвания му е изписал нещо за възпалени пикочопроводи от сорта на ципрофлоксацин и се колебая малко....
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #244 -:
октомври 29, 2009, 16:01:08 »
А това за кисти от сперматозоиди за първи път го чувам. Те нали умират. Сега като се замисля, малко информацията, която имам е , че те тръгват на път и само няколко успяват да стигнат, заради киселинната среда, а тя е такава, точно за да предпазва от "нашествия". Тогава логично излиза, че те умират и сигурно се разлагат, или биват усвоявани. Това, направо ме разби
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #245 -:
октомври 29, 2009, 16:04:42 »
И още, сперматозоидите живеят до 72 часа, но зависи от средата, но чакат не те да узряват, а яйцеклетката трябва да узрее. Ако има такава ...атака. Когато първият пробие, идва химична реакция и останалите и да нахлуят, не могат да я оплодят.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #246 -:
октомври 29, 2009, 16:06:46 »
Фиамче
ето една темичка от бг мама за твоето въпросче
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=356937.0
доста интересна е и поучителна...
m_eleva19
абе не знам и на мен ми е странно това за кистите не знам какво разбира тази жена и кой и е дал диплома за акушерка след като ме пита за какво съм я пиела тази фолиева киселина да я спирам сега пък това с кистите ама...всеки луд с номера си...както и да е...
а ти действай с пукането на презарватива и не се фрапирайде допълнително с търсене на болести и ала бала...накрая мъжа ти от толкова паники ще вземе да се разболее от мислене...оставете се на течението а то ще си ви отведе където трябва...но имай в предвид че ако наистина мислиш да пукаш презарватив трябва да го направиш много обмислено защото втори път може и да не ти се отдаде такава възможност...имай в предвид че няма как д аостане скрито от половинката това нещо ...
хайде успехи и скоро да се похвалиш
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298
«
Отговор #247 -:
октомври 29, 2009, 16:08:06 »
Бера, аз лично не съмчувала подобно нещо и по никаква логика не го възприемам
кистата се образува от яйчников фолкул..
Аз писах, писах до одеве, ама ми го няма поста нещо
гостенка, последно до 24 часа или до 3 дни се възстановяват при здрав мъж
Да така е, както е възможно и 5 пъти на ден и пак да се закачи.
«
Последна редакция: октомври 29, 2009, 16:46:03 от uliaulia
»
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #248 -:
октомври 29, 2009, 16:14:01 »
аз също имам такъв пример...една моя приятелка от първия първия път стана...много искаше бебе ама таткото все отлагаше и го беше страх но в момента в който се нави и бебето стана...всичко си е толкова относително...милото казва че ако е писано и на камък хвърляш и става...така че то си е до човек...другата ми приятелка на третия опит забременя...а пти други се изисква повече време...така че ....горе главите...и двете...и да излизаме от темата колкото се може по бързо
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #249 -:
октомври 29, 2009, 16:23:05 »
Има и един въпрос, някъде бях чувала нешо за кръвните групи..ние с милото имаме еднакви, и двамата сме А+, дали ще иманякакъв проблем?
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #250 -:
октомври 29, 2009, 16:25:27 »
ООО, тази щом пита за фолиевата киселина защо ч пиеш, направо я отсвирвай, колкото до кистите, могат да се получат и от травми и от лошо прочистване на кръвта...и по наследство
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #251 -:
октомври 29, 2009, 16:27:20 »
Клео
, всичко е наред, аз говорех за моя....щото той си е ...лакомичък (пу-пу, да не си го урочасам
)
Бера
, значи, около ову-то, церв.слуз във влагалището на жената става белтъкородобна и разтеглива, прилича на прозрачен сопол. Точно тази консистенция на ЦС е по-ниско киселинна, което всъщност е благоприятната среда за чичковците. Колко време ще преживеят си зависи от качеството на самите сперматозоиди.
Ако жената, обаче, има антиспермални антитела...тогава вече ... както и мъжът може да има такива антиспермални антитела.
Елева
, Ципрофлоксацин е антибиотик, мисля. Не е добре да се бебеправи перди да се е изчистил от организма (важи и за мъжа, и за жената).
Елева, честно казано не искам да давам съвет, но, ако съпругът ти няма здравословни проблеми и ясни симптоми, поведението му е доста странно. Да не се съмнява в теб....защо се е тествал за СПИН? Когато сте се женили нали си е правил изследването...???? Ако си имате доверие и никой не е залитал настрани, не би следвало да се тества пак?!
Това е лично мнение.
Никой не е казвал, че се чака сперматозоидите да озреят във влагалището на жената, те, ако не са зрели, изобщо няма да стигнат до семепроводите, до пениса и да бъдат еякулирани.
Юле
, аз ще ти отговоря така, СГ се прави при въздържание минимум 3 дни; бебеправене - в периода около ову се прави през ден. Значи, когато се налага да се направи оценка на сперматозоида (СГ), трябват 3 дни за напълно възстановяване. Когато мъжът е без отклонения, дори и след 24ч. той има качествени сперматозоиди, но в по-малки количества. По същата логика, преди СГ не се пие алкохол, но по принцип не е забранено на мъжа да пие, в рамките на разумното разбира се. Та, при мъж, който няма проблеми със сперматозоидите, 24часа са разумен период, когато жената е в ову. Затова в дните, коит не са точно преди или след предполагаемата ову се перпоръчва през ден.
Елева
,
КРЪВНА ГРУПА
Елева
, моля те, ползвай бутона редактирай, когато искаш да допълниш поста си, а не пускай поредни постове - това са правила на форума и следва да се спазват.
Цитат на: uliaulia в октомври 29, 2009, 16:08:06
Наскоро ми направиха впечатление едни постове в раздела за бебетата от сорта на "Ми то ако ставаше толкова лесно, нямаше да сме тук", или "Ако ставаше от първия път..." Е, аз ви казвам-става.
Юле
, извинявай, но това е много грубо. Може би ние не знаем как точно да бебеправим?????!!!!!!!
Или много го мислим????!!!!!
При всеки е различно, никой не знае дали ще стане бързо или бавно, докато не пробва. Аз имам приятелки, при които стана от първия опит. Имам и такива, при които стана след 4 месеца, а също и такива, при които отне почти цяла година.
«
Последна редакция: октомври 29, 2009, 16:33:25 от gostenka_82
»
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #252 -:
октомври 29, 2009, 16:31:36 »
Цитат на: m_eleva19 в октомври 29, 2009, 16:23:05
Има и един въпрос, някъде бях чувала нешо за кръвните групи..ние с милото имаме еднакви, и двамата сме А+, дали ще иманякакъв проблем?
до колкото знам няма никакъв проблем...проблема е в резосфактора...ако майката е - а таткото + и бебчо вземем на таткото има опаснотс мамата да го изхвърли...но като сте с еднакви май няма проблем...
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #253 -:
октомври 29, 2009, 16:34:36 »
Момичета, текстът КРЪВНА ГРУПА в горния пост е линк, който ще ви даде отговор на въпросите!!!!
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #254 -:
октомври 29, 2009, 16:44:57 »
да сега го видях...наистина е много полезно благодаря ти gostenka_82
ние така и не знаем кои кръвни групи сме...на късмет...ако има някакъв проблем вече ще идем на лекар да ни направят изследвания...ама мен както ме е страх ...дори е меко казано страх от това дупчене...до последно не бих си нагудила ръчичката
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...