Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 17:59:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част (Прочетена 164657 пъти)
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
«
Отговор #225 -:
октомври 29, 2009, 15:02:36 »
Аз пък да ви кажа, че всичко трябва да е комплексно - и по 100 пъти на ден да правите либоФ ама си мислите за бебеправене и е механично - може да няма файда, ако сте психическо обременени прсото става по-трудно. За това писах по напред в темата -правете любов, а не деца, защото децата са резултат от любов, а не от машина
И междудругото -няма иделана рецепта за всички, важното е всеки да открие за себе си вярната - Успех и чакаме още мами в темичката
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
Отг: Клуб на БЕБЕ правещите - 13 част
«
Отговор #226 -:
октомври 29, 2009, 15:04:25 »
Аз сега видях тази темичка...
. Ние сме само в преговори...Милото много го е страх и незнам вече какво да го правя. Все чака, все изследвания да правим..., направо ми писна да ходя по гинеколози, и сега когато всички изследвания са страхотни и нямам никакви проблеми, започна той да ходи по доктори. Последно даде 400 лв. за изследвания в Торакс, а те като са го видели какъв е чак за СПИН са го изследвали...Направо ми идеше да отида и
, тоя доктор. Само се психира...аз го разбирам (когато се запознахме, аз живеех с хазяйка, чийто син имаше алтуизъм, мисля се казваше, ама много изразен) и той като се психира и край, все го е страх на бебока да му няма нещо...Иди ми да взема и да спукам презервативите
Сега пак чакаме, "да излезнат едни резултати" и тогава, ама на мен ми изтече времето да правим бебок, този месец, т.е аз сега съм готова ама...иначе последният път като ме гледаха с ехограф, бях в овулация и ми стана ясно, че 4-5 дена след като ми свърши, а на мен ми върви по 7-8 дена е момента...
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #227 -:
октомври 29, 2009, 15:05:31 »
До сегa не е обсъждaно,но все пaк.Колко често е добре дa се прaви секс?Нaли все говорят зa 1 път нa 48 чaсa,зa дa узреят спермaтозоидеите....
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #228 -:
октомври 29, 2009, 15:06:14 »
Юле
,
Клео
, в периода около ову-то по 1 път на ден, а в останалото време - през ден.
Ама ...според мен, по-добре не се обременвайте точно с такива графици, просто си правете любов и не се пазете, а, ако бебо се забави, да речем 6 месеца, може да си засичате ову и тогава, без много да обяснявате - щурм напред и толкова, няма не искам, няма недей.
Клео
, като не ще .... пусни му 60-ти канал...да го видим след 2 минутки
ау....какви ги дрънкам....
хихи, добре, че ням ада ме мъмрята за червената точка в горния десен ъгъл...ама малките деца в другата стая ...
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #229 -:
октомври 29, 2009, 15:12:31 »
Гостенкa,милa питaм понеже си зaписвaм от нaчaлото нa годинaтa кaк сa нещaтa...и понеже знaя,че нямa кaк дaсе променят и поддех темaтa зa честотaтa нa aктовете
Вие говорите зa месечнa честотa,която при нaс зa около годинa дaже я нямa :huh:тa зa товa попитaх
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #230 -:
октомври 29, 2009, 15:14:49 »
gostenka_82
Така ме разсмя с този 60-ти канал
Има голямо въздействие този канал понякога..
Тъй като и ние сме в списъка на тези дето всеки месец следим ову и гледаме да не изтървем момента понякога прекаляваме ми се струва..
Естествено това добре дошло за мъжа ми, смея да кажа, че сме пробвали и през ден и всеки ден и 3 пъти на ден и ето че не става и не става
Явно няма рецепта.. когато стане
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
Отг: Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
«
Отговор #231 -:
октомври 29, 2009, 15:16:26 »
Цитат на: gostenka_82 в октомври 29, 2009, 15:06:14
Юле
,
Клео
, в периода около ову-то по 1 път на ден, а в останалото време - през ден.
Ама ...според мен, по-добре не се обременвайте точно с такива графици, просто си правете любов и не се пазете, а, ако бебо се забави, да речем 6 месеца, може да си засичате ову и тогава, без много да обяснявате - щурм напред и толкова, няма не искам, няма недей.
Клео
, като не ще .... пусни му 60-ти канал...да го видим след 2 минутки
ау....какви ги дрънкам....
хихи, добре, че ням ада ме мъмрята за червената точка в горния десен ъгъл...ама малките деца в другата стая ...
Мммм мн си права мила, с тия графици е мн гадно. Но при мен няма как, нали се засича овулацията и трябва да се действа - та всичко се прави по план график!
Искам да попитам, знае ли някои колко е продължителността на живот на сперматозоидите - мисля, че бях чувала около 24ч-48ч, но може и да съм в грешка - та ако има някои, който да ме светне, ще съм благодарна
Вчера ми беше последния прием на Дуфастона и от днес е голямото чакане, та ще се побъркам - ако рекло да ми идва, дано да е по-скоро
Успех на всички, прегръщам ви и ви целувам и дано скоро се похвалим с добри новини
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298
«
Отговор #232 -:
октомври 29, 2009, 15:24:18 »
А не може ли примерно всеки ден и да не мислим за овулации и тестове, просто питам, не ги разбирам много тия неща?
А ако през тия точно 48 часа е овулацията, но пък сперматозоидите се задържат във влагалището до 3 дни, но да ви кажа аз не вярвам, за мен колкото по-често толкова по-добре, ако държите да стане бързо бебето, може да не ми взимате мнението под внамание
Но, съгласете се колко често на мъжете по време на секс им е първата еякулация... Като съдя по моя колко е ненаситен и все му е малко
Ще ме извините, че засягам такива неудобни въпроси, но отдавна "размишлявам" за тия неша.
Иначе секса трябва да е страстен и емоционален, за да стане магията
Може да звучи много лирично, но аз вярвам в тия неща
Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
фиама, стискам ти палци
Тоя канал не съм го чувала, пак недоразбрала
Активен
gostenka_82
«
Отговор #233 -:
октомври 29, 2009, 15:29:10 »
Фиамче
, май до 72 часа могат да преживяват в жената и да чакат малката принцеска
А за графиците - на вас ви се налага, няма начин. Но когато няма проблем - направо няма смисъл от секс под график.
Армани
, ама ме разбра, нали
Клео
, миличка, ако съпругът ти е много натоварен емоционално, възможно е да няма желание, напълно възможно е, макар да е по-присъщо на жените, това се случва и при мъжете.
Ама моят, ако сега започне да ми разрежда дозата
горко му, веднага ще го заподозра....
m_eleva19
, добре дошла в клубчето, но честно казано не разбрах твоят съпруг за какво толкова се изследва...????
Валя дива
, представям си комшиите ви как залепят уши на стената и хем мрънкат, хем не мърдат
п.п.
Юле
, като свърши съпругът ти, сперматозоидите като качество и количество се нормализират след грубо 24ч. часа, ако няма никакви отклонения при него (това вие сега не го знаете и ти пожелавам никога да не се налага да тествате). Та при здрав мъж до 3 дни сперматозоидите се нормализират, а след 5 дни въздържание дзапочва да им спада качеството. Ау как се изразих....дано поне някой ме разбра...
А желанието за секс няма нищо общо с количеството и качеството на сперматозоидите в еякулата. Може да е най-ненаситният мъж на света, но в еякулата му да няма нито 1 сперматозоид, а може и да прави секс 5 пъти в месеца и да е с отлично качество на спермата.
«
Последна редакция: октомври 29, 2009, 15:31:39 от gostenka_82
»
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #234 -:
октомври 29, 2009, 15:38:33 »
Цитат на: valia_diva в октомври 29, 2009, 14:59:37
Даже освен да не мърдам половин час, взе да ме кара и с вирнати крака да стоя, аз незнам това дали въобще помага на войниците му да издържат похода, но за всеки случай.
като чета тези редове и ми идва на ума когато бебеправехме...и ние така ритуали ала бала и смилото само си викаме...хайде и нека най добрия да победи...
като че бяхме на състезание...какви ли не щуротии бяхме
Вероника
ти си много права...но в един момент когато се пренавиеш за бебче нещата могат и да излязат от рамките на стандарта...то просто си ти идва от вътре...
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #235 -:
октомври 29, 2009, 15:38:48 »
Според мен трябва спокойствие и точния момент, нищо не действа така анти-бебе, както стреса. В предишната ми работа имаше мнооого стрес, постоянно, и няма да ви казвам ,че бебета ставаха само при 20 годишните. Толкова спонтанни аборти, колкото в тази фирма имаше незнам дали се срещат другаде. Имаше толкова парадокси, на колежки, които се мъчат с години и в момента, в който напуснат и веднага забременяват...Нямам търпение милото да се реши и да започваме да си правим бебе...имам чувството, че ще стане веднага...
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
Отг: Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
«
Отговор #236 -:
октомври 29, 2009, 15:40:17 »
Цитат на: gostenka_82 в октомври 29, 2009, 15:29:10
Фиамче
, май до 72 часа могат да преживяват в жената и да чакат малката принцеска
А за графиците - на вас ви се налага, няма начин. Но когато няма проблем - направо няма смисъл от секс под график.
Е това е чудесно и ме обнадеждава, въпреки, че си ги имам симптомите за лелката
, но нищо живи и здрави от др. седмица с нови сили
Активен
gostenka_82
«
Отговор #237 -:
октомври 29, 2009, 15:44:02 »
Ех,
Фимче
, ами че то доста жени преди да видят +++ резултат са ис имали ПМС. Сестра ми ми го потвърди, мила!
Докато не дойде оная с метлата...има шанс.
m_eleva19
, да не се обидиш, но освен темата за бебеправещи, има и такава за изчакващи с бебеправенето и там се обсъждат тези неща с кой иска, кой е готов, кой не е, защо се изчаква и пр.
Тук се коментират неща, които са свързани с бебеправенето. Не, че те гоня от темичката, просто, в другата темичко може да получиш отговори и съвети по този въпрос, който си споделила в предният си пост.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #238 -:
октомври 29, 2009, 15:46:12 »
За всичко, вманиачил се е , щом е отишъл да си направи тест за СПИН, кво да Ви кажа, направо съм на ръба на отчаянието...Просто го е страх...да няма някъде някакво възпаление, заболяване и бебето да не се роди..нали знаете, не ми се говори затова, писах за детето на моята бивша хазяйка. Аз си мисля, че накрая ще предизвика съдбата с неговите глупости. Вече иамхме два скандала (единствените, откакто се познаваме) по този въпрос. Първоначално говорех, исках да го убедя в правотата си, даже влезна с мен при гинеколога но уви. И точно си мислех, че ще започваме, даже отидохме на страхотна почивчица в планина, на минерални бани, и ето го, че ми сервира, че щял да си прави някакви др. изследвания и ще чакаме...
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #239 -:
октомври 29, 2009, 15:49:23 »
Гостенкa ние винaги сме били тaкa =]ТОй е мъъъъъъъничко по-рaзличен и просто не е фен нa сексa
Много зaдълбaх ми се струвa.Извинете ме моля ви.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...