Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:18:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част  (Прочетена 164962 пъти)

tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: октомври 28, 2009, 16:35:27 »

Хаха...а за циграките и аз ей така, от раз ги спрях! Хайде всички, които могат, да отстранят поне евентуален бъдещ риск за вас и бебето!:)
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: октомври 28, 2009, 16:45:43 »

ААААААААА и аз съм против цигарите.Правенето на бебче е един много добър повод да се откажат......  good Айде успех с бебеправенето и дано скоро се изпарим от тази тема и се видим отново в другата........ smile
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: октомври 29, 2009, 13:14:23 »

Ах тия цигари  beating и аз на моменти не мога да се здържа и ми се препалва...и все вечер по две три ама в опитвам да ги откажа напълно де...

Ани Перличка добре дошли и успех в бебеправенето... give_rose give_rose give_rose

аз я да споделя една страничка на която попаднах...може на някоя от вас да и допадне...
има няколко програмки за изчисляване на овулацията онлайн калкулатори и такива ти ми нещица...а и като цяло сайта е много хубав и поучителен...
е...вярно е че няма по хубаво и сигурно от тестовете за ову, тъй като при всеки организъм си е различно но и нищо не се губи  smile

а аз май ще си остана в темичката и следващия месец като гледам...нещо имам симпроми че ще ми идва...явно не успяхме да нацелим момента но пък за следващия месец ще ги вкараме тия спермочичковчета в правилния път  DANCE

успех на всички беправещи  give_rose

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=735&Itemid=13   а това е сайта...бях забравила да го сложа  blush
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: октомври 29, 2009, 13:18:40 »

BeRa, много готинко ми звучи "спермочичковчета"  ROFL

А нали знаеш, че и при бременност има симптомите на ПМС!!!!
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: октомври 29, 2009, 14:03:40 »

хехе...

абе някак не мога да повярвам че може да е станало...само веднъж успяхме да пробваме...този месец ни беше много напрегнат и динамичен и за бебеправене не бяхме много сериозни...но пък може и да сме нацелили в този един ден момента...от друга страна миналия и по миналия ден две вечери под ред ми беше толкова лошо и ми се повръщаше ужасно много...не знам какво ми стана...милото вика да няма нещо ама аз си мисля че е от напрежение и внушение по скоро....защото колкото и да се опитвам не мога да не мисля дали е станало дали не...и двата пъти ми стана така след вечеря  huhhuh.gif не знам...
за мен са внушения някви мои си ...ще стане ясно след още около седмица  tease
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: октомври 29, 2009, 14:12:40 »

BeRa
Дано да се е получило  smile , а за това че са малко опитите -при нас стана точно така  good като казвам малко  -ама наистина малко - колкото да стане, но нито очаквах нито бебеправех вече - така че... give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: октомври 29, 2009, 14:19:40 »

Бера, пожелавам ти от раз да се преместиш в другата темичка на бъдещите мами, а и там се заформя една детска градинка.  yahoo
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: октомври 29, 2009, 14:23:33 »

ах...много ви благодаря Вероника , valia_diva
дано да се преместя макар и да не възлагам много...другата седмица ще стане ясно...на 04.11 до 06.11 би трябвало да ми дойде...но...да видим... smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: октомври 29, 2009, 14:29:07 »

Берa ме подтикнa дa попитaм-колко често е добре дa се бебе-прaви blush?Зa Моничкa бешем много често/около 3-4 пъти месечно/Сегa епо-рядко,понеже мъжо имa своя теория.....тa зa товa питaм give_rose
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: октомври 29, 2009, 14:32:23 »

Мирее следи си нагона  -хахахах , когато на теб най-ти се ще - отиваш и го сбрабчваш да не мърда и тва е  blum майтап майтап, ама то природа, когато има овулация - организма реагира  girl_wink
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: октомври 29, 2009, 14:35:31 »

аз до колкото знам и четох тука тия дни из нета в дните преди и след овулацията...трябва да сме активни,....колкото по-често толкова са по големи шансовете за да може да се уцели все пак деня дори и да не е бил изчислен с точност...може би  приблизително една седмица на усилени ежедневни проби няма да е зле  blush
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: октомври 29, 2009, 14:37:11 »

Вярче мило.Оргaнизмa може дa искa,но къ дa нaкaрaш чуждия дa искa същото.Трудно е дa не кaжa невъзможно.
Пък според мъжо колкото по-рядко толковa по-добре pardon
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: октомври 29, 2009, 14:55:05 »

Клео, моят пък е на обратната теза  pleasantry

Даже в повечето случаи аз бягам по тъч линията  blush

Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298

« Отговор #223 -: октомври 29, 2009, 14:58:12 »

Клео, много малко 3-4 месечно  shok Според мен поне през ден-два, в периода на овулация- всеки ден.

Иначе като почнем да бебеправим мисля поне по два пъти на ден, може и в обедната почивка, не трябва да се пропуска  tease
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: октомври 29, 2009, 14:59:37 »

Това последното само да не го чуе моя мъж, че аз ако може 4-5 пъти седмично  blush и сутрин и вечер ако може  blush ухх ама то така не става, ама и като често е командирован по 1 седмица и елате да ни видите  banana сигурно и съседите са вдигнали ръце от нас, ама ние все пак поколение се опитваме да правим. Радвам се, че той е още по - пристрастен към идеята и спазването на всички ритуали на бебеправенето. Даже освен да не мърдам половин час, взе да ме кара и с вирнати крака да стоя, аз незнам това дали въобще помага на войниците му да издържат похода, но за всеки случай.  
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: