Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 05:09:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част (Прочетена 187873 пъти)
roxanne
Професор
Публикации: 329
Отг: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част
«
Отговор #375 -:
април 26, 2010, 16:17:29 »
Аз току що поръчах подаръчетата за гостите (с неоценимата помощ на orchidee, за което много благодаря и мисля, че и дължа почерпка
и съм много доволна.
Поръчах плаващи свещи-рози, ароматизирани с аромат на роза, опаковани в много сладурска крепирана хартия и със сатенена панделка, на която смятам лично да напиша имената ми. Обещаха ми след около 2 седмици да са при мен, тогава ще сложа снимка. Но по това, което ми изпратиха като снимки, мисля, че ще станат супер!
Поръчах ги в бордо и екрю, като всяка свещ ще е опакована в другия цвят хартия и ще ги наредя една бордо, една екрю. Мисля да ги използвам като част от декорацията на ресторанта
Много съм доволна, защото не само се вписах в предвидения бюджет, но и паднах под него, а подаръчетата няма да са моите "любими" прахосъбирачки
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #376 -:
април 27, 2010, 07:51:31 »
roxanne
, представям си подаръчетата и съм убедена, че са адкси красиви. Е, аз съм пристрастна, защото сватбата ни също ще бъде в бордо и бяло/екрю, така че .... Идеята е страхотна.
Ще споделиш ли откъде си ги поръчала и съответно какви парички ти излизат? Може да ми пишеш и на лични, ако друг не проявява интерес.
Аз също съм "против" прахосъбирачките, затова и аз съм се спряла на свещ като подарък за гостите.
Активен
orchidee
Ентусиаст
Публикации: 118
«
Отговор #377 -:
април 27, 2010, 07:57:04 »
Цитат на: roxanne в април 26, 2010, 16:17:29
Аз току що поръчах подаръчетата за гостите (с неоценимата помощ на orchidee, за което много благодаря и мисля, че и дължа почерпка
и съм много доволна.
Поръчах плаващи свещи-рози, ароматизирани с аромат на роза, опаковани в много сладурска крепирана хартия и със сатенена панделка, на която смятам лично да напиша имената ми. Обещаха ми след около 2 седмици да са при мен, тогава ще сложа снимка. Но по това, което ми изпратиха като снимки, мисля, че ще станат супер!
Поръчах ги в бордо и екрю, като всяка свещ ще е опакована в другия цвят хартия и ще ги наредя една бордо, една екрю. Мисля да ги използвам като част от декорацията на ресторанта
Много съм доволна, защото не само се вписах в предвидения бюджет, но и паднах под него, а подаръчетата няма да са моите "любими" прахосъбирачки
Roxxane ,радвам се че съм ти помогнала. Само да не забравиш да качиш снимка
Само за ми обясниш каква е тази крепирана хартия
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #378 -:
април 27, 2010, 11:48:47 »
Ами... трудно ми е да обясня какво точно представлява хартията. Нещо като една такава, подобна на тъканта на плат, леко набрана... много зле обяснявам, знам
. Качих снимчиците, които ми изпратиха от фирмата (така трябва да изглеждат моите подаръчета) в галерията. Като пристигнат, естествено ще ги наснимам, но засега разполагам само с това. Казаха ми, че ще са готови след около 2 седмици.
Дидка, вярна на принципа "Предай нататък" (на мен ми ги даде orchidee
), пускам ти на лични координатите на фирмата.
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #379 -:
април 27, 2010, 19:47:59 »
Цитат на: merylu в април 24, 2010, 23:30:11
Conflate,страшно ми харесаха тапичките на последната снимка(с крачката нагоре)!Много оригинален подарък,и най-важното-ще влезе в употреба.Искам да те попитам къде мога да ги открия?Въобще в България продават ли се?
merylu, не съм виждала такива в България, снимката свалих от този US сайт
http://www.suvinowinery.com/c-12-wine-stoppers.aspx
По нашите магазини съм виждала само по-стандартни от метал и не особено разнообразни. Мисля да се поровя и да поръчам онлайн ако намеря нещо удачно като идея и цена.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #380 -:
април 27, 2010, 23:07:55 »
Струва ми се, че засичах нещо подобно и по английски сайтове, евентуално би било по-лесно що се отнася до доставката, отколкото от американски... Ако попадна пак на тях, ще пусна линк.
Редактирам: ето и линк
http://www.aweddinglessordinary.co.uk/shopexd.asp?id=3860
Само че не пише колко струва доставката извън Англия, трябва да се пита по мейл.
«
Последна редакция: април 27, 2010, 23:35:05 от asseto
»
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #381 -:
април 29, 2010, 15:13:56 »
И аз се ентусиазирах по тези бурканчета с мед от скоро, но незнам в Пловдив от къде мога да купя такива мънички бурканчета. Иначе и украсените канелки с папирусчетата ми харесват.
Въобще като е дребно подаръчето не е ли по-добре да е оставено на масата вместо да се дава на всеки поотделно?
Активен
Ellito
Ентусиаст
«
Отговор #382 -:
април 29, 2010, 16:14:49 »
И аз бях решила да ги поставя на масите,но няколко минали вече булки ме предупредиха че има много хора които от цялата еуфория и забава забравят да си ги вземат! И тъй като ще ги украсявам сама, ще ми е много тъжно на края на сватбата да видя масите с подарачетата!
За това решихме при минаването за поздравления да ги давам лично на хората в ръцете , като благодарност че са ни уважили! Разбирасе всеки сам ще реши как да го направи това!
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #383 -:
април 30, 2010, 07:46:41 »
И аз се включвам в търсенето на бурканчета за Пловдив
Много се колебая дали подаръчетата да бъдат свещи или мед ... Ако намеря бурканчета ще се разколебая още повече
Ellito
е много права за това, че хората си забравят подаръчетата по масите, и на мен ще ми е мъчно ако се случи. То, мъжете ги забравят, ние жените май си ги прибираме веднага
Активен
Бела
Ентусиаст
Публикации: 124
Моят съпруг е моят свят!
«
Отговор #384 -:
април 30, 2010, 08:28:31 »
на масата наистина е по -добре ,от гледна точка на визуалното възприемане - като част от украсата стоят винаги идеално !Но моментът със забравянето е факт и аз съм се убедила ...почти винаги си ги оставят по масите !Допада ми идеята при минаването за поздрав ,да се подаряват - хем лично ,хем ще си ги вземат !а и по-малко време ще ви отнеме украсяването на масите ,ако не слагате подаръче на всяко място
Канелените пръчици и аз много ги харесвам .......и едни малки сърчица има ,кристални ,опаковани като подаръчет а,даже не са и скъпи ,много са интересни
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #385 -:
април 30, 2010, 08:32:56 »
По мой наблюдения, без значение, дали са поставени на масите или лично сте ги дали, винаги има забравени подаръци.
След като си получат подаръците при наздравицата, гостите пак ги поставят на масата - неизбежно е.
Никой посред празненството няма да тръгне да пъха нещо обемисто в джоба на сакото си, което е метнато на някой стол. Подаръците всеки си ги взема на излизане. Много малко изключения има.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #386 -:
април 30, 2010, 08:36:05 »
забравянето на подаръчетата си е факт, независимо дали предварително сте ги поставили на масите или ги подарявате лично, то по-скоро някои хора си ги оставят, защото примерно не им трябват или така или иначе няма да ги запазят. не искам някой да се обижда, но много зависи от подаръка и аз съм оставяла, признавам си слонче или раковинка. Не съм видяла никой обаче да си остави снимка примерно, всички си ги взимат.
Активен
Бела
Ентусиаст
Публикации: 124
Моят съпруг е моят свят!
«
Отговор #387 -:
април 30, 2010, 09:11:56 »
А ако са примерно някакви сърчица ,опаковани и поставени на масите ,може и да не знаят ,че са за тях ,а да мислят,че са част от украсата (на мен наскоро ми се случи ) ,в този случай имах предвид ,ако им се подарят лично ,ще знаят ,че е за тях
Но да, в това сте прави ,после винаги може да ги оставят на масите и отново да ги забравят
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #388 -:
април 30, 2010, 10:18:29 »
Когато подаръка е поставен като част от украсата, се поставя благодарствена картичка или при наздравицата младоженците уведомяват гостите, че това е техния подарък, за да няма неразбрали.
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #389 -:
април 30, 2010, 10:24:31 »
Абе то и картичка като постер да има, пак може да ги забравят в края нас сватбата подаръчетата.
Аз ще слагам благодарствена картичка или папирусче, или каквото и да било.
roumyana
- за тия слончета-мончета и т.н., мнооогооо си права, че се забравят умишлено. Пък и аз зоологическа градина няма да правя в ресторанта
. Дано не ми се обиждат булки, които харесват този тип подаръчета, но на мен са ми много тривиални.
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...