Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:35:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 117359 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: октомври 13, 2009, 11:06:46 »

Ами да се надяваме,че темата за април,май и юни ще компенсират с девойките.
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: октомври 13, 2009, 11:40:13 »

Иве, честити ти сини гащи  baby_boy, покрай другото съм пропуснала да пиша, но не съм пропуснала написаното от теб  give_rose
Явно е времето на мъжете сега, аз все си мисля че и аз ще се броя към свекървите ама знам ли  crazy
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: октомври 13, 2009, 14:58:36 »

ivaiva Честити ти сини гащи  baby_boy да се роди жив и здрав момъка ти и добре дошла при бъдещите свеки  give_rose
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #243 -: октомври 13, 2009, 16:41:56 »

честити сини гащи и от мен на ивчето.гери щом последна менструация е била на 1 април значи си в 7 месец както мен.мойта менструация беше последно на 6 април.и сега съм в 27 г.с. за кога ти е термина?
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #244 -: октомври 13, 2009, 16:46:42 »

аз незнам да се оплача ли или да се похваля но днес забелязах малки капки по зърната на гърдите ми и четох че това е коластра малко се изненадах ама сигурно е нормално.иначе за изследванията звънях вчера и ми казаха че са добре и да направя малка пауза с хапчетата за хемоглобина.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #245 -: октомври 13, 2009, 16:51:25 »

Здравейте момичета  smile Аз всеки ден успявам да прочета по малко и да пописвам в темичките една по една, че на работа беше пълна лудница  tease
ivaiva честити сини гащи  Bravo А за ниската плацента може да се наложи да полежиш пак и не трябва да се натоварваш излишно !
tasty честита синя новина и на теб и се радвам, че си по-добре  smile
Gerganche и аз съм така като теб с линия от косми, не с линеа негра  tease  Според мен датата ти на последната менструация си е 01.04 и реално си в по- напреднала бременност ! Моята беше на 28.03 и виж в коя седмица съм вече  girl_wink На теб ехографа какво ти показва като мерят бебчето ? Иначе за установяване на бременност се ходи най- рано 10 дни след закъснение и се гледа с вагинален ехограф иначе може и да не се види нищо !
Вер нищо незнам аз за олиото на Икаров, но пък много момичета го използват, значи не би трябвало да има проблем  girl_wink
Didka_T добре дошла при нас  give_rose
sl1ncata нормално е да имаш коластра, не се тревожи  girl_wink
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: октомври 13, 2009, 17:02:13 »

На другата ми консултация хубаво ще си поговоря с доктора по този въпрос  pleasantry Знам ли уж отначало отговаряше на седмиците, пък сега ехографа даде 26г.с.  crazy Притесняваме това да не се роди в 8 месец, че знам колко са малки шансовете за оцеляване, и ако моя бебо тръгне да се ражда януари или края на декември, няма да знам дали ще е необходима терапия за задържане или ще си му е време на бебо да си излиза... бе сбъркана работа, ама да не ви занимавам pleasantry

Иве аз не ти ли честитих сините гащи  crazy Ако не съм, то честит ти мъж  stork-boy
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #247 -: октомври 13, 2009, 17:07:05 »

гери аз не че съм доктор ама ако се роди януари и щом менструацита ти е 1 април знчи ще си е нормално за раждане ама поговори си с докито и то хубаво good
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: октомври 13, 2009, 18:19:11 »

Притесняваме това да не се роди в 8 месец, че знам колко са малки шансовете за оцеляване, и ако моя бебо тръгне да се ражда януари или края на декември, няма да знам дали ще е необходима терапия за задържане или ще си му е време на бебо да си излиза... бе сбъркана работа, ама да не ви занимавам pleasantry

Гери, говори с доктора, ама моля те не се психясвай с тези неща за преждевременно раждане и малки шансове за оцеляване... ох не си го помисляй дори. Зареди се с положителни мисли, нямаш причина да се тревожиш, бебо си е добре, просто явно си объркала периода на зачеване smile стискам палци

sl1ncata, тези секреции са нормални, не се тревожи..., слагай си някакви кърпицхки в сутиена, за да не ти създават дискомфорт  give_rose

момичета, за тази линеа негра в постовете ви четох 100 пъти и нищо не разбрах, ама много съм зле pardon

аз да отчета излязоха ми резултати на стерилна урина и е изолиран микроорганизъм Streptococcus agalactiae, ще звъня на лекарката утре, дано не е сериозно  huhhuh.gif
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: октомври 13, 2009, 21:35:13 »

Иве какво точно за линеята? Какво представлява или кога се появява?!  crazy Представлява тъмна кафява линия от срамната кост към пъпа  Wink

А че пак се сетих - Верче нищо че последния ми цикъл е бил на 1-ви април, при условие че на 10-ти май бях на преглед с вагинален не би ли трябвало да се види сакче  crazy Та както и да, да кажем че бебето може да е станало края на април, началото на май.... та все мисля че ще очакваме бебчо пред януари  Wink
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: октомври 13, 2009, 21:45:45 »

Герии и кво като си била напреглед на 10тия ден, понякога зависи от ехографа, др път от задехографното устройство, а трети - от бебо - кога е заченат. Ако си заченала края на април - чакай да го видиш на 10 ден от закъснението. Но е грешка че казваш че 1 ви май ти е последната менструация след като си я нямала -трябвало е от самото начало да обясниш как стоят нещата.
Не се шашкай - няма нищо страшно за бебо, но лекаря ти ще е много заинтересуван - целувки  smile
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #251 -: октомври 14, 2009, 08:21:53 »

Гери а колко ти е дълъг цикъла по принцип ? Ако е по- дълъг или овулацията ти е била по- късно е възможно тогава да не се види нищо на прегледа. То тези неща няма как да ги знаеш освен ако не ги следиш. А прегледа на вагинален ехограф ли беше- защото само с него може да се установи толкова ранна бременност. А сега на прегледите само предния път ли бебо отговаряше на по предна седмица или всеки път- защото и техните измервания са малко относителни, но 3 седмици е много ?
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #252 -: октомври 14, 2009, 09:45:28 »

здр за днес как сте след застудяването?снощи почти не съм мигнала бебчо беше мн активен пък и май вече усеща защото като си сложа ръката на корема и ме ритка здраво banana
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: октомври 14, 2009, 10:35:04 »

sl1ncata то все повече ще те ритка, бъди готова за яки шутове в корема  danceg
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #254 -: октомври 14, 2009, 12:51:58 »

здравейте,мами!как сте всички в този студ?иве-добре дошла в клуба на свекървите!гери-относно твоя случай,наистина е много заинтригуващ,но мисля че ти,от всички нас- не учили мами,трябва да прогнозираш нещата най-добре!ако не си сигурна-поговори подробно с гинеколога си и дано той да разясни цялата ситуация!!!важното в случая е,че бебчо е ОК-расте,диша и мърда-така че,когато и да е термина-да ти е живичко и здравичко!!!
аз днес бях на преглед-само тонове слушахме и всичко е нормално!утре ще давам кръв и урина на гладно и дано хемоглобина да ми се е вдигнал от желязото!малко ме ядоса гинеколожката ми,защото я попитах дали може да ми даде болнични за сега и тя каза " само при оплаквания",а аз нямам такива!а повечето мами ги слушам,че си изкарват почти цялата бременност в болнични без причина!щеше ми се и аз да пробвам да спестя малко осигуровки на мъжа,но не става!
бебчовците със сигурност ще се вихрят повечко от тук нататък,така че мами-дупе да ни е яко! tease
Didka_T добре дошла при нас и леко бременеене!
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: