Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:17:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 117497 пъти)

Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: октомври 12, 2009, 15:15:22 »

Didka_T   welcome-2 Добре дошла! Да се роди жива и здрава момата ти и много да ви радва  give_rose

Кали и аз това се зачудих онзи ден, че и аз нямам още такава черта  crazy
И поздравления за хубавите ти новини give_rose
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: октомври 12, 2009, 15:22:16 »

Ей момичета забравих одеве да пиша, като писах си виках абе щях да пиша ама на  crazy
За линеа неграта - чертата, не е задължително да я имате. Тя се образува при някой бременности от хормона на мела...нещо си не помня. Не се шашкайте че я няма - аз мисля, че и по добре  blum
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: октомври 12, 2009, 16:02:42 »

мили момичета, цял ден се каня да ви пиша и все не стигамsad
Добре дошла на Didka_T, къде се кри до сега майче сладко, бързо да споделяш как я карате с бебоsmile
за Кали и sl1ncata - много се радвам за хубавите новини и прекрасните бебочета.

за стриите - все още нямам никъде, мазах мустела в началото, а сега съм на един крем перкуталфа.

за уикенда имах малко гърлобол, но се оправих бързо, а сутринта ходих на преглед и ето го отчета:

според лекарката ще е момче, много е добре, има си всичко, расте и се развива идеално, ужасно подвижно и шавливоsmile

Но моята плацента се е закрепила много ниско и това предизвиква кървенето при растежа на матката. Т.е. бременността е сложна smile и ще наблюдаваме дали плацентата ще се качи. Ако не се - последните месеци ще лежаsad да се надяваме, че ще се качи.
продължавам с конски дози прогестерон... 

от мен толкова give_rose
« Последна редакция: октомври 12, 2009, 17:18:03 от ivaiva » Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: октомври 12, 2009, 17:02:43 »

Ех Иве това с плацентата е кофти работа, дано да се вдигне, моята уж беше отред, но сега каза че е отпред и отгоре, ако може да си го представите  Wink Иначе гледам и ти май мъж чакаш  Bravo
Кали браво за хубавите новини  good
Слънцата и с мен се шегуват да не би да са две бебета и всеки доктор да гледа различно бебе  funnytooth
Линеята при мене е линея космата  sarcastic
Вчера, по точно преди няколко дни ви питам за стрийте и ала бала, вчера се събудих с две ужасни синьо-лилави стрийки под зърното на едната гърда  pleasantry Уж не ми тежат,не ги усещам да порастват... пък се цепнаха  girl_impossible По корема все още нямам, ама ме е страх да го напиша че току виж утре съм се снабдила с няколко  blum
Дидка добре дошла при нас, наскоро те засичах в друга тема, но нещо не се сещам къде беше  crazy
Амм те такива разни работи, чувствам се добре....
Не знам дали ви казвах малко ме притесняват размерите на бебето ми, до толкова че не знам дали наистина съм в 26г.с. или просто бебето отговаря на 26г.с., а иначе си е в 23г.с. Просто там покрай цикъла имах разните му объркавации и не знам какво да мисля, ако искате ще ви напиша конкретни дати да си кажете мнението, че ми е много сбъркано така  crazy
Верчо ти как си слънце? Кога ще разбереш със сигурност че е мацка бебето?  blum
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: октомври 12, 2009, 17:05:22 »

влизам за да се похваля  chee
нали цяла събота и неделя кихах от гадния синузит и ходих до доки да видим бебочето.
Първо сме 100 % мъж този път беше завъртяно по друг начин изключително демонстративно показваше какво е danceg  Все още е много палаво и не се спира защото му е широчко все още. Слава богу му нама нищо от моите кихавици и нищо не може да му стане. Милото ни мъжленце расте малко по-голямо защото по видеозон излиза 19+5 Г.С.
Мериха му бедрото, главичката и всичко останало, гледаа му коремчето сладурчето ми то толкова щастлива се почувствах чак взех да оздравявам   yahoo
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: октомври 12, 2009, 17:19:20 »

Благодаря ви за топлите посрещания  give_rose
Гери незнам дали за темата за БХС И ФМ говориш, там исках съвет от вас или по точно казано ви се оплаках от мойте резултати, а иначе и във темата "рискова бременност" във форума на бг мама там също имам писано smile

ivaiva , не съм се крила просто исках да знам, че всичко с малката ми принцеса е наред и тогава да се отчитам тук
линеа неграта и аз нямам, но пък за сметка на това си имам черни косъмчета pleasantry, и от последния преглед разбрах че плацентата ми е ниско доло.
 Bravo на момичетата с добри резултати и показали се бебчовци
Извинявайте, че така разбъркано пиша но все още немога да ви запомня всички
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: октомври 12, 2009, 17:29:38 »

ivaiva , не съм се крила просто исках да знам, че всичко с малката ми принцеса е наред и тогава да се отчитам тук
линеа неграта и аз нямам, но пък за сметка на това си имам черни косъмчета pleasantry, и от последния преглед разбрах че плацентата ми е ниско доло.

Дид, аз на шега, наистина се надявам нещата да са добре при теб.
Герчо, май ще съм и аз от свекървите, лекарката дори каза, че е 100% сигурна. Гери, това с размерите да не те тревожи... я дай датите да видим, сигурно си заченала по-рано smile
tasty, и моя така правеше сутринта. лекарката му казва "абе видях ти пишката вече, мирясай, че искам да ти измеря бедрото smile"
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: октомври 12, 2009, 18:18:57 »

Gergancheto От кога те чакам да се посмея - хахахах с тая линеа космата -направо се изсмях много непричлично  funnytooth, че Дими дотърча да скива за кво се хиля  sarcastic
А ти много се убедена, че ще е мома -хихи, мъжо се точи тука на един Валентинчо , а ти мома -хихи, незнам кога ще разбера, ама понеже не се бях настроила за сега, не бързам още - има време.
tasty Видя ли - ето детето му писна да го бъркат и реши да им покаже.. кво си има  yahoo
Ивее почивай повече душа, че как ще иде нагоре тая плацента като не се спираш  tease - шегувам се.
Дано не ти се налага да полежаваш в последните месеци и всичко да е ОК good
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #233 -: октомври 12, 2009, 19:03:52 »

браво  Bravo на всички за хубавите новини.тейсти честити ти 100% сини гащи.герчо я дай да видим да се опитам и аз да помогна с датите и седмиците ти smile
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: октомври 12, 2009, 20:47:43 »

А да ви напиша датите да ми кажете вашето мнение:
01.април - последна ментруация
10.май - посещение при гинеколог поради закъснение, не видя бременност и ми изписа медикамент за предизвикване на цикъл, трябваше да го пия 5 дена и след това най-много до десет дни да ми е дошъл цикъла, да ама не
от 10- 15.май - хапчетата
на 29.май все още без цикъл докторката видя бременност която каза че е на около две седмици .... , та аз си реших че съм забременяла около средата на месеца и когато ме питат за последна ментруация отговарям - първи май, а всъщност реално е първи април  pleasantry
Оххх станах досадна, но ми любопитно какво е вашето мнение  blush

Диде радвам се че всичко при вас с госпожицата е на ред  give_rose
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: октомври 12, 2009, 21:28:22 »

да, доста е забавно  danceg
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: октомври 12, 2009, 21:53:24 »

Абе Герчоооо  beating ми за бой си бе душаа
Как ще кажеш, че последната ти менструация е май - като дефакто си нямала менструация, леле - убивам те.
Значи щом ти е закъсняло - защо спред теб защото си била бременна - ти тест не се ли сети да направиш,
Трябва да казваш реално кога ти е била послендата менструация, а това че не се е виждала бременността е нормално душаа.
е къв термин ти излиза сега?
« Последна редакция: октомври 12, 2009, 23:03:32 от Вероника » Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: октомври 13, 2009, 10:40:22 »

Gery, и аз мисля, че бременността е от по-рано, ама не се тревожи то ще си покаже smile

мацки, вие пропуснахте новината, че съм в отбора на свекървите. give_rose
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: октомври 13, 2009, 10:42:14 »

Ми,честито за бъдещата свекърва.Момичета,какво става нашите момчета как ще я карат без мацки.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: октомври 13, 2009, 10:57:11 »

не знам, Кали, положението стана само младежи... ама да са ни живи и здрави smile
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: