Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:34:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 117456 пъти)

plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: октомври 09, 2009, 14:20:03 »

Я пак да питам, че съм нахална докато не получа отговор няма отказване  blum Как сте с гърдите - стрий, коластра, болки?!  crazy
А относно стрийте все още нямам, чак не мога да повярвам, дано така се задържи до края  pardon
Герчо, аз по-скоро имам висока чувствителност и от време на време сърбеж около зърната без видима причина, просто така. За останалото обаче да чукна на дърво, за сега нищо. Има време обаче!
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: октомври 09, 2009, 14:23:44 »

Аз сърбеж около зърната имам и сега  sad и като цяло са чувствителни още от началото, но на въпроса на Гери не отговарям, защото аз съм назад с материала  blum
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: октомври 09, 2009, 14:50:35 »

Мен гърдите, и по-скоро зърната, ми бяха супер мега ултра и прочие чувствителни някъде до към 5-тия месец сигурно. Даже от студено ... Беше доста неприятно, едно такова хем сърби, хем болезнено, не можех ипо корем да спя заради това.

А стриите по гърдите - Герганчик, аз докато бременеех една стрия нямах. Появиха ми се за една нощ в родилното, когато се напълниха гърдите и кърмата започна да си проправя път надолу. Така че, гаранция - Франция дето се вика, не се знае дали сега ще се пояат, или после, или пък хич.....
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: октомври 09, 2009, 14:56:46 »

ооо стрий си имам вечеее  tease цапотя се с един мазен крем на ейвъна ама сякаш само дето се цапотя ама нищоо
за бюста- мн съм злеее  NO като си махна сутиена едни увисват, тежат ми, зърната ми са огромни, и нося 2 размера по- голям от този преди да забременея и незнам новмално ли е да потъмнеят зърната  crazy
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: октомври 09, 2009, 15:05:39 »

Мдааа ....
Активен
deslona
Ентусиаст
**
Публикации: 78

« Отговор #215 -: октомври 09, 2009, 15:14:09 »

Аз по корема все още нямам стрии.Мажех се със зехтин и май помогна.Но гърдите нещо отдолу ги бях забравила и нещеш ли на едната имам цели трички.Но това са бели кахъри.Сега продължавам с един лосион на НИВЕА.Много е готин,добре ме овлажнява.
И между другото от една седмица усещам зърната ми да горят.Незнам на някой от Вас дали му се е случвало,но си е неприятно.И болят sad
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #216 -: октомври 09, 2009, 16:53:44 »

Veronika,Gerganche  heart heart
Gerganche мен зърната и гърдите ме болят от време на време,а  в началото до края на 3-я месец постоянно. Стрии си имам от преди да забременея, засега нови не са се появявали, но никога не е късно нали  blum Коластра нямам никаква !
За контракциите - аз пия Магнерич, защото си имам вече- да видим какво ще каже доки другата седмица на прегледа !
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #217 -: октомври 11, 2009, 09:15:15 »

здр и от мен не съм ви писала защото бях на сватба.ние сме добре бебчо вчера на сватбата пак танцува в корема ми.а откакто докито каза веднъж момче после момиче взеха да ми викат да не са две и аз Oh my ... се шашкам а после ми става смешно smile.за кръвните изследвания гледам че сте писали пък сега на последния преглед пак ми взимаха кръв и докито пита какъв ми е бил  хемоглобина предния път и аз казах нисък и тя ами той и сега е такъв и  аз я питах по какво разбра и тя ми показва моята колбичка с кръв и после на някой друг и познайте моята кръв беше мн светла а онази направо черно червена.за гърдите мойте ме болят и ме сърби около зърната и то ужасно и гледам на едната имам едни сини и червени линийки като венички само че са ясно изпъкнали.за контракциите и аз пия магнерич.veselyshko аз питах и мерси че ми отговори и мисля си щото в четвъртък има лекция във варна за раждането и аз смятам да ходя и питах и си мислех така ако и ти ще ходиш да се запознаем. smile
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: октомври 12, 2009, 09:23:09 »

Здравейте мами,
аз както казах в петък трябваше да съм наконсултация,но представете си забравих и си направих бизнес среща по това време.По този повод днес по нощите в 8 часа бях на консултация.Взеха ми кръв и урина.Гледахме бебо-порастнал и много шавлив.Докторката каза,че всичко е наред и бебо е чудесен.Даде ми могнезий за контракцийте и даде съвет за кракът ми.Бебо,както от началото си върви е една седмица напред.Аз за сега се чувствам чудесно-да чукам на дърво.Много съм енергична.Абе момичета имате ли черта вече на корема,аз още нямам.Не че страдам,ама ми е странно.
Питах докторката "все още ли е момче",а тя се скъса да се смее.Ами то като гледам тука как ви казват един път момче а друг момиче,може и да има промени smile,а тя вика-"ти се съмняваш да не сме го сменили ли".Абе,не си го давам,исках момиче,ама и пишльо не си го давам.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: октомври 12, 2009, 09:26:03 »

Ехооо мами къде стеее?
Другата темичка се раздвижи и аз много се радвам, но дано да не ми се карат аз искам и тук да си пописвам  blum
Сега имам въпрос - Исках да ви питам за маслото на Икаров: вчера ми го донсеоха и отвън на кутията пише
" Не употребявйте след 4-тия месец от бременността'  huhhuh.gif, а вътре в листовката пише пък това "Препоръчваме да се използва след 4-тия месец от бременността" pardon -  та въпроса  ми е кое от твърденията е вярното  :mrgreen: донесоха ми и Дева против стрии, аз исках Мустела ама нищо, видях че и тука я има серията ще си купя  biggrin
sl1ncata Пак ли бебо вилня на дансинга  Party time  smile За кръвтта аз си мислех, леле ква ми е черна квръвтаа кво и има  crazy ама явно е нормално - незнам, не съм разбрала още изследванията.
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: октомври 12, 2009, 10:29:11 »

Здравейте мамчета, приемате ли нови попълнения в темичката ви  tease
Надявам се да съм добре дошла сред вас. Ние сме с термин за 27.02.2010г. и чакаме една малка и сладка принцеска и ако е удобно да ни добавите в началната страничка  smile
Гледам за стрии си говорите аз още от 3-я месец и започнах да се цепя независимо,че с маслото на икаров се мазах, със зехтин и сега последно си купих на Мама Дона. Веронче, аз със Икаров започнах да се мажа след 4-я месец а и до колкото съм запозната го дават за след 4-я
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: октомври 12, 2009, 10:34:14 »

Didka_T Добре дошлаа  Welcome пиши на Данитка, която е направила темата на лични да те добави с термина и с това че е принцеска  smile
За Икаров и аз предполагах че е за след 4 мсец  crazy
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #222 -: октомври 12, 2009, 10:41:14 »

честито на кали за хубавите новини.да верче бебо пак вилня даже повече от мене.Didka_T добре дошла при нас.за изследванията и аз днес трябва да се обадя да разбера днес.абе да ви споделя нещо мн взех да се ядосвам на тая мойта докторка.вика ми че бебо бил голям пък не можа да ми каже колко тежи пък и аз не виждам кой знай колко да ми е голям корема(мн съм скромна) DANCE ама си е така
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: октомври 12, 2009, 10:51:05 »

Олее аз пък не съм видяла че Кали е писала  tease
Браво за хубавите новини  Bravo и бебо си е мъж нали на 3Д го видяхте - там няма измама  smile
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: октомври 12, 2009, 11:28:49 »

Дидка,добре дошла при нас-с удоволствие приемаме нови попълнение,а малките принцеси с с предимство blum,че са кът и нашите мъже направо не знам как ще я карат без женки.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: