Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:35:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 117463 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: октомври 01, 2009, 20:28:56 »

Мен пък сладкото не ме блазни, но виж хляба....  girl_impossible И плодове ми се хапват и така....Аз съм +5.5кг както вече май казвах, ама като съм изкуфяла и не помня пак ще го кажа  blum И са ми много, аз се усещам че са ми много, та затова сега съм си наложила хранителен режим  Wink
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: октомври 01, 2009, 22:32:52 »

Момичета качих снимки на количката в галерията.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: октомври 02, 2009, 09:18:59 »

Момичета качих снимки на количката в галерията.
Честито! Изглежда удобна не само за бебо, но и за майката. Още веднъж със здраве да си я ползвате и бебо да се чувства мноого комфортно вътре.  give_rose
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: октомври 02, 2009, 09:28:39 »

мами, и мен не ми се яде сладко, повече ми се хапват супицхки и манджички smile
аз до миналата консултация бях 4кг. нагоре. след 1 седмица ще види как сме.
почват и аз след 1 седмица с движението, мисля плуване да започна ?!?  huhhuh.gif

Кали, честита количка - само здраве и щастие в нея smile
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: октомври 02, 2009, 09:53:11 »

Кали много хубава количка. Колко паричики и от къде я взе?
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #140 -: октомври 02, 2009, 10:07:06 »

kali_gali честита количка със здраве да си я ползвате  Bravo Много хубава изглежда- само колелцата ми изглеждат мънички, че то нашите улици като хората ли са- май високопроходими машини ни трябват тук с тия дупки, но иначе всичко останало си е супер  Bravo
За сладкото - аз откровено си признавам, че без сладко не мога  blush И преди си бях така сега също- и то след вечеря. През деня не ми се прияжда, но хапна ли вечер ела да видиш какво става  Girl_hide Иначе понякога гризкам през деня солетки или соленки на АЕА- любимите ми, но гледам само с това да минавам  Wink
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #141 -: октомври 02, 2009, 17:09:29 »

кали количката е мн хубава честито и от мен надявам се бебчо да се чувства удобно в нея.относно темата за бебчетата без родители и аз не съм съгласна да се раждат и да се оставят освен ако причината не е основателна.но според мен или искаш бебче или не.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #142 -: октомври 03, 2009, 18:51:29 »

момиечета здр да се похваля днес си купих първата бременска блузка и обувчици си купих че другата събота съм на сватба.а пък нямам търпение да дойде 7 октомври защото съм на преглед и ще видя моя бебчо отново. danceg
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: октомври 03, 2009, 18:54:50 »

sl1ncata Честити придобивки  -направо ме заби в земята, че чак сега нещо бременско си си купила , до сега със старите дрехи ли караш  Bravo
А аз още преди две седмици ходих за нешо по лабаво, че нищо не ми става в кръста  sad
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #144 -: октомври 03, 2009, 18:55:34 »

и искам да попитам за да не ровя в профила на всяка и да търся има ли от вас момичета които са от Варна?
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #145 -: октомври 03, 2009, 18:56:56 »

ами не точно със старите ама почти скоро си купих нов пантлон за зимата иначе лятото го карах с две клинчета
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: октомври 04, 2009, 21:07:39 »

Аз съм си купила един бременнски панталон и вече ми зарастна за дупето, не съм го събувала  blum Ама тия дни правя сметки да си взема и едни дънки, та да ги ментам. А блузи мисля въобще да не вземам, надявам се мойте да си ми стават  Wink Което ме подсеща че днес съм си направила толкова много снимки, че ще взема утре да ви покажа вече някоя снимка, колежките казват че всеки ден ми расте корема  blum

И да ви се похваля  - вижте ми линийката, вече съм в 6-ти месец  danceg danceg danceg

sl1ncata мила не знам дали някой е от Варна, аз съм от Враца, ама не питам, защото знам че няма никой  Girl_hide
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: октомври 04, 2009, 21:27:01 »

Ууу Гери  Bravo наистина вече 6 месец , малеее как си тече времето нали?
Айде покажи коремчето в др тема  give_rose
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #148 -: октомври 05, 2009, 12:23:35 »

здр отново в събота вечер бяхме с моя бебо на моминско парти ,хубаво беше дори мн хубаво но аз сяка6 не можах да се отпусна и като ставах да играя имах чувството че ще ми се откъсне корема.а и бебо явно се стресираше от силната музика и не спра да мърда миличкия.то е хубаво че мърда но при мисълта че се стряска не ми ставаше хич хубаво.
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: октомври 05, 2009, 13:06:01 »

ох и аз съм мн зле с тея дрехи  angry имам два бременски панталона ама са тънички и за зимата не стават, дънки не мога да си намеря, туники също изобщо нищо още сякаш няма зимно.
Днес съм на доки да каже как са изследванията от кръвта и урината дето ми ги взима миналата седмица  smile стискайте палци да е наред всичко, че предните не бяха много добре заради това бяло течение  smile
Мацки вие как сте със зъбките, аз след доки ще ходя и на зъболекар, че от кога се каня, трябва да ми се оправи едно зъбче и 5-6 кариеса имам, а и мъдрец сякаш ще иска да ми расте ужас  angry дано да нямате проблеми, че това зъболекаря гадна работа ама трябва да се ходи че да не станем като баби  pleasantry blum
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: