Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:37:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 117360 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: октомври 01, 2009, 12:53:33 »

Аз вече няма да гледам защото си имам,ще си гледам моята,а и ако видя някоя която може да ми хареса повече/което е малко вероятно/ще вземе да ме хване яд.- yahoo yahoo yahoo.Но наистина е голямо удоволствие да се гледа за бебе.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: октомври 01, 2009, 13:14:47 »

Кали честита количка.  give_rose Аз ще покажа в темата за покупките коя съм си харесала въпреки че е нисък клас количка, ама тая сме си харесали и това е  pleasantry
Верчооо и аз съм забраван, ама се надявам да ми мине  blum Иначе точно за това спорихме с една съфорумка, която за съжаление вече не е във нашата темичка, беше казала че някъде към 11г.с. усеща бебето, а на всичкото отгоре е първа бременност  shok И аз й обяснявам че няма как да е бебето, просто и по учебници и по книги пише че по това време няма как да се усеща, ама тя си беше внушила и така...  pleasantry
Слънцата и аз понякога изпитвам тия неща които ти описваш - болки в кръстта, затруднено дишане, ама за бързо и минава  girl_wink

Ейй аз да се похваля вчера за пръв път си говорих на бебето и му пях песничка даже  heart "На дивана под юргана, коте бяло се е свряло..... "  Blush
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: октомври 01, 2009, 13:20:59 »

kali_gali ,честита количкааааааааааааааааа! Със здраве да си я ползвате! Чакам снимки с нетърпение.
Аз също гледам за колички и вече съвсем се ошашавих, но лека-полека ми се избистрят нещата относно каква да  е количката. Вече успяхме кошара да си харесаме, но още мислим...

Рони, това му е най-хубавото на бременността - забравянето. Аз така се извинявам все още  laugh  "Лелеее забравих, ама то тоя бременен акъл за кое по напред!" и ми прощават! Относно усещанията на бебо, аз съм вече в 19 г.с. ама няма ритници, все още си е леко гъделичкане и то чат-пат.

Gergancheto, и аз му говоря, ама на ум, че даже и сама ме е срам да си говоря на корема. Знам, че там има нещо дето усеща гласа ми, но.... А иначе таткото се базика яко с мен. Онзи ден излизаме на кафе и той наведен над корема ми и пита: "Кафе искаш ли? С мляко ли? А захар? А сокче?"  funnytooth И така... 
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: октомври 01, 2009, 13:32:49 »

Kалиии, честита количка със здраве да я позлвате и вътре да гука най-хубавото бебе  give_rose
Аз съм си харесала от сега една количка, рових се в такива сайтове когато си въобразявах и страхувах дали висчко ще е нареди гледах такива неща за да се настроя положително ето това е избора ми и живот и здраве като дойде ред това ще е тя и цвета ще е това:http://www.kasidabg.com/trio-for-me-cube-chicco-61635.html
За забравянето - ясно  girl_wink  делим си мозъка и тва е  funnytooth
Гериии и аз се опитах да споря с мами от Бг-мама ама не става братче - те усещали бебетата си и тва е - даже някой още от 10 г.с.  Oh my ... еми и аз обяснявам че няма как ама не -и се отказах няма аз да съм гаднярката я дето не разбира от емоции. Лошото е, че покрай тия дето знаят и пола от 11 г.с и усещат бебето другите нормални майки си мислят че не са наред ама айде няма да ви занимавам, просто се чудя  nea то мерак мерак и аз имам, ама всичко по реда си де  pardon
« Последна редакция: октомври 01, 2009, 13:34:41 от Вероника » Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: октомври 01, 2009, 13:43:26 »

Верче аз спрях да влизам в БГ мама или поне спрях да се опитвам да им обясня нещо, че все са многознаещи  beating Аз много се подразних когато някоя каже че е качила ...еди си колко кила и разбираш ли нямало проблем щот' после ще се свалят като роди и това няколко жени след това казват "бе да ти е живо и здраво пък колкото и да сме качили все тая". Което е абсолютна глупост, и тук и никъде няма да подкрепя многото качване на килограми, то е нездравословно независимо как изглеждаме. Не ме притесняват дали ме правят грозна и дали ще ги сваля СЛЕД раждането, за мен важно е ПО ВРЕМЕ на раждането да не съм качила над нормата  blush Ама ... не знам дали ме разбирате, но такива "абе дай да се освиним пък като се роди бебо ще го мислим" ме дразнят. Едни затлъстели родови пътища стават неразтегливи...а от там много по трудно раждане....ама какво да си говорим, като родим ще го мислим  sarcastic Та така...и там като кажеш или попиташ нещо никой не те чува ако не си го повторил 'иляда пъти  diablo

Аз съм си харесала тази количка - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_255/products_id/7383 и на живо съм я виждала и много ми допада  good
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: октомври 01, 2009, 13:50:01 »

Гери да ти кажа за това всеки да си преценява колко да кчава ама да си против всичко писано и казано и протви лекарите които твръдят че не се усеща бебето в толкова ранни седмици вече... аз пописвам там само  с такива като мен с априлкси термин, щото нали разбираш се забавлявам но хора всякякви - повече няма да обръщам внимание и няма да превъзпитавам хората я - - -
Количката е много хубава  smile good
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: октомври 01, 2009, 14:12:50 »

Аз много се подразних когато някоя каже че е качила ...еди си колко кила и разбираш ли нямало проблем щот' после ще се свалят като роди и това няколко жени след това казват "бе да ти е живо и здраво пък колкото и да сме качили все тая".

Всъщност въпрос на информираност на жената е това, колко е приемливо да се качи, и дали бързото качване или прекаленото такова, е индикация на проблем.

Истината е, че никъде из форумите , или поне на много единични места, някой ще каже нещо подобно. Съгласете се, че и в нашият форум изобилства от много и ужасно много наедрели мами. В темата за коремите се пускат снимки и никъде не съм прочела загриженост от някой към някой, че видиш ли, може нещо да не е наред. Навсякъде се казва точно това, което Герганчик е написала. Убедена съм, че някъде из темите, преди време, скоро или изобщо, и ти, Герганче си казала нещо подобно на някое майче.
Просто когато човек е бременен доста неща означават различно за него. Отам се променят и възгледите по някои въпроси. И не смятам, че това е резултат от факта, че учиш акушерство.

Тъй..... сега по същество .... количката - Бертонито - изглежда добре. Колко тежи?

На Вяра Чикото - оказва се, душа, че това са едни ужасно теснички колички и ако бебочеството ти е по - едро, или пък много бързо качва килограмчета и грамчета, много, да не кажа прекалео бързо ще му отеснее и окъсее. А и е ужасно нежна с тези мини колелца. Как са албанските улици? Това нещо по павета и разбити плочки върви с доста зор!
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: октомври 01, 2009, 14:18:42 »

Веронче-ти си вече в 13-та седмица-толкова се радвам за теб.Дишай дълбоко.
За усещането на бебето-аз с второ го усетих 17гс.А ако някой мисли,че 6 11-та може да го усети-да ако не носи бебе,а слонче.То в 11-та седмица не е нищо още та камоли да ритка и шавурка.
За килограмите-аз съм много против многото качване,мноо внимавам какво и колко ям.До сега за 5 месеца съм качила 6кг и пак ми се виждат много.И качвам странно първи два месеца +3кг.,трети месез +0 кг. четвърти месец +3кг,пети месец +0,5кг.Лошото е,че иде следващия и по тази схема пак трябва да е+3 smile,ама дано да разваля тази закономернотс.
Герка,много ми харесва количката която си харесала,поне на външен вид.За марката нищо не мога да кажа.
Веронка,тази количка и на мен много ми беше харесала,но аз не харесвам марката,а и в един магазин ми казаха,че последно време чикото не е качествено.Но то е въпрос и на късмет.Щом на теб ти харесва няма значение кой какво казва.Иначе като модел много ми харесва и много прилича на моята.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: октомври 01, 2009, 14:24:57 »

Offtopic Oфф много излизаме извън темата с тия колички  тук - ама влюбих се в тая количка и я видях на живо  blum, но това е, че за мен тя няма конкуренция, защото навсякъде са тия триколки, които ми изглеждат плашещо, или пък ако има някоя която покрива изисванията ми е две дръжки, а аз искам с една.
Моя понзната има същата количка и цвят и казва че е доволна, но вярно бебка сега е на 3 месеца пораснала с 10 см вече и майка и казва че май скоро ще сменят коша за новородено.
Кали, дишам си аз дълбоко - др седмица съм на док и тогава вече ще се надишам  blum
Мноого съжалявам за  Offtopic ако трябва да се трие всичко с количките, че сме за др тема  blush blush blush
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: октомври 01, 2009, 14:58:55 »

ох, много сте писали...

първо на Кали честита количка, желая едно щастливо и здраво бебче в нея.
да кажа, че и аз по колички се заглеждам, ама това наистина е за друга тема.

Вери, Гери, бгмама е много професорско за мен smile не мога да го чета, та камо ли да пиша  pardon
иначе, аз също понякога говоря на коремчете, но ми е много объркано като не знам какво е вътре, може би като науча пола ще съм по-разговорлива smile

за килограмите съм категорично против: да хапнем за 2ма, ама Инче , то в нашата тема за пупите има само хубави мами, стройни, елегантни smile

Плами и моя така прави: Хайде мило дай сега да цункам бебето, татко ще му направи фрешче и т.н.  blush
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: октомври 01, 2009, 15:06:03 »

за килограмите съм категорично против: да хапнем за 2ма, ама Инче , то в нашата тема за пупите има само хубави мами, стройни, елегантни smile

Е хайде сега .....
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: октомври 01, 2009, 15:07:36 »

леле и ние сме така с говоренето  Bravo таткото по същия начин му приказва, даже вчера на кръцницата манинкия той на 2 годинки ама милия още пате нищо не разбира и го питат "я кажи Таня бебе ще има ли? и той- даааа! а къде е - и идва и ми пипа корема yahoo айде да го милваш и той изпълнява, айде и да го цункаш и той накипрен" голям сладул е. Обаче аз не му говоря мн мн повече му пея или гго милвам  Girl_hide

и аз много се заглеждам в тея колички и като ги виждам едни цени-мале мале, с Гери имаме еднакви предпочитания за количка, но до тогава кой знае какво ще измислим  angry то избор много

за килограмите и аз съм притив хапването за двама  Wink вярно е, че сега хапвам доста но не мисля, че го правя щото сме двама или защото трябва така си го чувствам, а аз по принцип не съм от мн ящнито ноооо...  blum нищо за сега моите кг. общо от като съм забременяла са 8  smile give_rose

Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: октомври 01, 2009, 15:10:25 »

Ох, да за килограмите -съгласна съм че трябва да се внимава колко се освинваш, все пак не е неонходимо да ядеш всичко в един ден нали, но съгласете се че има различни структури все пак, на мен ми е болна тема това с кг, че и без това си ги имам, но качих още във втори месец и от тогава само ходя и мърморя и всички си мислят че прекалявам - юото било нормално, е как ще е нормално да кача 3-4 кила в 6-7 г.с.  Oh my ... , обаче кво да направя - диета ли, спорт ли? Не съм яла повече от сега но... ми има мами дето не се тъпчат ама трупат, дали вода задържат, дали друго - кво да се прави, не сме всички манекенки, не знаем кое как ще стане ... Та мисълтта ми е, че има мами които ще качат 10 кила и толкова, други 20 - е да не са ги искали, а трети ядат не за двама, а за трима - топва вече не го одобрявам  blum
Стгласна съм, че раждането става много трудно с много килограми.
пак в бг-мамата в темата дали пушат по време на бременност имаше една която писала че не пушила до 4-5 месец но до това време качила 30 кила  Oh my ... - да да така пишеше, и за това после е почанала да пуши (много умно в 6.7.8 и 9 месец да пуши) за да и намалял апетита , някой хора забравиха че имат глава на раменете и нищо не може зорлем да ги накара да ядат - хехех
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: октомври 01, 2009, 15:11:13 »

Всъщност въпрос на информираност на жената е това, колко е приемливо да се качи, и дали бързото качване или прекаленото такова, е индикация на проблем.

Истината е, че никъде из форумите , или поне на много единични места, някой ще каже нещо подобно. Съгласете се, че и в нашият форум изобилства от много и ужасно много наедрели мами. В темата за коремите се пускат снимки и никъде не съм прочела загриженост от някой към някой, че видиш ли, може нещо да не е наред. Навсякъде се казва точно това, което Герганчик е написала. Убедена съм, че някъде из темите, преди време, скоро или изобщо, и ти, Герганче си казала нещо подобно на някое майче.
Просто когато човек е бременен доста неща означават различно за него. Отам се променят и възгледите по някои въпроси. И не смятам, че това е резултат от факта, че учиш акушерство.

Тъй..... сега по същество .... количката - Бертонито - изглежда добре. Колко тежи?

Ммм не мога да се съглася че съм си премълчавала винаги, може би просто не съм го казвала публично и то от тактичност за да не засегна момичето, ако искаш ще ти напиша на лични даже на коя съфорумка съм писала на лични че според мен твърде много килограми качва и не е най-доброто което прави за себе си и за бебето, та и тя ми писа и се разприказвахме на тая тема и нямаше сърдити, напротив получи се много добро диалогче  NO Та така...

Те това намерих за Бертонито .... Летен кош:64cmх99 cmх106 cm. Кош за новородено: 97cmx35 cm. Тегло: 13.5 kg

Ох три нови отговора са публикувани, сега ще прочета, само да пратя това дето съм написала  Girl_hide
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: октомври 01, 2009, 15:11:55 »

Е хайде сега .....
Аууу стига така,ч е сериозно няма да се покажа аз значи  sad
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: