Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:42:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част (Прочетена 208066 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Сватба във Велико Търново - 3 част
«
Отговор #15 -:
август 31, 2009, 18:33:54 »
bozhany
вие сте 65 човека а Винпалас колко събира по принцип вътре ? Защото ми изглежда доста тясно . А там правят ли сватби на вън ,защото градината е страхотна ?
Активен
bozhany
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #16 -:
август 31, 2009, 20:42:00 »
Да,правят навън,ограничават се само след определен час за музиката,защото съседите нещо се противели.Иначе тази зала ,вътре събира 80
,но не остава никакво място според мен за танцуване.В момента правят зала в долната част на градината за 180.Мисля,че ще стане хубаво.А за градината няма спор ,че е страхотна.
Активен
bozhany
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #17 -:
август 31, 2009, 20:44:05 »
Между другото,моят избранник страхотно се разбира с дамата,която е във Винпалас,и за която мненията са......
Незнам
Активен
Dasy
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #18 -:
август 31, 2009, 20:55:18 »
liva82
не се чудя за фотокнигата,защото вариантите,които ми показа Венци Йорданов са кой от кой по-добри.Колебанитео ми е по-скоро към кой вариянт да се насоча.Най-големия,средния или малкия,който не заема много място и ще мога да го разнеса навсякъде да се похваля със снимките от сватбата си
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #19 -:
август 31, 2009, 20:59:38 »
моя вариант е средния и съм много доволна направихме книгата в бяла кожа стана страхотна
Активен
masa_yume
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #20 -:
септември 02, 2009, 12:07:34 »
Здравейте милички! Подавам ви сигнал, за да сте наистина доволни от себе си ,,после''! Имам сериозни причини да ви напиша това. Все пак от моя опит изисквайте докумет за правоспособност от хората, които ви извършват услугите. Нормално е! Ако на някой не му се харесва това и ме изтрие- то ви манипулират. Интересувайте се до колко са задълбочени творческите им планове. Особено фотографията е изкуство, ако това за вас има значение! Повече по въросите , които повдигам ще отговарям на лични, ако се интересувате!
Активен
Dasy
Новак
«
Отговор #21 -:
септември 02, 2009, 14:44:55 »
Момичета,някой да знае координати на Стельо?Дори не знам как се казва ателието му.Препоръчаха ми го като гримьор.Вие какво ще кажете,имате ли впечатления,ако не лични то поне от познати?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #22 -:
септември 02, 2009, 21:26:31 »
Цитат на: masa_yume в септември 02, 2009, 12:07:34
Здравейте милички! Подавам ви сигнал, за да сте наистина доволни от себе си ,,после''! Имам сериозни причини да ви напиша това. Все пак от моя опит изисквайте докумет за правоспособност от хората, които ви извършват услугите. Нормално е! Ако на някой не му се харесва това и ме изтрие- то ви манипулират. Интересувайте се до колко са задълбочени творческите им планове. Особено фотографията е изкуство, ако това за вас има значение! Повече по въросите , които повдигам ще отговарям на лични, ако се интересувате!
Това вече ме разби ! Още малко и кръщелно да се изисква ! Незнам твоя опит какво показва но моя показва че има доста интересни хора със интересни препоръки !
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #23 -:
септември 02, 2009, 22:07:13 »
Аз не съм "разбит" все още , но скоро ще го направя. В България няма учебно заведение, в което да се изучават професии, свързани със сватбата като събитие. Не знам защо е така ! Не знам и защо човек "влязал тук го повдига". Може и за добро да е !
Активен
Dasy
Новак
«
Отговор #24 -:
септември 06, 2009, 20:34:54 »
Така,
утре съм на пробен грим,пробна прическа
и маникюр
Стискайте палци да остана доволна,защото нямам много време до 20ти.
Активен
masa_yume
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #25 -:
септември 07, 2009, 14:01:56 »
Цитат на: nasi в септември 02, 2009, 21:26:31
Това вече ме разби ! Още малко и кръщелно да се изисква ! Незнам твоя опит какво показва но моя показва че има доста интересни хора със интересни препоръки !
Не се разбивайте, че форума ще е скучен без вас. Нормално е да се изискава докумет за право на упражняване на този занаят. Зависи !!
Аз не влизам тук за разнообразия, нито пък съм постояно присъствие, което в този форум като се замисля, може да тълкувам по различен начин. И пак ще напиша, че фотографията е изкуство и не е без значение кой снима . Много добре разбирате за какво става дума и предполагам защо не ви харесва това, което пиша. Все пак вече отговарям на лични.............. Така стоят нещата по света.... Вижте в България и думата професионализъм е преупотребена и обезценена както повечето истински неща, на гърба на които хорица си правят каквото си щат
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #26 -:
септември 07, 2009, 17:40:29 »
виж ти се появяваш от нищото и очакваш хиората да ти повярват в този форум се гради доверие създават се приятелства помагаме си ... така че той е много полезен за тези които наистина търсят помощ и за тези които са готови и да помогнат
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #27 -:
септември 07, 2009, 18:08:15 »
masa_yume бях решил изобщо да не пиша за в бъдеще във форума, но ето, че не се стърпях. Едно голямо "ДА" за всичко, което пишеш, но ситуацията в страната ти казва едно голямо "НЕ". За сега "не-то води с много срещу да-то". И това не се отнася само за сватбените "професии". В чужбина знам до някъде как е, но тука е така. Причини - много, ама много. И най-лошото - кризата задълбочи нещата, т.е. връщаме се отново назад в близкото и далечното минало в края на миналия 20-ти и началото на започналия 21-ви век. В крайна сметка основна причина е често използваната думичка "манталитет". Последното нещо е е нещо като "столетен проблем". Майтапът на страна, но нещата в рамките на нашия живот няма да се оправят - бъди абсолютно сигурен.
Излишно е да търсиш разбиране и отговор на въпросите, които задаваш. Трудът ти ще бъде напълно излишен. Радвам се, че човек като теб /от мъжки или женски пол/ коментира тези неща и ги поставя открито. Но какво от това ?
Активен
Dasy
Новак
«
Отговор #28 -:
септември 07, 2009, 20:38:35 »
Браво Pachoran!
Аз също ще попитам " и какво от това?!".Плюс това
liva82
е права.
И още нещо към нея-пробния ми грим беше ужасен
Не повярвах какви материали ми измъкна това момиче...
Моите са по-качествени от тези,с които тя работи днес
.
За сметка на това обаче прическата ми стана много добре.Като си направих грима сама се получи това,което си представям като визия за себе си.Утре ще ида да си поръчам цветята за косата и свещите за ритуалната.
«
Последна редакция: септември 07, 2009, 20:49:19 от Dasy
»
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #29 -:
септември 08, 2009, 15:50:59 »
Цитат на: Dasy в септември 07, 2009, 20:38:35
Браво Pachoran!
Аз също ще попитам " и какво от това?!".Плюс това
liva82
е права.
И още нещо към нея-пробния ми грим беше ужасен
Не повярвах какви материали ми измъкна това момиче...
Моите са по-качествени от тези,с които тя работи днес
.
За сметка на това обаче прическата ми стана много добре.Като си направих грима сама се получи това,което си представям като визия за себе си.Утре ще ида да си поръчам цветята за косата и свещите за ритуалната.
кой ти прави гримът къде ходи , че си толкова разочарована
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
31
Нагоре