Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 11:36:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 94   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата?  (Прочетена 509343 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #1170 -: септември 21, 2007, 15:24:30 »

Junge, хи4 не си луда crazy

всеки с вкуса си !!!! smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1171 -: септември 21, 2007, 20:39:28 »

аз искам полувдигната и с було  ;)това не е нито едното нито другото *crazy*в ресторанта ще махна булото но косата ми искам да е така и не зная дали ще е добре ще стане ли??на снимката(в галерията ми)е без було момичето ами аз ако сложа було как ли ще седи??а и кумата ми започва да ме разубеждава с коронка да съм било много красиво и ефектно и после като махна булото пак седяло добре.аз си мисля че така ми казва за да не се притеснява излишно защото в ресторанта трябва да ми махне булото и да ми сложи цветето
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #1172 -: септември 21, 2007, 21:12:47 »

Моята беше полувдигната, с цветенца и с було- и аз не исках отначало, но после ми хареса и го носих отвреме навреме и в ресторанта го махнах- мила ти си прецени как ще ти е по- удобно и как по- ти харесва и си направи така прическата  give_rose
Сега с риск да ви досадя, ще пусна снимки, на едната се виждат цветенцата- бях обещала да пусна, а на другата как стои с булото  good Извинявайте ако не ви е интересно, но се надявам да помогна на някой  give_rose
тук се виждат цветенцата

а тук с булото
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1173 -: септември 21, 2007, 21:21:28 »

мила ти си една прелест give_rose :bravo:аз искам с було защото винаги така съм си се представяла като булка и същевременно искам тази прическа cray не зная вече вдруги ден съм на пробна и ще преценим с моята фризьорка имам и пълно доверие и тя ще ми каже но така ми се щеше тази прическа и було
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #1174 -: септември 21, 2007, 21:29:51 »

kiss2 girl_in_love air_kiss Мерси сладка  give_rose Сигурна съм че и на твоята прическа ще може да се сложи було- щом искаш значи ще бъдеш с було good Кажи на фризьорката ти и съм сигурна че няма да има проблем- моята прическа нали я виждаш, и пак съм с було. Просто фризьорката ми го сложи само със самата телчица на булото (защото го исках за малко) и си го махах и слагах когато поискам good Така че твоята прическа ще бъде идеална и всичко ще стане както искаш good
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #1175 -: септември 21, 2007, 21:50:05 »

Здравейте, Веселушко винаги е приятно да гледаме снимки на прекрасните булки и да черпим идеи  girl_in_love
Аз днес ходих на фризьор и се освежих - подстригах връхчетата и я боядисах светло кестеняво.
Сляд това тя ми прибра част от косата с фиби отзад като и придаде обем отгоре и навихме пуснатата.
Забравих снимките на прическите и се га и ги пратих.
Обсъдихме желаната от мен и ще опитаме, но косата ми е по къса (все пак като се навие) и придава височина прическата, а с милото сме почти еднакви. Така че решихме другата седмица да я навием и да пробваме различни варианти и ще се похаваля. Най-долната коса ще я подвием без да я навиваме за да изглежда дълга. Имам и снимки за цвета на косата ама в неделя, че не съм ги качвала. Това за сега  girl_wink kiss2
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1176 -: септември 22, 2007, 09:01:33 »

kleo_20 и аз искам да съм с полувдигната коса и с було и много се чудех и аз дали ще има начин да стане....Но я виж veselyshko - точно така си представям да се закрепи!Веси прекрасна булка с прекрасна прическа - поздравления още веднъж! Bravo

Вероника сигурна съм, че ще стане много хубава!Чакаме снимките  DANCE
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #1177 -: септември 22, 2007, 16:45:41 »

Ох аз бях миналата седмица на пробна и се ужасих не се харесах  hysteric,но сега съм си измислила друга и дано да стане така като искам незнам ... nea
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #1178 -: септември 22, 2007, 18:11:09 »

Милички благодаря ви на всички за прекрасните думи  give_rose give_rose air_kiss girl_in_love
Не правете компромиси с прическите- щом не ви харесва някоя, карайте фризьорите да пробват друга good И пак казвам- винаги има начин да се сложи булото- значи трябва повечето фризьори да могат да го направят така че настоявайте  give_rose Ще бъдете прекрасни милички всички до една ще видите give_rose give_rose give_rose
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1179 -: септември 22, 2007, 18:35:32 »

сладурки най-накрая съм на пробна утре *YAHOO*стискайте ми палси всичко да е наред и да се харесам и да съм красива  blushще се снимам и ще показвам
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1180 -: септември 24, 2007, 10:45:05 »

Клео какво стана с пробната - разказвай  DANCE
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #1181 -: септември 24, 2007, 10:54:33 »

Аз бях с пусната коса, само направена на някакви небрежни къдри и отгоре с едни фиби си бях вдигнала бретона.Сууууууууууууууупер удобно ми беше, защото се джасках по дансинга като откачена и то без да се притеснявам че някой косъм ще се отлепи или някой кичур ще се изплъзне.Но на мен цялата ми визия беше доста небрежна и без було, така че ИСТИНСКИТЕ булки имат по-важни задачи за решаване от мен.Но леко вдигната отгоре и отзад и с було на мен лично ми допада повече.
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1182 -: септември 24, 2007, 14:24:41 »

милинкиииииии бях на пробната и стана разкошно по добр еи от това на снимката yahoo *YAHOO*и тя се очуди даже че така добре постигна резултата още на пробната а каза че на сватбата ще е още по прекрасноооо имам си най добрата фризьорка наистина е прелест give_rose и така красиво стана.нямам снимки за съжаление защото нямах фотоапарат но оригинала е в галерията а моята стана на пробната още по добре представяте ли си на сватбата колко ще е красивоооо
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #1183 -: септември 24, 2007, 14:57:02 »

Браво, Клео! Радвам се, че поне едно нещо не опъва нервите ти допълнително!Извинявам се,ако вече си казала, но с цвете ли ще бъдеш и ти?

Jasmine, ти какво точно искаш,мила?
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #1184 -: септември 24, 2007, 16:49:08 »

Ами понеже винаги съм била с права коса,исках на този ден да съм с накъдрена като тази снимка в галерията(мадамата с русата коса)но накрая се сбогувах с нея   l_bye_girl понеже както казах стана ужасна angry
Активен
Страници: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 94   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: