Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 07:30:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 94   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата?  (Прочетена 509230 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #1080 -: август 31, 2007, 15:01:10 »

Иве,  Bravo на теб за избора и на ръцете които са го сътворили!!!!! Много оригинално, интересно, различно, красиво и същевременно ти утива!!!!!!!!
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #1081 -: август 31, 2007, 15:04:09 »

Момичета,
много благодаря thank you thank you thank you thank you
радвам се, че одобрявате.
сега чуденето crazy е дали да сложим фрукети с камъчета или живи мини розички, но ще го решим това във вторник blush
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #1082 -: август 31, 2007, 15:07:56 »

Мила много е хубава прическата-точно за теб!аз винаги съм мечтала за едно живо цвете в косите,но цялостната ми концепция се промени заради роклята-тя е с камъчета и сега и прическата ще е с камъчета,няма как.Но ако твоята позволява би било много красиво с цвете или цветенца! give_rose
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #1083 -: август 31, 2007, 15:19:19 »

Мммм ..аз си мисля че като че ли е по-добре с камъчетата...мисля си че ще седят много нежно....И цветчетата са вариант разбира се....Но имайки предвид прекрасната къдрава коса...на нея би и отивало нещо малко и изящно.... pardon. Ива каквото и да избереш...важното е как ще се чустваш. Ще бъдеш прекрасна good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1084 -: август 31, 2007, 15:48:31 »

момичета имам нужда от съвет;така значи моята рокля е без камъни и въпроса ми е следният
в галерията ми има една прическа и това ще е моята прическа за Големия ден та въпросът ми е мога ли да сложа вместо тая джиджавка живо цвете някакво???подна да му е формата че ако бодна роза ще сък като селско моме а не ми се иска да съм като доячка ако ме разбирате laugh само че ще имам воал който ще си замине в някоя чанта в ресторанта и няма ли да е претрупано с цвете а като го махна тоя воал мисля че ще ми е голу а моите приятелки не са чак толкова специализирани че да ми поставят цветето  blum дайте съвт като видите снимката дали ще може какво е вашето мнение как ще изглежда ще е подходящо ли а няма д аимам коронки и таскива работи и мисля че без нищо в косата ще се загуби ефекта на прическата
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #1085 -: август 31, 2007, 15:56:44 »

Venera маруся ще ни гримира да,но имах предвид,че и свете ще са у нас и докато ме гримират,ще правят прическите на майка и кръстницата.Аз говорих с Маруся,но не съм си правила пробен грим,защото си я знам,а и то няма и как да стане същия.Просто й имам доверие и знам,че ще стане добре,а и трайно,което ще е особено важно!

Благодаря ти миличка, спокойна съм вече  kiss2 Сигурна съм, че Маруся ще се справи добре, смятам и аз все пак да не правя пробен грим. От твоите думи и аз някакси и имам пълно доверие  blush Ще се радвам на 06.09. ако нямаш нищо против да дойда да ви видя на подписването какви сте хубави smile
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #1086 -: август 31, 2007, 15:57:55 »

И се извинявам за отклонението от темата, край продължаваме с прическите  blush
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #1087 -: август 31, 2007, 15:58:08 »

kleo и на мен ми се струва претрупано воал и цвете,така че махаш воала и слагаш цветето good
като ходина на пробна помолили фризюрката да ти покаже как се слага или най добре вземи някоя приятелка да гледа как става и после да може да ти го сложи тя,може и да има някакъв начин,нещо с фиби или аз незнам как,да ти го подготви фризюрката готово за слагане Wink
и аз след църквата махам булото и слагам диадемката DANCE
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1088 -: август 31, 2007, 16:34:50 »

благодаря маслинка за съвета много ми помогна give_rose
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #1089 -: август 31, 2007, 21:05:55 »

Venera не иска!Настоявам!да дойдете да ни видите!Ще сме много щастливи.И други момичета от форума ще дойдат,а и който иска и има възможност е добре дошъл да го цункам и нагушкам-поне нас лесно можете да ни познаете(който не ни е виждал на живо) laugh

kleo_20 мила,а на абитуриентската си имах цветя в главата,макар и изкуствени маргаритки,но сега ще ти кажа как ме научиха да ги слагам и нямах проблем.взимаш една фуркета и я промушваш през дебелата основа под цвета и готово!Много лесно и удобно за поставяне.Дано съм била полезна!Завиждам ти,че ще си с цвете! girl_in_love
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1090 -: август 31, 2007, 21:07:52 »

благодаря за съвета мила @}->--аз много исках да съм с коронка в началото и мама даже вече обикаляше и ми сочеше коя ще ми отива коя не но мисля да спазя вида на прическата и да си сложа цвете а и е много по нежно според мен вече всеки както прецени но за моята прическа няма да седи добре коронка и за това
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #1091 -: август 31, 2007, 22:41:50 »

Хора,какво правят булките с къса коса?Нищо не намирам.Ужас girl_impossible
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #1092 -: септември 01, 2007, 07:22:08 »

kali_gali най-добре е да се посъветваш със стилист.Една фризьорка дори каза,че било по-леснос къса коса,но аз не съм много сигурна....Но мисля,че един професионалист би ти предложил нещо подходящо.А и продължавай да търсиш из нета-сигурна съм,че ще откриеш нещо!Успех!

kleo_20 така ти завиждам благородно....Аз ще съм с камъчета отзад в косата,цялата ще блестя като........и аз не знам.Дано се получи добре,че нещо вчера пак се отчаях!срещнах една позната и тя ми вика"а при тя фризьорка ли ще ходиш?" една такава.А те вече всички са едни!Но не можех да чакам повече оная предната дето искаше да ме одруса в новия си салон и тепърва да си правя кичури,пробни и т.н. :'(Само се моля да не ми се налага накрая сама да се правя Mad girl
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #1093 -: септември 01, 2007, 09:17:09 »

Аз съм се спряла на това
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1094 -: септември 01, 2007, 09:21:30 »

божествена е скъпа много мио харесва Bravo girl_in_love чудесен избор и сега вече почвате да ме караде дали да не съм с вдигната коса и милото и мама и всички очакват да съм с пусната но път тази прическа е така булчинска че направо се сбърках вече *crazy*охх
Активен
Страници: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 94   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: