Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 05:45:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 94   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата?  (Прочетена 509186 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #1065 -: август 29, 2007, 22:09:53 »

Да се надяваме че ще са само хубави работи  girl_wink
Maslinka какво стана с прическата успя ли да си избереш някоя или още се чудиш  Girl_hide
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #1066 -: август 30, 2007, 08:03:23 »

Мерси миличка,утре и двете ще има какво да разказваме! laugh
Мила ще стискам палци всичко да е наред.Ако ли не ще ти препоръчам моята фризьорка във Варна.Гледала съм правени от нея неща и наистина работи добре.Има толкова фризьори във Варна.Няма да се притесняваш.
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #1067 -: август 30, 2007, 09:29:14 »

Да се надяваме че ще са само хубави работи  girl_wink
Maslinka какво стана с прическата успя ли да си избереш някоя или още се чудиш  Girl_hide
ами ще пробвам първите две (с русите коси)пак да видим коя ще ми стои по добре.нали 4,5 дни преди сватбата не е късно за пробна прическа?!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1068 -: август 30, 2007, 12:36:20 »

не  екъсно разбира се имаш време на 4 5 различни фризьора да идеш 4 5 различни прически да пробваш спокойно всичко ще е наред аз също края на септември ще ходя на пробна нищо че все ме юркат та да съм спокойна и аз и фризьорката
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #1069 -: август 30, 2007, 13:19:40 »

Ами аз като няма въобще да ходя на пробна прическа, нито аз имам време, нито фризьорката. Ще видим в самия ден какво ще се получи.Ако не мие ми косата и почваме наново. pardon
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #1070 -: август 30, 2007, 13:47:55 »

Момичета не се притеснявайте излишно - само нерви е това а е безсмислено. Всичко ще стане ккато трябва. И при мен пробната първата беше ужасна и си мислех в последния момент да сменям фризьорката, но реших да отида на втора пробна и горе долу се получи, но в самия ден стана перфектна. А като започнах с обличането на роклята, една приятелка ми помагаше уж но усещам сплесква се всичко и о-о-о УЖАСССС - помислих си край развали се, а то НИЩО й нямаше. И дъжд ме валя и не мръдна през цялата вечер, дори сутринта си стоеше още. Важно е и циментирането после  laugh laugh /искам да кажа фиксацията да е силна/
Ако не ви хареса първия път пробната - правете пак.
Маслинка на мен втората също ми хареса - без падащите отпред кичури, но  пробвай и двата варианта.
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1071 -: август 30, 2007, 15:13:06 »

Маслинка трябва да пробваш за да видиш кое най-добре ти седи те може да са перфектните прически но на теб някоя да не отива всичко е адски индивидуално не на всяка форма на лицето и типа коса седят по еднакъв начин моят съвет е пробвай вариантите и се спри на тази която най-добре ти седи без да опиташ не можеш да решиш не са много различни но все пак *THUMBS*успех миличка
« Последна редакция: август 30, 2007, 16:26:14 от gucci » Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #1072 -: август 30, 2007, 22:53:08 »

Милички аз днес бях при новата си стара фризъорка и ми направи страхотни кичури.Но пробната прическа сега като се замисля не ми хареса и реших утре милото като отиде да се подстриже пак да я юрна да пробваме друго :laugh:Но иначе съм много доволна-познаваме се от деца и си побъбрихме,цените са й добри,а и си разбира от работата.Така че се спирам на нея,а онази предната дето само ме мотаеше и ме крънкаше за пари да си гледа работата!Та поне малко се успокоих.А и на крака ще ми дойде,и ще направи и майка и кръстницата,у нас и ще ни гримират....а кой ще шета незнам.Май големите шаферки laugh
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #1073 -: август 31, 2007, 12:39:51 »

Супер Тони good И аз съм се спряла на моята си фризиорка в квартала и също ще ми дойде на крака вкъщи. Още не сме правили пробна прическа, но вярвам, че ще се справи добре.
А извинявам се за Offtopic, но нямаше ли Маруся да те гримира или се отказа от нея? И ако си се отказала по каква причина ако да....за да знам, ако има проблем да не прибягвам и аз до нейните услуги.
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1074 -: август 31, 2007, 14:37:32 »

мойта милата трябва да стане по нощите и да дойде от младост до хиподрума чак :laugh:ама и имам такова доверие че не бих я сменила  аи се обичаме много с нея и ще дойде когата и където поискам стига само да намеря време да ида на пробната :laugh:и гримьорката ще дойде тя е много мила и се разбираме чудно общо взето съм случила на хора в това отношение и се радвам
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #1075 -: август 31, 2007, 14:41:09 »

Venera маруся ще ни гримира да,но имах предвид,че и свете ще са у нас и докато ме гримират,ще правят прическите на майка и кръстницата.Аз говорих с Маруся,но не съм си правила пробен грим,защото си я знам,а и то няма и как да стане същия.Просто й имам доверие и знам,че ще стане добре,а и трайно,което ще е особено важно!
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #1076 -: август 31, 2007, 14:42:22 »

момичета,
забравих да ви кажа, че снощи бях на пробна прическа.
ей сега я качвам в галерията, за да чуя вашите мнения tease
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1077 -: август 31, 2007, 14:51:51 »

Много ми харесва мила ти май си си си с къдрава косичка и ти отива много добре се е получило а си представям в дена как ще е супер красиво убедена съм give_rose
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #1078 -: август 31, 2007, 14:54:11 »

да, kleo_20,
адски къдрава, а това, което напражихме вчера е супер импровизирано и набързо действителната ще е по-изящна надявам се
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #1079 -: август 31, 2007, 14:56:23 »

Ива миличка, страхотна прическа  Oh my ..., на твоята коса, тази прическа е направо супер  Bravo good! И моята на пробата я направиха, така на бързо, но на самият ден ми казаха, че ще стане още по - хубава!
Активен
Страници: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 94   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: