Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 01:20:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 94   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата?  (Прочетена 509030 пъти)

maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #1035 -: август 27, 2007, 15:09:52 »

tonitta не се ядосвай,явно така е трябвало да стане,ще имаш супер прическа Wink
аз искам да питам в дима стил  правят ли прически,защото там искам да си слагам косата(а между другото и миглите и ноктопластиката да ми е там) и исках всичко на едно място да не се мотая само.моля ако някой има инфо да помага!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1036 -: август 27, 2007, 15:10:23 »

мила от опит мога да ти кажа че така инцидентно е най-добре!! *THUMBS*не се притеснявай всичко ще е наред аз също бях така настроена но съм убедена вече че това е по-добрия вариант и щом  имало да става значи е за добро yahoo не се притеснявай аз за бала нямах фризиорка и отидох на шега при една приятелка на леля ми ама грам не я познавах и не знах що за фризиорка е  а и тя ням и салон работи в едно гаражче до тях си и аз страх не страх нямах избор но така ме направи за бала и така  невероятно изглеждах че мама беше тая която също каза "само диди(така се казва)ще те прави за сватбата"и така си е др месец отивам на пробна не се отчайвай всичко ще е наред give_rose
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #1037 -: август 27, 2007, 15:10:54 »

Момичета аз пък да ви се оплача в последния момент сменям фризъора на мой риск,но съм в паника!Остава още кажи речи 1 седмица,а моята се мести в друг салон и явно се мъчи да ме прилапа за там и все ме мотаче с пробната прическа и накрая вече изгубила търпение й звъня в събота и тя ми вика ела направо на 1-ви,2-ри в новия салон за кичури и прическа!И цени не може да ми даде категорично,а взе и много да ми взима,та говорих с едно момиче от блока на нашите,което има салон и се разбрахме и ме вмести за четвъртък,но ми е толкова притеснено какво ще стане cray
Направо вече ще се побъркам!Хората от кога са готови,а аз.... Mad girl

Спокооо Тони...аз също още нямам пробна....дори май изобщо няма да имам pardon....с фризьорката само се уточнихме колко фрукети да си купя и няколко дена преди сватбата пак да се видим за едно кафе и да доуточним нещата. Аз вече толкова се чуствам изхабена че нямам сили вече за каквото и да е...Така че само спокойствие....Дори днеска цял ден повтарям че искам да не идва ДЕНЯ... crazy
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #1038 -: август 27, 2007, 15:13:32 »

Ох милички благодаря ви,ама много ми е свито-поне до четвъртък.Просто според мен прическата е много важна и е рамката на лицето, аи трябва да е удобна,да издържи.....
И като нямам и идея още какво искам cray
Дано скоро се поуспокоя...
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #1039 -: август 27, 2007, 15:25:08 »

аз искам да питам в дима стил  правят ли прически,защото там искам да си слагам косата(а между другото и миглите и ноктопластиката да ми е там) и исках всичко на едно място да не се мотая само.моля ако някой има инфо да помага!

Те точно не правят булчински, но ще те пратят в някой салон с който работят, поне на мен така ми бяха казали като ходих да питам
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #1040 -: август 27, 2007, 15:26:45 »

Те точно не правят булчински, но ще те пратят в някой салон с който работят, поне на мен така ми бяха казали като ходих да питам
ааааааааааа супер.мерси spirit1
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #1041 -: август 27, 2007, 18:44:35 »

Гери приеската ти наистина изглежда страхотно- много добре с е е справил фризьора ти браво  Bravo
Тони миличка всичо ще се оправи- то и аз си нямах никаква идея каква прическа искам- само знаех че искам да е с пусната коса. Е имах една снимка ама тя е по- ежедневна и не толкова тържествена исе отказах от нея.  Бях казала на фризьорката ми че искам да си е пусната и тя ми направи една- добре стана. Аз докато се възприема, но накрая много се харесах наистина е интересна и се надявам да стане добре и на самия ден. И пак казвам че нямах абсолютно никаква представа какво искам  Girl_hide
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #1042 -: август 27, 2007, 20:24:47 »

ето това представляваше съботната ми прическа!!!!

* SD530840.JPG (95.77 KB, 480x640 - видяно 363 пъти.)
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #1043 -: август 27, 2007, 20:47:55 »

Прическите са хубави много! А аз другият понеделник съм на пробна...мислите ли че е късно? Тоест 03.09. пробна а 08.09. сватба....
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #1044 -: август 27, 2007, 21:04:26 »

не разбира се, аз ако ти кажа, че не съм ходила въобще на пробна ще те успокоя ли, Диде!?!? не се притеснявай, миличка, не е късно!!!!!! air_kiss
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #1045 -: август 27, 2007, 21:04:47 »

Прическите са хубави много! А аз другият понеделник съм на пробна...мислите ли че е късно? Тоест 03.09. пробна а 08.09. сватба....

Аз мисля, че е добре, не е късно!!! good Ако искаш да се съберем групичка и да дойдем с теб!!! blush Wink good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1046 -: август 27, 2007, 22:33:24 »

ще помагаме и ще тупа-лупаме фризьорката ако нещо не е както трябва да е beating blum blum Wink не е късно мила каваш само къде и сформираме една сговорна дружина
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #1047 -: август 28, 2007, 10:58:27 »

Моята пробна прическа беше в деня преди сватбата.Няма проблем стига да можеш да се довериш на фризьорката.В крайна сметка всичко ще бъде наред Диде не се притеснявай
Активен
deridere
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #1048 -: август 28, 2007, 11:05:34 »

Моят график е същия, мисля че не сме закъснели  Wink
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #1049 -: август 28, 2007, 22:32:30 »

Часът ми е за 12 а студиото е ВЕНИ срещу японския....ако няйой няма работа по това време....но да знаете че сигурно ще бързам по задачи и няма да имам ереме за кафе. pardon
Активен
Страници: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 94   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: