Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 01:15:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 94   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата?  (Прочетена 509028 пъти)

Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #975 -: август 02, 2007, 17:09:44 »

prin4ipessa четвъртък почти мина, чакаме да кежеш как мина пробната, доволна ли си и има ли снимки???
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #976 -: август 02, 2007, 17:33:55 »

даа ти обеща..чакаме да видим как се е получило и да резберем дали най-вече ти се харесваш DANCE
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #977 -: август 05, 2007, 00:29:41 »

Ох, не питайте! Направо съм толкова бясна, че съм излязла от кожата си от яд!  ANGRY Фризьорката беше такава проста селяндурка, че ми вкисна цялото настроение. Наложи се 3 пъти да й обяснявам как искам да ме направи при положение, че бях занесла снимка, на която всичко се виждаше ясно и точно. Тая беше явно пълен дебил!  crazy Наложи се да търся по спешност нова фризьорка и мисля че намерих една печена леля в Балчик. Кофтито е, че не можахме да направим проба, защото беше заета и оставихме пробата за последния момент - 3 дни преди сватбата! Стискайте палци да не се наложи да търся друга, че тогава вече ще стане напечено!
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #978 -: август 05, 2007, 09:11:36 »

prin4ipessa
всичко ще е наред!Недей се притеснява!!!Стискам палци новата фризьорка да има повече опит!!! good
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #979 -: август 05, 2007, 10:49:28 »

мила точно тези ситуации понякога са най-добре да ги преживееш за да се убедиш че не е нужно да се плашиш и аз бях така но за бала...1 седмица преди деня отидох на пробна прическа вече се бях отчаяла и си казах че поне еще е по добре фризиор отколкот аз и сега како тя ще ме прави и за сватбата DANCE не се притеснявай всичко ще е наред искренно ти го пожелавам
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #980 -: август 05, 2007, 11:14:50 »

Не се приеснявай мила, аз ходих на пробна прическа една седмица преди сватбата и после като си гледах снимките на пробната изобщо не се харесах. Така в деня на сватбата ми прави коренно различна прическа от пробната и се получи много добре.  good
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #981 -: август 05, 2007, 20:41:35 »

Аз мисля, че пробните прически не са толкова сполучливи, защото фризьорите на влагат всичко, но когато е "истинската" сватбена прическа, влагат много повече и затова се получава супер!!!
Активен
мимето
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #982 -: август 05, 2007, 20:54:56 »

Здравейте искам да споделя моя избор за сватбената ми прическа. още първия път като видях снимката много ми хареса и се надявам да ми стои добре.

* 18816_367330.jpg (4.75 KB, 90x125 - видяно 2541 пъти.)
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #983 -: август 05, 2007, 21:05:32 »

Здравейте искам да споделя моя избор за сватбената ми прическа. още първия път като видях снимката много ми хареса и се надявам да ми стои добре.

Много нежна и стилна прическа!!! good  Bravo Bravo Bravo за избора!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #984 -: август 06, 2007, 08:14:29 »

Прическата която си избрала е много хубава и и стилна good и съм сигурна, че ще ти стои прекрасно smile
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #985 -: август 06, 2007, 09:20:30 »

на повечето от форума тази прическа ни е любима !! моята прическа я направихме по тази снимка ! е малко я променихме но резултата много ми хареса !!! smile  girl_in_love
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #986 -: август 06, 2007, 09:23:00 »

на повечето от форума тази прическа ни е любима !! моята прическа я направихме по тази снимка ! е малко я променихме но резултата много ми хареса !!! smile  girl_in_love

миличка и оргиналът на моята прическа беше именно този , но и аз като Ели малко поизмених и се получи доста сполучливо
Успех и на теб smile
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #987 -: август 06, 2007, 10:34:38 »

аз също много я харесах но (Ух каква съм патка) я показах на милото за мнение и той ми каза че много била къдрава нямало да ми отива тои харесвал по праи коси и прически абе дрън дрън...аз не искам права за сватба не мисля че е подходящо пък може аз да бъркм нещо..и в крайна сметка избрах тази прическа,която е в галерията ми много ми харесва и мисля че ще се получи добре Wink браво мила поздравления за избора много е сладка и нейна тази прическа успех и дано се получи мечтания резултат good
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #988 -: август 06, 2007, 10:44:26 »

Охх  kleo_20 като те чета и се успокоявам blum Моето мило въобще не ме харесва с права коса- а аз се харесвам- а с къдрава пак има претенции- това било много къдраво като овца, онова стояло като незнам си какво- и аз съм в тих ужас  girl_impossible Накрая му показах една снимка- на корицата на списание булка където мацката е с начупена коса- и каза че била хубава и май ще пробвам нея smile
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #989 -: август 06, 2007, 11:02:10 »

не знам за вас, но аз постоянно си правя разни опити с моята коса !!! и милото ме е виждал как ли не: къдрава, права, на "вафли", на плитки и т.н., но от всичко  ме харесва с изцяло вдигната коса, но никой не го питаше за сватбата !!!! беше ми видял пробната и ме разпитваше "ама така ли ще си  Oh my ... Oh my ..." хи хи хи  laugh laugh laugh ! я тя на нищо не приличаше !!! но много ме хареса на самата сватба !! така, че важното е вие да се харесате, а мъжете ви ще се убедят, че и прави,  къдрави вие сте "неговата булка" и няма да има по-красива от вас !!! smile

п.с. мисля да се обоядисам черна ! вие какво мислите?
Активен
Страници: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 94   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: