Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 05:44:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 94   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата?  (Прочетена 509180 пъти)

mileto_stoianova
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #1335 -: януари 22, 2008, 17:36:46 »

Момичета,аз съм нова тук във форума.Моля помагайте.Нашата сватба ще е юли месец.Аз обаче съм с много къса коса и незная изобщо как и какво ще измисля.Затова моля помогнете,качете ако има разбира се и прически за къса коса.Моля  give_rose
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #1336 -: януари 22, 2008, 17:39:10 »

Момичета,аз съм нова тук във форума.Моля помагайте.Нашата сватба ще е юли месец.Аз обаче съм с много къса коса и незная изобщо как и какво ще измисля.Затова моля помогнете,качете ако има разбира се и прически за къса коса.Моля  give_rose

Добре дошла при нас - Прегледай темичката - някъде назад в страниците имаше много красиви прически за къса коса .
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #1337 -: януари 22, 2008, 18:28:36 »

Welcome, миличка,

виж снимките на Darling - tq e bila s kysa kosa i na men mnogo mi hareswa kak se e poluchilo:)
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #1338 -: януари 22, 2008, 19:43:29 »

Авва мила и аз подкрепям момичетата, в твърдението че първата и третата прически ще ти стоят най- добре  good good give_rose Даже първата може би най- добре ще си пасне с твоя модел рокля  good Но ти си решаваш, защото това ще си е твоята прическа- ние повечето ще ти кажем различни неща  girl_wink Wink
Активен
mileto_stoianova
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #1339 -: януари 23, 2008, 08:47:40 »

Благодаря ви Selvet i ivaiva.Много сте мили и отзивчиви.Страхотни помощнички сте. Bravo
Активен
vanillyz
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #1340 -: януари 23, 2008, 09:49:51 »

Здравей Аvva! определено си избрала хубав ден за сватба 22 март е денят, в който станахме гаджета и тази година ще правим 2 години:)) Но ни е малко рано да се женим сега, затова ще е през лятото, а и съм толкова зиморничева, че ще умра от студ:)) Иначе прическата ми мисля да  е отзад спусната и може би леко начупена, а отпред хваната, но пък ми отива и прибрана, мисля да пробвам и двата варианта...Кога смятате, че е най-добре да си правя пробна прическа, колко по-рано???Аз живея в София, но сватбата ще е в Монтана, но пък аз съм от Лом, така че ще трябва там да търся добър фризьор....
Активен
vanillyz
Ентусиаст
**

« Отговор #1341 -: януари 23, 2008, 09:51:20 »

може би нещо такова...

* 01285147_0.jpg (5.59 KB, 150x175 - видяно 4162 пъти.)
Активен
vanillyz
Ентусиаст
**

« Отговор #1342 -: януари 23, 2008, 10:01:26 »

Avva, сега прочетах, че искаш да изглеждаш романтично и миловидно на сватбата си, аи аз искам да излъчвам романтика и нещо сладко, а не секси или екставагантно или строго официално...
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #1343 -: януари 23, 2008, 13:24:51 »

може би нещо такова...

поздравления Bravo Bravo Bravo....това беше идеята на моята прическа, но нямах цветя и обема беше изтеглен назад, а не нагоре, че младоженеца не е от стандартните 176 funnytooth
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #1344 -: януари 23, 2008, 22:47:40 »

vanilly тази прическа е много хубава. Моята любима прическа е тази. Мисля че това и прическата на Ели. Или поне нейната беше нещо подобно smile

* 13792_482243_1_.jpg (67.03 KB, 462x640 - видяно 601 пъти.)
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1345 -: януари 24, 2008, 13:37:45 »

моя имаше много големи претенЗии girl_impossible да е пъсната ама да не ми закрива лицето да е вдигната ама само на средата на тила така че да не се притеснява като ме прегръща че ще ми падне косата  shok как ще падне не разбрах!да не ми слагат лакове пяни и такива работи за да не е твърда като ме  гали той и гостите да си помислят че съм се бетонирала да не седяла като изкъствена да не е много къдрава защото не ми седяло като естествената ми коса........и още какво ли не!в интерес на истината аз си харесах прическата показах му я и той също много я хареса!и добре че аз бяха харесала като на ели и сиска подобни но той каза "не в никакъв случай не те ща като пудел" diablo моя съвет те са по капризни и от нас ако за всичко се съобразим с тях какво ще стане накрая!с рокля като на елизабет 2ра с коса никакво направена просто сресана без грим без цветя и украса за какво са аджеба тея за хвърлянето и т.н и т.н я си се правете както се харесвате и да не  е зор  good
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #1346 -: януари 24, 2008, 13:59:09 »

Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... ама какви са тези изисквания бреее !!!!!! малееее за шамари са  beating beating

е много ясно, че няма да се направите като баба Яга  witch witch witch Makeup Makeup то нали за това има пробни прически !!!!!!! мале много се смях lol))

моят не се е налагал изобщо, тъй като ме харесва и с пусната и с хваната коса, даже му е омръзнало като ме види с пресите и лаковете постоянно да се изправям и правя на вафли smile

но все пак са си вашите мъже и след като ви намират за по-красиви с кок или без е желателно да спазите тези изсквания стига на вас да ви харесват

специално моята прическа си беше бетонирана с лак, преди да ме навиват на маша се пръскаше и след машата и после пак цялата коса !!! хи хи хи
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #1347 -: януари 24, 2008, 18:19:30 »

при мен прическата беше голям шок tease
Защото аз по принцип имам огромна коса. много гъста, ситно къдрава и дълга.

фризьорката обаче се спря на прибран вариант заради ефекта на гърба на роклята им. Всички приятели, много ме харесаха - обаче първата им реакция беше:
 Oh my ... Oh my ... - къде ти е косата, да не я отряза
и после някои казаха, че трябвало на сватбата да покажа колко богата коса имам.
ама аз не съжалявам - тази богата коса я знаят, но не знаеха как стои като е прибрана girl_wink
много бяха сладки всички, много топло се отнесоха всичките приятели и само ме сипеха с комплименти. blush
Активен
mishlence
Сватбар
Публикации: 165

Госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #1348 -: януари 26, 2008, 12:25:55 »

http://www.lovehair.co.uk/i/58.html
Това ще бъде моята прическа,само че бретона ще е спуснат от едната страна и навит на едра ролка. girl_wink
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #1349 -: януари 26, 2008, 14:44:33 »

Много е нежно, sladurana , но този бретон няма ли да те дразни?!
Активен
Страници: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 94   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: