Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 05:48:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 94   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата?  (Прочетена 509191 пъти)

mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #1215 -: октомври 09, 2007, 08:18:24 »

Сиска, благодаря ти!  @}->--Аз тази втората съм си я свалила вече,само се опасявам,че няма да ми е удобна. crazy
Снощи щях да ви пускам снимки на моите фаворити, обаче като се прибрах,гледах да спретна вечеря,после новини-Сървайвър-Доктор Хаус, баня...и ми се доспа blush Тази вечер може да пусна снимчиците.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #1216 -: октомври 09, 2007, 10:40:21 »

И аз втората я бях свалила за себе си,ама нещо фризьорката не я хареса,но първата за пръв път я виждам и страшно ми допадна!Много оригинално с този воал около кока...нямам думи!Така да обичам нестандартните неща! Bravo
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #1217 -: октомври 13, 2007, 15:30:08 »

Момичета  DANCE днес бях при фризьорката с украсата за прическата и познайте какво реших  yahoo
Ще имам коса до кръста за сватбата  danceg поръчахме я и в четвъртък ще ходя да видим как ще стои  yahoo
Няма да я слагам по-рано, а в деня на сватбата,  дори и младоженца не знае - на никой няма да казвам, ще бъде изненада  yahoo
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #1218 -: октомври 13, 2007, 15:36:00 »

Хубаво е ,че ще има елемент на изненада не само за младоженеца ,но и за всички.Подкрепям идеята за нещо ново.Успех с прическа,сигурна съм ,че ще бъдеш невероятна булка и твоят принц ще ахне като те види Oh my ...
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #1219 -: октомври 13, 2007, 18:32:47 »

Вероника, това е супер идейка, поздравявам те good
Аз също бях с малко допълнителна коса, две тресички, но само за мъъничко дължина, и никой не разбра, дори и мъжа ми, чак когато му казах, ми вика "А, да, вярно, че твоята коса като се прибере, няма как да е толкова дълга" laugh
Активен
coco
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Моят сватбен албум

« Отговор #1220 -: октомври 13, 2007, 18:36:01 »

Аз се спрях на класически кок, тъй като роклята и болерото са много богати и грима ще по-така  Wink исках косата да е изчистена  pleasantry
Активен
coco
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #1221 -: октомври 13, 2007, 18:45:38 »

Нямам търпение да ви се покажа, когато облякох моята рокля, с чантата воала, всичко ...се почувствах наистина булка...а така само всички се суетат около мен , а аз   nea ...Не ме е разтресла треската явно  pardon
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #1222 -: октомври 14, 2007, 01:25:00 »

Вероника, много ми харесва изненадата с косата!  good Нямам търпение да разбера за реакциите на всички  yahoo
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #1223 -: октомври 14, 2007, 23:31:30 »

Фризьорката е поръчала косата и в четвъртък ще ходя да я сложим да се видя и я да оформим според мойта. Аз исках такава която да махам и слагам със щипките, а не постоянна. Три реда ми били достатъчни каза фризьорката  yahoo Нямам търпение  DANCE
За първи път се сдържам да не кажа, ама ще си трая и на никой нито дума - все едно нищо. Като дойде да ме прави се затваряме с фотото в едната стая, после гримьорката и чак тогава ще се покажа
Представям си роднините които ще са навалица в къщи как ще гледат  Oh my ... - като някоя Фея ще съм  yahoo
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #1224 -: октомври 17, 2007, 18:43:35 »

Момичета (аз всъщност май сама си пиша в тази тема, но не мога да не споделя радостта си) днес бях в салона и ми сложиха косата и като се видях  Oh my ... хем не бях правена и цвета ми се различаваше, аз поисках по тъмна коса.
Активен
coco
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #1225 -: октомври 17, 2007, 21:25:35 »

Браво скъпа, важното е наистиа да си много различна и всички да са шашнати от радост когто те видят  girl_wink kiss2
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #1226 -: октомври 20, 2007, 16:30:52 »

Вероника,само ни мътиш фантазиите с твоята коса  beating Докато му дойде времето да ти видим снимките, ще сме те сънували половината /дано скоро се появи и Клео да покаже снимки, че с нея е същото/.

А това са едни от моите прически-фаворити/освен класическия нисък кок/, особено първата...която е малко необичайна за сватбена прическа crazy, обаче ме грабна good Ще видим дали ще се окаже осъществима и подходяща. =]Аааа, на втората прическа не ми харесва това клонче, обаче!
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #1227 -: октомври 20, 2007, 16:43:20 »

Вероника,само ни мътиш фантазиите с твоята коса  beating Докато му дойде времето да ти видим снимките, ще сме те сънували половината /дано скоро се появи и Клео да покаже снимки, че с нея е същото/.
laugh laugh laugh Aми нали ще е изненада та дори и за мен самата  DANCE А Клео аз определено я санувам нямам търпение вече - айде Миреее искаме снимкиии
Мился че 1-вата прическа би била страхотна сватбена прическа, стига младоженеца да е достатъчно висок, че ние двамата сме колкото еднакво високи май и толкова широки и си мисля че на теб Авва много ще ти отива такава прическа  good
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #1228 -: октомври 20, 2007, 21:36:53 »

Азчпървата съм я виждала и още докато прочета и много я харесах!Твърдо съм За нея и мисля,че ще ти отива :bravo:Много ги харесвам тези прически....с подходящата лента... girl_in_love
Активен
Isabel
Сватбар
Публикации: 297

« Отговор #1229 -: октомври 21, 2007, 11:38:23 »

Милички, малко встрани от вашите вълнения, да ви се оплача, че вчера ходих на фризьорка и положението е трагично  shok angry angry angry
Докато ме сушеше и в салона някакси ми харесваше - не много, но ми се стори добре. Обаче вкъщи се прибрах и се изкъпах - винаги го правя, защото цялата бях в малки косъмчета crazy и като се изсуших - щях да падна Oh my ... така ме е накълцала, исках етажи и малко скъсяване, направо като дялкана съм.... hysteric hysteric hysteric
Сега освен да ходя с вързана коса, друго не се сещам... Моля ви, дайте идейки за маски и мазила за по-бързо растене на косата...  blush give_rose give_rose
Активен
Страници: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 94   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: