Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:11:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на vesince - 05.09.2009  (Прочетена 30219 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: август 21, 2009, 14:29:21 »

Пурите са много оригинален подарък  Bravo Аз не пуша, но си събирах на времето, много им се радвах  crazy Накрая братовчед ми ги изпуши  pardon
Много бих се зарадвала на такъв подарък  good
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: август 21, 2009, 14:54:58 »

Bravo vesince , супер са  good гостите ще останат очаровани Wink
Активен
Maya820528
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: август 21, 2009, 15:49:52 »

Веси пуричките са супер   Bravo а и жеста от магазина е много хубав. Запазете си поне една от пурите за спомен pardon.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: август 21, 2009, 16:00:15 »

Bravo за идеята с пурите, ще има един екзотичен привкус, което е супер yahoo И аз подкрепям Мая да си запазите за спомен
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: август 21, 2009, 18:15:24 »

Наистина страшно стилен дар ще бъде за мъжете,пък защо не и за дамите-много е секси жена с пура diablo smoke girl_wink Супер good
И наистина непременно си оставете една за спомен!А за обслужването в магазина,откъдето сте ги купили ЕВАЛА,ето ТОВА е ОБСЛУЖВАНЕ НА НИВО!

Що го пием ли двойното? girl_haha Girl drink Xixixi Ashamed
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: август 24, 2009, 23:11:18 »

Това наистина е страхотно за пурите мила.Ниe си ги взехме тази зима от Доминиканската Република когато бяхме на почивка,че там са доста по приемлива цена.Вие по принцип смятате на гостите ли да ги подарявате или на коктейла ще ги прдлагaте на бара.Ние мислихме за втория вариант,но незнам дали ще оцелее нещо дo тогава,че с тези барбекюта които се завихрят в двора ни.Вървят като двойното на sianchys  give_rose
« Последна редакция: август 24, 2009, 23:18:16 от telesfora » Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: август 25, 2009, 10:53:25 »

Весинцеееееееееее, къде се изгуби!  Bravo за пурите. А за фишуто - моето момче като му предложих да е с такова, той само  huhhuh.gif ohah  какво е това???? След това пробвах с папионка, но той категорично отказа - напомняло му на Том и Джери  funnytooth
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: август 27, 2009, 17:26:57 »

Хеййй, сладурки, ето ме отново  Curtsey Погостувахме на моите родители и сега вече сме в Бургас, а днес най-после малко време да пиша намерих  pardon
Много се радвам, че удобрявате идеята с пурите  danceg За тях да уточня, че няма да са подарък към всеки, а ще бъдат поднесени заедно със шоколадовия фонтан и който иска, може да ги опита  girl_wink За запазването хич и не се бях сетила, благодаря за идеята  good
Другото ново е че милото има костюм  yahoo Днес го взехме, че трябваше да се подкъси панталона, обаче толкова бързо се облече и съблече, че хич неможах да го снимам  pardon Като цяло не е това, което търсихме май, но пак е хубав, а и при малкия избор, който имаше е добре  smile
Другото, което свършихме днес са медицинските. Малко е разкарване, но става. В Света София ги направихме. И утре смятаме да отидем до Поморие, укончателно да занесем документите, платим и уточним всичко с жената.
Пфюююю, голямо обикаляне му хвърляме, направооо  heat без крака останах.
Трябва и до ресторанта да отидем, и да уточним менюто и организацията с тях.
Сегаааа, имам един проблем - воала  girl_impossible Днес пообиколих магазините за булченска мода в центъра и до "Аз и Ти" ходихме и нищо, единственото в шампанско, което ми хареса беше модела със сатенения кант по края, обаче първо изработката не беше добре и второ хич неможах да си го представя с роклята.  Girl_sing и сега се чудя къде да ходя още, пък и пусто, не ги знам тез магазини в Бургас и това си е.......  pardon
Утре ще мина и през един фризьор, понеже днес го нямаше, да говорим и да видя с какво впечатление ще остана, че нали и такова се трябва  Makeup
Сега отиваме да хапнем и обещавам да съм редовна от днес.  bye
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: август 30, 2009, 14:23:50 »

Ето ме отново. Да кажа още какво отхвърлихме:
- Поръчах си воал при "Аз и Ти", до вторник трябва да е готов. И жариер си взех от там.
- Младоженеца научи правото хоро  yahoo за което съм супер щатлива.
- Ходихме до ресторанта за уговорки с управителя и дегустирахме  pleasantry  менюто, при което само за гарнитурата към основното имаме забележки, иначе останалото беше Ок
- Гостите и масите също са 90% комплектовани, остава само да видим утре за родителската маса как ще стане, че искали всички заедно, но става малко голяма и незнам как ще се получи на място.
- Бях на пробна прическа и грим (снимки в галерията)
- Склад за алкохол и безалкохолни направо в Поморие си открихме
За сега това, че имам малко работа, после пак ще пиша
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: август 30, 2009, 18:53:53 »

много хубава прическа веси! и гримът е чудесен yahoo
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: август 31, 2009, 00:29:02 »

Браво за което!Много си хубава! give_rose give_rose give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #71 -: август 31, 2009, 00:51:16 »

Весиии, честита темичка с месец закъснение  blush

Наистина много хубава прическа и гримът ми харесва. Само, надявам се да не ми се обидиш, може малко повече цвят на устните. Една идея повече. Иначе е перфектно всичко!

Браво на мъжа ти!  Bravo Аз моя ако го накарам да го научи, ще стана Нобелов лауреат!

а ще споделиш ли къде е този склад в Поморие? И къде си прави гримът и прическата? В Стефанито ли се реши? От там имаш ли впечатления?

Еееех, всички ще се ожените, а така ми се искаше да сме булки/ Бургаско-Поморийски/ заедно. Някак си като напуснете групата на кандидат-булките и ще ми е страшно криво без вас.  cray
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: август 31, 2009, 11:22:34 »

vesince,  good и за грима и за прическата , на мен ми харесват  smile
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: септември 01, 2009, 14:58:12 »

Веси, как си, миличка! Аз знам на мен какво ми е, дано да си малко по-спокойна от мен, че аз съм пред подивяване...  witch

Приятни последни момински дни!   yahoo yahoo yahoo И после сме БУЛКИИИИИИИИИИИИии!  weddingday
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: септември 01, 2009, 23:54:13 »

Веси мила не остава. Пожелавам ти много спокойствие!!! Ще имаш една прекрасна сватба. give_rose
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: