Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 02:50:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на vesince - 05.09.2009
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на vesince - 05.09.2009 (Прочетена 30174 пъти)
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
Отг: Сватбата на vesince - 05.09.2009
«
Отговор #15 -:
август 10, 2009, 10:29:00 »
Месри момичета
Аз за съжаление нямам възможност да си направя повечето неща като вас, а как би ми се искало
, това според мен придава още по личен оттенък на сватбата, но няма как
Добре, че е милото да ме успокоява, понеже от време на време в състояние на рев изпадам
и то за глупости
Както и да е. В петък си поръчах паспартутата за снимките-подарък. Планувано беше да си направим дизайна сами и да си ги отпечатаме вкъщи, но се оказа, че се иска доста дебел картон и няма да стане
Сега чакам с нетърпение да пристигнат и много се надявам да са това което очакваме, че няма много време да мисля друг вариянт. За пурите също съм проучила нещата, но тях трябва да ги взема възможно преди тръгването.
Сега съм на тема бижута. Аз си мислих, че само обеци ще ми трябват, понеже роклята е с доста кристалчета и мъниста и че колие хич и няма да имам, да не става претрупано, обаче влезнах пак в роклята и без нищо ми стой голо. Даже сложих едни перли, подарък са ми от свекървата и е доста добре. И сега се оглеждам
Много смях с кумовете. Те са по шашнати и от нас. Кумата само поръчва тоалети, две седмици на кума вратовръзка търсеха
Направо са ми големи сладури. Тъкмо се сетихме, че кума на деня преди сватбата (4 септември) има рожден ден. Та се чудя какво да му измислим като подарък. Дайте някакви идеи, че не се сещам за нещо интересно
Активен
dany_6
Ентусиаст
Публикации: 56
«
Отговор #16 -:
август 10, 2009, 10:47:05 »
за подарък може да му една направите чаша със снимки и някакъв надпис във връзка със кумуването, и някакво парфюмче, това е моята идейка, моята кума има на 01.09 рожден ден и мисля нещо такова да и подарим
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #17 -:
август 11, 2009, 21:08:19 »
Мерси за идеята
Ще мислим още, но все ми се ще да е нещо лично за него, те като кумове на следващия ден ще си получават подаръци и без това. Мдаа, ще видим и милото какво ще каже
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #18 -:
август 12, 2009, 13:28:02 »
Честита темичка и спорна подготовка
успех с намирането на подарък за кума, за съжаление не мога да помогна, не се сещам нищо - за мъж винаги е толкова трудно да се измисли подарък, аз едвам с моя се оправям
вие си го познавате най-добре, сигурна съм ще измислите нещо наистина чудесно
Активен
Maya820528
Ентусиаст
«
Отговор #19 -:
август 12, 2009, 14:36:06 »
Vesince и аз да се включа:). Първо честита темичка. Желая ти една незабравима и приятна подготовка за сватбата в последните дни.
А сега искам да кажа само
роклята ти е страхотна, за чашите да не говорим:) До колкото виждам са сваровски. Имаш много добър вкус и предполагам че и в подаръка за кума няма да се затрудниш много. А и както казва Анбибиан вие най-добре го познавате. Така че успех в намирането на подарък
Активен
rsstankova
Сватбар
Обичаме се!
«
Отговор #20 -:
август 12, 2009, 15:51:40 »
Честита темичка и от мен и спорна подготовка
Разгледах всичко в галерията ти и страшно ми допада-в мн голяма степен се доближава до вкусът ми .А роклята е *YAHOO*Нямам думи отзад е с копченца нали? -страхотно и моята беше подобна, но без панделката под бюста.Сигурна съм че ще си невероятно красива булка
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #21 -:
август 12, 2009, 16:05:10 »
Благодаря много за хубавите думи. Много се радвам, че нещата ни допадат и на други. То човек си го прави за себе си, разбира се, но е още по-хуаво да получиш потвърждение и от друг
rsslaneva
, копчета има от по целия гръб, чак до края на шлейфа. А виждам, че си била невероятна булка, много красива с невероятно излъчване. Охххх, дано всички сме така
Но то май този специален ден кара всички някак особено да блестят.
Лелеее, нямам търпение вече
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #22 -:
август 12, 2009, 23:21:49 »
Ами то
vesince
да ти кажа мила не останало още много само още някви си 24 дена и ще бъдеш булкааа грейнала като
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #23 -:
август 13, 2009, 08:58:06 »
vesince, всички на това се надяваме, да бъдем наистина красиви булки. Дано. Аз съм сигурна, ако наистина хората които сключват брак се обичат /надявам се тук да няма такива,които да не се/, в очите на които грее любовта, няма как да не бъдат най-щастливите и най-красивите.
Не остава муцанка , да.
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #24 -:
август 13, 2009, 09:59:34 »
mucanka
,
ani_4ka_p
--
Оххх, младоженеца малко ме притеснява. Като малките деца е. Като си бяхме юни в БГ му говорих да разгледаме за костюм, той не, имало време, от тук искал да е и незнам си още какво и хич не гледахме
Но от както сме се прибрали точно 2 пъти сме излезнали - първия за да видим къде какво има и втория уж да мери и купува. Ноооооо, излезе едно голямо НО. Оказа се, че е трудно с номерациите, понеже летните колекции са почти изчерпани и чакат зимните, които ще доидат след 2 месеца някъде. И ние
.
И сега се притеснявам, ако остане за Бг дали за 10 дена преди сватбата ще намерим нещо
Че сме малко и претенциозни, това да не било, онова да не било
Оффф, незнам. При вас как беше, момичета???
Активен
rsstankova
Сватбар
Обичаме се!
«
Отговор #25 -:
август 13, 2009, 10:10:40 »
Благодаря Веси.Моята цел беше да бъда максимално естествена , затова и почти нямах промяна в прическата си например.
ДЕНЯТ е особен и го усещаш през цялото време с всяка фибра на тялото си.Просто на деня забрави за панделките и цветчетата.Забавлявай се и се усмихвай , защото си щастлива че любимият ти човек е до теб и от утре ще бъде хиляди пъти по- хубаво от днес.
Нищо няма да те направи по красива от това от теб да извира щастие-гостите ти да го видят и да ти се радват.
А и когато подготовката е голяма(обърнала си внимание на всеки детайл ) няма как всичко да не мине като по вода.
Активен
rsstankova
Сватбар
Обичаме се!
«
Отговор #26 -:
август 13, 2009, 10:18:09 »
Ами според мойто мило, все имаше време -за всичко.Аз подготвях сватбата 6 мес. и за всяко нещо което вземах той все викаше "Абе има време,не се притеснявай" Така и с неговият костюм-не сме разглеждали изобщо и може би месец и малко преди сватбата -дойде денят ще ходим по магазини
.Имай в предвид че той е 2 метра на 100 и няколко кила -абсурд е да се намери нещо което да му заспи.Отидохме във FRANT -страхотен магазин.Точно за 1 час вече имаше костюм , 2 ризим, вратовръзка ,чорапи,игла, ръкавели,само трябваше да му пооправят панталона , защото аз исках да е с маншет- мн ми харесва.
Така, че не се притеснявай всичко ще се нареди -те мъжете са бързи.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #27 -:
август 13, 2009, 10:25:56 »
Не се притеснявай
Веси,
те мъжете наистина са бързички всичко ще се нареди ще видиш, а на сватбата ще бъдете неотразими
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #28 -:
август 13, 2009, 14:26:32 »
Аз в подаръци вече писах, но и тук да кажа, пристигнаха паспартутата за снимките-подаръчета.
Картона е релефен със златен ранд. И макар че не са точно това, което поръчах, пак си ги харесвам.
Сложила съм снимката, която ни даде фотографката за размер.
P1040325.jpg
(72.42 KB, 1309x990 - видяно 300 пъти.)
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #29 -:
август 13, 2009, 14:28:46 »
А това са етикетите. Само за червеното са, че другите неща имали
, но понеже друг ще ги прави и не ми се спори.
P1040329.jpg
(75.48 KB, 1159x1426 - видяно 291 пъти.)
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
8
Нагоре
Изпечатай