Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 06:34:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на gtgg 29.08.2009г.  (Прочетена 29208 пъти)

StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: август 15, 2009, 10:56:51 »

И аз подкрепям казаното дотук, че роклята е страхотна  good
Не стои никак фрапантно (както си го представях, когато обясняваше за проблема), така че според мен можеш да бъдеш напълно спокойна  give_rose
Представям си как в момента (пък и на цялата сватба) само твоята главичка ще се мъчи, че нещо не е наред. Все пак хората незнаят, че е имало "проблем" с цветовете и съм сигурна че ще останат възхитени от роклята и ще ти казват постоянно колко си красива. Те ще го приемат като даденост, като желание на булката да бъде в различни, преливащи се цветове...
Лично мнение - бъди по-спокойна и изживей най-хубавата и най-веселата сватба в живота си. Ти си хубава, роклята е хубава, младоженеца е хубав - какво повече му трябва на човек. Недей се мъчи повече с идеи как това или онова не е станало както трябва. Запомни от мен - ВИНАГИ на една сватба има ПОНЕ едно нещо, което не става както сме го искали. В твоя случай ти си пак по-добре - става въпрос за нещо, което си открила по-рано и с което ще имаш време да свикнеш. Пък и в крайна сметка моделът е същият, мерките са си твоите, роклята е добре и на дължина...Айде представи си ако роклята беше с 2-3 пръста по-малка shok или по-голяма и се набръчваше при стягането angry ... Така че дишай спокойно, гледай си роклята и ще дойде ден в който окото ти ще свикне и няма дори да се сещаш как е трябвало да бъде ... Пък и на снимки стои страхотно  good good good

п.с. Извинявам се, че питам но нещо съм изтървала - откъде е поръчвана роклята?
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: август 15, 2009, 14:49:37 »

Вероятно цветовете се различават и това те дразни, но няма как да не отбележа, че роклята ти стои прекрасно и ти си много красива в нея. На снимката не се вижда тази разлика, която се е получила.
Активен
gtgg
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: август 16, 2009, 09:53:13 »

Момичета, да благодаря и на вас, за окуражаването. След поредната проба вчера, вече има една идея за промяна, така че поне отпред да не ми изглежда дразнещо това наслояване на материи и цветове - ще накарам да корегират роклята, като свалят органзата с 4-5см по-надоле. Така в най-късата маст на дентелата отпред ще изглежда, че органзата започва точно там, където свършва дантелата и ще се получи един по-плавен преход. Е, в останалата част положението ще си е същото, но поне отпред, от където се съдава пръвото впечатление, нещата ще изглеждат по-добре. Така поне си представям, че ще се получи. Имам да го пообмисля още, че да не стане по-голям гаф, но сякаш ще си настоявам за тази промяна.
Ще ви държа в течение. Поставила съм си краен срок до понеделник да съм взела финалното решение.
STAsSI, роклята е от Емоция и ъпреки добрите отзиви, които бях чувала, при мен нещата не са розови... (поне за мен самата, осъзнавам, че външния наблюдател не приема нещата така, както аз и това е съвсем нормално)
Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: август 19, 2009, 14:45:13 »

Момичета, да се похваля и за малко отметнати задължения, след цялото оплакване в последно време.
Имаме медицински;
Резервирахме агенция за изнесения ритуал;
Резервирахме агенция за украсата.
Особено съм щастлива за украсата, че ще избягаме от розово-лилавата гама на ресторанта и ще си е в пясъчно и златисто. Специално ходихме с агентката в ресторанта с калъфите и панделките за столовете, които харесах. Въпреки притеснението ми, че ще има много различни цветове и може да се получи грозно, стои добре. Ще имаме и живи цветя на масите, които за изненада на всички ще са не във вази, а в рапани... огромни рапани... Стои интересно. Доста е нетрадиционно и може би малко трудно за възприемане в началото, но толкова пасва на целия замисъл, че не се сдържах, въпреки всички други красоти, които ми показаха.
На моменти си мисля, че сме понапреднали доста с организацията, защото все пак главните неща са на лице (като изключим, че младоженеца още е "гол и бос"), но пък днес взех да си нахвърлям какво още остава и познайте - имам изписани две страници от тефтера  pardon Не звучи добре... Но пък от петък съм в отпуск и се мятам много сериозно да довърша всичко.

Поръчах за роклята да направят промяната, която си бях намислила. Вчера трябваше да отида на проба, че да се произнеса дали да режат, но не стигнах, така че днес ще е деня на истината smile поне за момента. като видим крайния резултат после, тогава ще е важно.
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: август 19, 2009, 21:42:40 »

С кои агенции работиш?
на мен това с рапаните и цветята ми събуди интереса - мисля, че при добър подбор може да се получи много инетерсна аранжировка Bravo
Времето наистина лети бързо и нали сме на една дата, че си сверявам часовника с теб. Очевидно последните дни ще ти протечат в трескава подготовка - успех и докладвай при възможност!
Активен
betina
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: август 19, 2009, 22:11:21 »

Не се притеснявай от двата листа със задачи, то като се ходи на работа по принцип е по-трудно да се занимавш и със сватбените задължения - е зависи от работата все пак - но щом ще излизаш в отпуска ще видиш колко бързо ще напреднеш. Аз от три дена съм в отпуски вече ми останаха само такива неща които са последния ден преди сватбата - маникюр, питка, мезета и алкохол за ресторанта да се занесат и тортата. .. а и подноса за кръстника не е готов.
А това с рапаните май ще е доста интересно - снимки има ли? smile
Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: август 21, 2009, 20:17:32 »

Момичета, снимки нямам на украсата. Чак след сватбата ще покажа как точно се е получило при нас.
Сега ето как изглеждат халките ни. Днес ги взехме.

* page1_rings.jpg (67.03 KB, 271x271 - видяно 2925 пъти.)
Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: август 21, 2009, 20:28:14 »

И другото ново...
Номерата на масите

* page1_table1.jpg (74.43 KB, 300x300 - видяно 2877 пъти.)
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: август 21, 2009, 20:29:48 »

Честито gtgg  и халките и номерцата са много красиви  heart,само нямам търпение вече да ги видя в действие в самия голям ден за вас! blush А какво стана с роклята ти?
Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: август 21, 2009, 20:38:27 »

Ами, роклята я чакам в понеделник готова, след корекцията. Последното ми решение беше да изместят органзата малко по-надолу. На пробата ми се стори, че ще е адекватно решение, пък ще видим. Сега обаче, каквото и да е, това е! Връщане няма, защото ще е срязан плата. Дано да мога да се похваля smile

И благодаря за мнението относно халките и номерцата smile
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: август 21, 2009, 20:40:45 »

Което си е хубаво немога да го подмина и да не го отбележа!  good Пожелавам ти този път вече роклята да стане както ти искаш(макар,че тя и така си беше много хубава)!
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: август 21, 2009, 20:52:39 »

gtgg халките и тейбълките са много хубави Bravo За роклята не го мисли толкова. Аз на по- предишната проба бях просто cray 3 нощи не спах и се наревах, но онзиден като ходих пак си казах за едни промени и си настоявах. Не се притеснявай ти си си много хубава, така че ще си страхотна булка.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: август 21, 2009, 22:54:23 »

Всичко е страхотно, аз за тейбълките ти казах, обаче и халките ви са страхотни  judges
Активен
betina
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: август 23, 2009, 20:12:38 »

Момичета, снимки нямам на украсата. Чак след сватбата ще покажа как точно се е получило при нас.
Сега ето как изглеждат халките ни. Днес ги взехме.

funnytooth gtgg нашите халки са същите
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: август 26, 2009, 20:59:15 »

Как си мила, пари ли ти вече под лъжичката?
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: