Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 06:48:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на beb4eto_na_me4o - 29.08.2009г.
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на beb4eto_na_me4o - 29.08.2009г. (Прочетена 62987 пъти)
skylife
Сватбен ШАМАН
Отг: Сватбата на beb4eto_na_me4o - 29.08.2009г.
«
Отговор #135 -:
август 27, 2009, 12:32:52 »
Ох милата, с тия алергии в чудо си се видяла... А за менчето - не, не се слага вода. Обикновено го украсяват с венче от здравец (или бръшлян) и вътре слагат двете китки...
Активен
kriseto
Любопитен
«
Отговор #136 -:
август 27, 2009, 12:41:11 »
здравей чета темичката ти от скоро, но не съм писала нищо просто защото не съм минала още по свадбения път и едва ли мога да ти бъда полезна с нещо
, но иначе ми се струваш много поожителен и весел човек и за това ще си позволя да изкажа мнение за тортата,че е много оригинална идея сама да я направиш
стискам ти палци да стане по хубава от колкото си я представяш...
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
«
Отговор #137 -:
август 27, 2009, 15:36:06 »
И аз рядко влизам във форума,още по-рядко пиша,защото просто наистина нямам време от работа.Но като чета тази темичка...просто не се сдържах.Толкова изчерпателно и по ''детински'' сладко обясняваш за всичко (не се обиждай казвам го в добрия смисъл
) Запази дълго време това детинско нещо в теб.Пожелавам ти много красива и незабравима сватба,хубаво време,страхотни емоции.И нека целият ти живот бъде една приказка заедно с най-близките ти хора.
п.с ще следя за още разкази,макар ,че и до нашата сватба не остана време,та рядко ще влизам
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #138 -:
август 27, 2009, 21:30:12 »
Днес беше моминското парти на Гери!!!!
Сега се връщам от там и мога да кажа, че изкарахме страхотно!!!
БебчетонаМечо
е едно много мило и лъчезарно момиче!!!
Цялото парти беше тайна от нея!!! Идеята беше на Деничка Звездичка, една страхотна приятелка!!! Главни организатори бяха Дени, сестрата на Бебчо - Алекс, МисКаприз, Теди, Ванили - все невероятни дами!!! Събрахме се много форумки и беше много приятно. Оставам на другите да пишат, за да не издавам всичко аз!!!
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #139 -:
август 27, 2009, 21:53:22 »
Страхотна идея за моминското парти
Сигурна съм, че се е получило страхотно! Ще чакаме разказче и снимки
То съвсем мъничко останало до големия ден
Гери, искам да ти пожелая една невероятна и емоционална сватба! Бъди спокойна и се наслаждавай на всеки миг! Чувствай се най-обичаната и красива булка! Много
и много
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #140 -:
август 27, 2009, 22:23:41 »
Партито наистина стана много весело. Надявам се и Гери да е доволна. Ще чакам снимки и отзиви от останалите, които бяха там
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #141 -:
август 27, 2009, 22:53:59 »
Току що се прибирам и пиша веднага!!!
Първо, искам да благодаря горещо на всички: Деничка, Теди, Капризче,Даниелка,моята скъпа сестричка Алекс, кумата ми Теди, Злати, Мили,Данитка, Розовка,Надето,Алексчето,Танчето и Коско!
После, бих искала да кажа на всички, че съм изумена, впечатлена, развълнувана, трогната и неописуемо благодарна на това уважение и тази обич, които не съм и мечтала да получа. Рядко оставам без думи - казах го и на момичетата там, но сега останах и без дъх. Не бих могла дори да преувелича, защото каквото и да кажа, мисля, че няма да е достатъчно, за да опише как се почувствах, когато милите момичета изкочиха в заведението...Аз - блаженно незнаеща абс нищо, просто си глътнах граматиката от всякъде!А те - всички усмихнати и прекрасни, ми веъчваха подаръци и ми казваха толкова мили думи! Получих прекрасен албум за снимки,уникален букет,супер сладко колие с котенце, една сребърна сватбена монета, картичка ръчна изработка с невероятно прочувствено стихотворение, написано от Мили за нас! Всъщност се опитах да го прочета в къщи на мама, но се разплакахме и двете - толкова е силно и дълбоко! Капризче и Дени се бяха погрижили за украсата - имаше голям надпис с мечета "Почти омъжена", имаше картички с мечета по масите, игра с обещания, които всички вярвам ще изпълнят, защото бяха толкова искрени и мили, и какво ли още!!! А аз просто не знаех какво да кажа и все още съм в страхотна еуфория!!! Искаше ми се да обърна внимание на всяка, но не можах достатъчно и само чакам форумската среща пак, за да ги видя всичките. Всъщост сестричката ми издаде, че винаги съм мечтала за моминско парти, но не исках никой да ангажирам, а тези момичета бяха успели да организират всичко така, сякаш ме познават от години!!! Всичко беше съвършено и аз...аз още се разплаквам като се сетя - от вълнение и щастие!!!! Коско си съблече ризката и беше толкова сладък!!! И всички, всички бяха толкова истински и мили!!!
Скъпи мои прекрасни приятелки, искам да ви кажа, че ме направихте неописуемо щастлива!Не мога да ви опиша колко съм трогната от уважението ви и се надявам искрено, че съм успяла да ви покажа колко много ме изненадахте и как ме накарахте да се почувствам!!! Вие сте истински приятелки и много, много ви благодаря за този невероятен подарък!!! Целувам ви и ви прегръщам!!!! Спирам сега, защото съм толкова развълнувана, че ще изпиша още 10 страници поне все в този дух!!! До скоро, вие сте истински съкровища!!!!Благодаря!!!
«
Последна редакция: август 27, 2009, 23:30:10 от beb4eto_na_me4o
»
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #142 -:
август 28, 2009, 08:18:29 »
Скъпа Гери, благодаря ти многоз а милите думи!! Не можеш да си представиш за всички нас каква тръпка беше да подготвим изненадата!! Много се радвам, че успяхме да те изненадаме и да си изкараш чудесно на собственото моминско парти!! Лично аз не бях се забавлявала отдавна така!! Желая ти един страхотен последен ден като госпожица и утре нека е най-слънчевият и щастлив ден за всички вас, теб, Жорко, вашите близки и приятели!! Ти ще си най-прекрасната булка и най-обичаната!! Много те обуичаме всички ние и те целувам!! А за точилката, тези дни Ивчо ще я полира и е на разположение, но искрен вярвам, че няма да с налои да я използваш
Ето тук:
http://vanily.multiply.com/photos/album/8/8
са и моите снимки от снощи!!!
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #143 -:
август 28, 2009, 08:26:39 »
Еееее сладурки много се радвам за вас,защото гледам,че сте си изкарали суууупер.А и като видях сладката физиономия на Гери колко е радостна спор няма... *INLOVE*Всеки би мечтал за таки прекрасни приятелки и за такава хубава и мила булка!
Активен
AlexsSs
Новак
«
Отговор #144 -:
август 28, 2009, 08:27:34 »
Добро утро на всички мацки!
Миличка много се радвам, че успяхме да те изненадаме
откачаш ли вече - 1 ден остана
Искам да знаеш, че много си те обичам и .......... ми аз ти го обещах - добрите съвети са от мен
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #145 -:
август 28, 2009, 09:51:29 »
ГЕРИ , и аз искрено се радвам , че сме успяли да те накараме да почувстваш по този начин
За нас беше чест да организираме само за 3 дни това събитие и мисля , че успяхме да го направим по най-добрият начин
Забавлявах се наистина много , смяхме се от сърце и успяхме да направим една сладурана , изключително щастлива
Желая ти най-слънчевата , най-веселата и незабравима сватба мила Гери
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #146 -:
август 28, 2009, 10:23:25 »
Па-рам-пам-пам!
Едва, едва, вървейки бавно, но и аз стигнах до тази тема. И ми е мило.... колкото си нямате на идея.
За четящите темичката на Гери, давам малко повече подробности - тя не знаеше, че ще има такова нещо, старателно крихме от нея всичко, наговорихме милион лъжи с Алекс, но пък еуфорията да се организира такова събиране беше опияняваща и ентусиазираща.
Благодаря на всички, които така бързо и всеотдайно се заеха с организацията - честна дума.. никога не съм очаквала, че всички ще се отзоват на минутата.
Цялата организация трая точно два дни и три вечери, като всичко се правеше в движение, по телефона, по фейсбук, в лични съобщения във форума... Мисля, че у всички ни имаше толкова ентусиазъм и способност за конспирация, че спокойно можем да организираме и бал за кралицата.
Момичета, невероятни сте. В тези няколко дни усетих такава екипност, каквато никоя дори успешна фирма не притежава. (с изключение на тази на Теди, ама тя е сериозна бизнес-дама.
)
Гери, извинявай, че малко превзех темата ти с тези обяснения, но тук е мястото за това. И не може да не се спомене как 14 готини мацки, с деца и милион задължения, се организират за нула време само, за да зарадват някой истински.
И... благодаря ти, мила, че ни предостави повода... усмивките и настроението си. Удоволствие беше. Дай боже, все за такива поводи да се организираме.
За събирането - моето впечатление беше за много радост и топлина, които се чуха в цялото заведение. Персоналът се усмихваше съзаклятнически през цялото време и май спокойно можем да им дадем титла за "Заведение на софийската част от форума на Сватбата".
Аз тепърва днес ще кача и моите снимки, защото са доста, а снощи просто нямах сили.
Благодаря на Мили, че вече е вдигнала "завесата" и е показала първите кадри.
Милите думи на всички момичета, които дойдоха, и специално тези на Данитка, ме трогнаха много.
Гери... сега те оставям малко да изкараш на спокойствие денят преди сватбата, защото довечера продължаваме с еуфорията.
И... ще чакаме всички следващи поводи за такива събирания. Прегръщам силно всички ви.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #147 -:
август 28, 2009, 11:42:41 »
Поздравления, мили момичета!!!!! Страхотни сте и съм много горда, че познавам такива прекрасни хора като вас!!! Браво
за всичко, което сте направили!!!
Като чета какво е написала Гери и колко е развълнувана, наистина -щастлив човек е този, който ви има за приятелки!!! Много ви се радвам на ентусиазма и организацията, а снимите са страхотни!!!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #148 -:
август 28, 2009, 11:59:19 »
Вчера наистина беше много хубаво, чак ми се прийска пак да се омъжа, за да имам и аз такова парти!!!
Искам да благодаря, че аз и Коско бяхме час от тази прекрасна вечер!!!
Няма какво повече да допълня, мили момичета, казали сте всичко!!!
П.П.
Гери
, мила извинявам се още веднъж, че подаръка, който съм ти обещала ще бъде при теб след сватбата!!!
П.П.
Дени
иии, като сме такъв страхотен екип, хайде да си направим Агенция, мисля, че ще има страхотен успех!!!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #149 -:
август 28, 2009, 12:02:01 »
Цитат на: Bulechka™ в август 28, 2009, 11:59:19
П.П.
Дени
иии, като сме такъв страхотен екип, хайде да си направим Агенция, мисля, че ще има страхотен успех!!!
[/color]
Хайде
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
17
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на beb4eto_na_me4o - 29.08.2009г.
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден