Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 10:15:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 10 част  (Прочетена 159627 пъти)

mimi
Ентусиаст
**
Публикации: 123

« Отговор #390 -: януари 24, 2010, 10:41:51 »

много сладки ще са каквито и цветове да са!!!
Ако получа такова- нежен и оригинален подарък! КЪсметче!!
ама голяма изграчка е да плетеш
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: януари 24, 2010, 21:27:56 »

Abii, мисля че в бяло с цветна панделка ще е много добре.
Да покажеш после girl_wink
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #392 -: януари 25, 2010, 09:55:06 »

Подкрепям мнението на lionelsa  smile Белички с цветна панделка ще станат много нежни  LOVING Какви все пак ще са цветовете на сватбата?
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: януари 25, 2010, 19:52:00 »

Момичета днес направих пробно една бутониера, но се чудя дали не е голяма. Какво мислите? В галерията са снимките.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: януари 25, 2010, 19:54:22 »

Zori83, защо не я снимаш наложена върху дреха? Така не може да се придобие реална представа за големината.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: януари 25, 2010, 21:34:08 »

Хм, според мен тази бутониера е направена с изкуствена роза, с големината на естествена... и си мисля, че наистина може да дойде големичка... Защо не пробваш с подобни мини-розички - те позволяват и повече от 1 роза на бутониера.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: януари 25, 2010, 22:01:44 »

skylife по-малка е от големината на естествена роза, но и аз си мислех за мини розички. Ще пробвам и с тях. Мерси за съвета give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: януари 25, 2010, 23:08:52 »

Зори, приемаш ли още съвети? Идва ми на идея да пробваш клонките всичките да ги разположиш зад розичката, или пък към панделката от органза да прибавиш под нея още една, но направена от тюл за да има малко обем. Какви цветове ще са на сватбата ви. Питам те защото може да използваш малко по-тъмен цвят за панделката. Знам, че на снимката не е като на живо. Пробвай още варианти. Големината на розата е идеална. Моите бяха същите. give_rose
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: януари 26, 2010, 08:50:52 »

valia_diva  съвети приемам всякакви Wink
Първият път я бях направила точно така както казваш - клонките бяха на куп зад розата, но нещо не ми хареса и за това ги разпръснах. Ще пробвам още някой друг вариант все пак blum
Цветовете на сватбата ще са екрю, бяло и прасковено/оранжево.
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #399 -: януари 26, 2010, 09:09:34 »

Зори, пробвай с кристален тюл, по нежно стои.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: януари 26, 2010, 21:54:01 »

Zori83 Имаш златни ръце ! За тюла може и изобщо да го няма . Можеш да прибавиш зелено стръгче / има ги в магазините за изкуствени цветя / . Ще стане по свежо . Иначе е много хубаво с тези белите ситните /гипсофил/ така наречени .  Bravo
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: януари 26, 2010, 22:10:43 »

Зори,много хубава е станала!Аз също днес с това се занимавах :girl_wink:Исках да са с няколко по-мънички цветенца и си намерих розички.Успях да направя нещо с подръчни средства,но се чудя така ли да остане(панделката ще е друга със сигурност,просто днес такава ми попадна в къщи)или да променя нещо.Давайте идеи
Днес правих и теибълки-най-после си намерих картон yahoo.Но и те нещо не ми изглеждат завършени,така че давайте мнения.Незнам на теибълките тук ли им беше мястото или си имат друга тема crazy
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: януари 26, 2010, 22:21:20 »

Зори, според мен е станала много симпатична, но все пак пробвай и други варианти както са ти казали момичета. smile

eva_87 твоята бутониера много ми харесва. Мисля че само да смениш панделката с по-малка и ще са 6. Ако искаш пробвай с една перличка на мястото където се връзва панделката. Мисля че ще се връзва. А за тейбълките, може би ако са хоризонтални, а не вертикални както са в момента ще е по-добре и няма да има нужда от нищо повече. Като цяло и така са си добре според мен. smile
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: януари 26, 2010, 22:25:47 »

eva_87 на мен ми харесват тейбълките, а бутониерата си мисля, че ще е по-добре както казва Капризче с по-малка панделка и без розовите перли по средата. Добре си се справила good
Благодаря на всички за мненията относно моята бутониера give_rose
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: януари 27, 2010, 00:10:10 »

Зори, според мен е станала много симпатична, но все пак пробвай и други варианти както са ти казали момичета. smile

eva_87 твоята бутониера много ми харесва. Мисля че само да смениш панделката с по-малка и ще са 6. Ако искаш пробвай с една перличка на мястото където се връзва панделката. Мисля че ще се връзва. А за тейбълките, може би ако са хоризонтални, а не вертикални както са в момента ще е по-добре и няма да има нужда от нищо повече. Като цяло и така са си добре според мен. smile
eva_87 Справяш се страхотно ,но и аз мисля ,че тейбълките трябва да са хоризонтални и ще са повече от перфектни !  good
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: