Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 16:55:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2  (Прочетена 186539 пъти)

nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: януари 27, 2010, 16:36:40 »

Момичета и аз искам малко помощ ! Кой р-т в Пазарджик е с капацитет 200 места ? Дори 220 да може да събере но да има място и за танци разбира се !  sad
ресторант ли ти трябва или и градина ще свърши работа?
Активен
sylvy
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #151 -: януари 27, 2010, 23:01:28 »

valia_diva, мерси за бързия отговор. Пловдивския фотограф наистина е страхотен. Гледах и други негови снимки. Може ли да дадеш малко инфо как варвят цените при него и дали ще се навие да снима в Пз?
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: януари 28, 2010, 22:23:02 »

Welcome на новодошлите булки.
kadriana, капарото не се връща никъде, но може и Тракия да направят изключение (но се съмнявам). Препоръчвам ти НАЙ-ИСКРЕНО да НЕ ползваш услугите на р-нт "Вионас", нашата сватба беше там и освен градината и басейна няма за какво друго да искаш да е там (писала съм вече колко останахме "очаровани" от там със съпруът ми, като смяна на избраното от нас меню и т.н., и не искам на ново да се сещам  beating ).  Все пак не бързай да ги отсвирваш тотално, все пак изчакай малко, разговаряйте с управителя, дори вие да не мойете изпратете човек на когото имате ПЪЛНО доверие, на коготода кажете какво точн искате и да отиде и той да и представлява там. Не се отчайвай мила, има още доста време  good
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: януари 28, 2010, 22:29:35 »

nina_nikole може да е вътре ,а градина ще е още по добре ,но да има резервен вариант ,ако вали . Този р-т който си налага мнението, какво може и какво не може нещо не ни е по вкуса .  good Все пак младоженците отиват да наемат р-т, а не сватбена агенция от там !
« Последна редакция: януари 28, 2010, 22:31:54 от NINA STYLE » Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: януари 29, 2010, 00:05:28 »

Нина виж ето този - р-т Гардън http://www.v-bulgaria.info/pazardjik/show.php?action=show_adv&adv_id=2026  има голяма градина, но за точния капацитет трябва да попиташ.
Друго предложение е на 15-ти км от Пазарджик - комплекс Ливадите http://www.velingrad.bg/livadite/livadite.html
но и двата варианта нямат голям капацитет за вътре.
Активен
Anabell_
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #155 -: февруари 03, 2010, 17:59:11 »

Здравейте и от мен smile Като бъдеща булка с интерес чета всичко споделено от вас ,момичета ! Направо сте страхотни:)  give_rose Моят най-голям проблем за сватбата е избора на ресторант,тъй като много ми се иска да имаме изнесен ритуал,съответно ресторанта трябва да разполага с  градина....Давайте идеи smile Планираме сватбата живот и здраве да бъде на 05.06...
Активен
sylvy
Новак
*

« Отговор #156 -: февруари 04, 2010, 10:21:36 »

Anabell_, За колко хора търсите ресторант, понеже в Пазарджик не е много голям избора. И ние търсихме с градина и накрая се спряхме на Ливадите. Там поне има възможност както навън, така и вътре - ако е лошо времето. Други ресторанти с градина са Вионас, но не ти го препоръчвам, поради лошото обслужване (виж мненията по-напред в тази тема), и Фазанарията - там в момента изглежда малко запуснато, но през лятото знам, че е много хубаво навън. Вътре не можах да видя как изглежда ресторанта, но според майка ми било много "комунистическо"  smile. Има още един по-голям с градина - Атлантик, той е някъде покрай Топливо, но не мога да ти кажа как са нещата там. За по-малко гости и ресторант Гардън става и за него като цяло чувам добри отзиви.

Един съвет, ако искаш сватба на открито, гледай къде има достатъчно места и на закрито без да се нагъчкват гостите в случай, че е лошо времето. Това го казвам, понеже на повечето места капацитета навън е доста по-голям от този за закрито и само те зарибяват, че ще могат да съберат гостите и вътре, но всъщност ако вали като изведро и имате повече от 100-120 гости някои може и един върху друг да стоят вътре.

Надявам се, че съм била полезна.
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: февруари 04, 2010, 11:57:58 »

Anabell_, наистина това са опциите за ресторант с градина в Пазарджик, които е описала sylvy. Нашата сватба беше във Вионас - мястото е хубаво, храната също беше добра, но управителката, персонала и т.н. ми скъсаха нервите.
Активен
Anabell_
Регистриран

« Отговор #158 -: февруари 04, 2010, 13:03:21 »

sylvy,nina_nikole,много благодаря за информацията момичета!
За персонала на Вионас и аз съм чула разни неща....Не съм ходила във Фазанарията,но ще проверим и там...Гледала съм снимки от сватба на Ливадите,но ресторанта ми се стори много тесен някак си,и сякаш е за по-малко гости.Нашите ще бъдат около 120....Атлантик също не е лош,гледах сайта smile
Активен
venelinaaa
Новак
*

« Отговор #159 -: февруари 04, 2010, 13:26:19 »

Здравейте give_rose пеше Ви една бадеща булка от Пазарджик.
Подготовката за нашата сватба трява да започна в най-ранни срокове,но така като прочетох повечето постове,почти се отчаях за избора на ресторант.
Искам да е в Пазарджик,да е широк,стилно украсен,с добра храна и добро обслужване...бадещият ми сапруг хареса р-т Гарден,а аз почти се навих за р-т Тракия. Но ние сме в сезона на даждовното време и трябва да имаме и резервен вариант...а и още не знаем броя на гостите...
Моля помогнете да реша датата ни е 15.05,ще ви бада много благодарна give_rose

п.с. Нямам особена вазможност да обикалям по магазини и други,за организацията на таржеството,ако някои има желание да дава савети за други необходими неща....аз почти не знам какво трява и как трябва да се организира,и май само на мен ми пука за това, на мажа ми не му дреме за нищо....
 Поздрави на всички и предварително благодаря на тези които ще ми помогнат give_rose
Активен
sylvy
Новак
*

« Отговор #160 -: февруари 04, 2010, 15:21:12 »

Anabell_ , Ливадите побира 130 души вътре без особен проблем. И ние ще сме 120, така че от тази гледна точка там става. Не знам дали си ходила там, но аз лично много го харесвам. Даже миналата година карахме 14 февруари там и бяхме много доволни само дето DJ им пускаше много заспали песни, но ние вече си имаме друг, така че и това не е проблем. Кухнята им е много вкусна. Казвам го от личен опит. Най-добре иди и виж на място как стоят нещата. 

venelinaaa, ще помагаме с каквото можем. Кажи докъде си стигнала с подготовката, за да даваме съвети.
Активен
Anabell_
Регистриран

« Отговор #161 -: февруари 04, 2010, 15:54:29 »

sylvy,благодаря за инфото,със сигурност ще отидем да го видим на място  good
Активен
venelinaaa
Новак
*

« Отговор #162 -: февруари 04, 2010, 16:39:56 »

Стигнах само до датата,сега се вращам от есграун датата е 15.05,утре ще ходя до Асеновград за рокля.
Днес обсадихме с бадещада ми кума за нещата които трябва да се копуват...вече си избрах букет,чаши и торта,(надявам се да има сладкарница в която да ми я направят такава,каквато искам).
Цял ден се ровя из нета и само до това стигнах,за сажаление само от разстояние (имам малко дете,а в това време не варви да я помакна с мен) pleasantry
Най-голямото ми терзание е ресторанта...довечера ще отидем до р-т Гарден да питаме как е там,да огледам,надявам се да имат снимки от предши свадби за да видя украсата....много искам люлаци,обожавам ги blush
Активен
venelinaaa
Новак
*

« Отговор #163 -: февруари 06, 2010, 15:01:21 »

sad Момичета вчера отложих разхотката до Асеножград за днес nea crazy
Обаче като станах сутринта и видях колко сняг е наваляло.... GROAN отказах се...
Ние мислихме да ходим сас бадещата залва,та и тя да разгледа-тази година е абитуриентка Bravo ,а и за малката (тя сега е на 7 месеца) нали ще ми е шаферка Wink ,щеше да падне голямо обикаляне...
Жалко cray не съм спала цяла нощ от валнение,а какъв гаден късмет извадих.... nea mega_chok

И при вас ли беше така?   Дали не влагам прекалено много емоции вав всичко... де да бях като мъжът ми,той е..... danceg
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: февруари 06, 2010, 17:30:41 »

venelinaaa, горе главата, наистина в момента времето не е за пътуване, а пък и до началото на май имаш достатъчно време, така че  не се отчайвай.
Вълнението, че не си спала цяла нощ, е напълно разбираемо, все пак веднъж сме булки, а роклята за булката е най-важното нещо smile
Мога да споделя, че в рамките на един ден спокойно може да обиколиш из Асеновград и да премериш поне 7-8 рокли smile
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: