Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 16:41:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2 (Прочетена 186502 пъти)
bubolina_pz
Регистриран
Публикации: 4
Отг: Сватба в Пазарджик!! част 2
«
Отговор #120 -:
септември 09, 2009, 15:38:23 »
Мери, дай някакъв телефон на Митко Пильов, ако може разбира се, да се чуем и с него!
Активен
bubolina_pz
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #121 -:
септември 10, 2009, 10:20:56 »
Здравейте на всички!
аз от доста време Ви чета и трупам опит от Вас, но не се престрашавах да пиша, но сега разбирам, че е трябвало да го направя много по- рано, за да не се шашкам излишно с приготовленията! Друго си е като има кой да ти препоръча това онова!
Благодаря Ви, момичета! Страхотни сте!
Аз в интерес на истината още се чудя и за украсата на ресторанта!
«
Последна редакция: септември 10, 2009, 10:35:59 от bubolina_pz
»
Активен
sticky
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #122 -:
септември 10, 2009, 11:47:19 »
С моята съпруга организирахме сватба в Пазарджик на 08.08.2009 година.
Място: ресторант "Фазанария". Изключително сме доволни от условията там, организацията на персонала, доброто отношение на управителката /Илияна се казва/ и горещо препоръчваме на всички, на които им предстои това място.
Всичко, което сме поискали ни се е позволило, дори това да купонясваме цяла нощ на мястото. Имаше някои които се къпаха в басейна дори и не е имало абсолютно никакви проблеми.
В съседното заведение например не ни позволиха да ползваме нито басейн, нито да решаваме какво ще си внасяме и колко време да се веселим. Това за нас е важно, а във фазанарията определено ни изтърпяха и даже ни изпратиха с усмивка.
Успех на всички младоженци и дано да сме ви били полезни.
Димитър и Ивона Желеви
Активен
dari_pz
Ентусиаст
Публикации: 66
«
Отговор #123 -:
септември 10, 2009, 13:50:57 »
bubolina_pz и моята сватба ще бъде в Елбрус и аз както теб се притеснявах за украсата на ресторанта.Обиколих всички агенции тук,но ми се стори доста скъпичко това което предлагат.Съвсем случайно разбрахме за един сватбен магазин ,че правят такава украса и ги наехме.Все още незнам дали ще ми хареса това което ще направят с ресторанта,но поне от това което чух от тях и както и цената ми допаднаха
.След 10.10 ще пусна снимки ,за да видиш дали ще ти хареса(специално ще кажа на някоя приятелка да снима украсата).Иначе ресторанта си има малко соц излъчване и без украса едва ли ще бъде тържествено.И аз като теб исках сватбата ми да бъде в Тракия ,но уви
,въпреки това вече не съжалявам толкова,че като гледам Мери и другите момичета имат проблеми с украсата и общо взето с ресторанта и управителката.Така ,че не се притеснявай за украсата.Те даже ми предложиха сама да си украся ресторанта един ден по рано и казаха ,че няма проблеми да си внасяш каквото и да било.Така,че ако имаш време и нерви сама може да си го украсиш
.Този форум е страхотен и е пълен с идеи
.
Преди бях пълен индианец и даже незнаех какво трябва да правя и какво да купувам за сватбата,но момичетата тук много ми помогнаха
.Питай ако нещо те интересува.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #124 -:
септември 14, 2009, 15:51:21 »
Здравейте, момичета. Малко ми е съвестно, че не съм ви писала толкова много време, но след сватбата се бяхме отдали на почивка и на сватбено пътешествие. Специално на
merilen
искам да пожелая приятна и много весела сватба. Мире, въобще не трябва де се притесняваш за ресторанта. Аз толкова много плаках и се ядосвах за тъпите правила, че непрекъснато си педставях как ми провалят тържеството. Но за мое най-голямо щастие всичко беше перфектно (или почти всичко). Менюто беше божествено. Невероятно вкусно, подредено красиво в чиниите, хлебчетата им най-вкусните, които съм опитвала. Всичко идеално за пред гостите. Това което те не видяха ще го споделя с вас, за да сте подготвени. Тоалетната е отвратителна. Плаща се еднократно от вас или всеки гост си плаща на влизане. Ние предпочетохме да дадем 20-30лв и гостите да не плащат. Дадоха ни една цена за менюто, което изчислихме една седмица преди датата и вечерта след празненството като плащахме, бяха сложили по 2лв допълнително на порция, незнайно защо. Нашите си замълчали, а аз разбрах чак на другия ден и никой не им обяснил, защо са тези допълнителни 2лв. Решихме да дадем останалото безалкохолно на персонала ( което наистина беше много) и мезетата, а те обраха всичко възможно - ядки, вино, уиски, ракия. Щом се изпразнеше маса и за секунди сервитьорите оставяха само вазата с цветята на нея. Докато се усетят нашите всичкото ни вино се покри в дън земя. Спасиха само 3-4 бутилки. Фигурката и цветята от тортата, бяха казали, че са върнали в сладкарския цех, но след като навих вой, че са ми подарък и си ги искам , най-любезно ги откриха старателно прибрани в един страничен шкаф. Иначе си получиха парите от кувертите предназначен за персонала. По време на сватбата сервираха бързо и стегнато. Единият от 3-те климатика беше спрян незнайно защо. Това е практика при тях - не охлаждат цял ден, а само вечерта преди да дойдат гостите. Всички знаете, размера на ресторанта и тези 3-малки климатика не могат да смогнат само за 1/3 от него. Наложи се гостите да си отворят страничната врата за да не се издушат.
Що се отнася за всички неща, които трябваше да доплатим като украса, недоволна останах само от арката. В снимките се вижда. Аз исках една, а те са ми направили съвсем друга. Но пък масата я бяха направили добре. Бяхме сменили техните цветя с нашите от колата. Признавам си, че и техните не бяха лоши, но аз държах всичко да ми е в тон. Въпроса тук е, че те искат да им дадеш пари, пък ти ако искаш си слагай тогава твои и те самите ми го казаха. Всичките свещи на нашата маса, си ги донесохме, защото техните не бяха подходящи. Майка дори беше успяла да сложи на всяка от масите конфети и цветя, като беше казала, че това са подаръчета за гостите. Сега се чудя дали тези 2 лева не са ги добавили заради тези неща. Дъжда от балони си мислех, че ще го пуснат върху нас, а той заваля по едно време по средата на танца и децата започнаха да ги хвърлят към дансинга. А гледах преди това, че се приготвят да ги пускам и много им се радвах, но може би са изпуснали момента.
Най-важното е, че крайното ми усещане за ресторанта е добро. Въпреки тези дребни неща, които се видяха и разбраха след дни, аз се чувствах щастлива и спокойна там.
За уелкъм дринка съм изключително доволна. Бяха подредили всичко идеално. В залата, която не ползвахме бяхме сложили маса за фото, видео, водещия и шофьора на автобуса.
И последното, което забравих да ви кажа е за тортата - бяха я сложили още отначало на самия дансинг, което не ми хареса, защото непрекъснато гледах дали някой няма да се стовари върху нея докато танцува.
Ако се сетите вие да питате нещо ще ви отговоря.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #125 -:
септември 15, 2009, 16:45:57 »
Ох аз имам доста още, ама да не стряскам.
Може би само за хотелската стая да ви предупредя - по- добре си спете вкъщи или си наемете стая в хубав хотел, ако държите да останете с хубави спомени. При нас не само, че стаята беше ужасна, събудиха ни с къртене на стени рано сутринта, но и камериерката ни нахлу докато си бяхме още в леглото, а дори не беше настъпил часа за освобождаване на стаята.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #126 -:
септември 27, 2009, 18:15:11 »
Госпожа Николова Младша е добре, толкова ми е тъжно, че всичко свърши толкова бързо като миг, а миналата седмица по това време чакахме да влезем в ресторанта. При нас всичко мина страхотно. Някое от момичетата питаше за DJ Митко Пильов - страхотен е. Огромни благодарности, дансингът не остана празен за секунда, всички се забавляваха с най-различни хитове - и ретро, и най-новите, и много хора играхме
Снощи си взехме снимките и видеото - до 2 часа ги разглеждахме - над 1200 снимки, направо не знам как ще подберем за албумчето, 3 часа видео. Оргомни благодарности за красивите спомени, които ни запечатаха на Люба и Гогата
и на Жоро Марков, че улови най-готините моменти от нашата сватба. Еуфорията още не ме е напуснала, чувството е прекрасно, от сърце желая на всяка жена да преживее тези емоции ...
Нямахме време да отскочим до някъде за два медени дни (пък и двамата доста попътувахме тая година, та чак не ми се ходи никъде), но пък вече се отдаваме на стягането на меденото ни апартаментче, което позабравихме покрай сватбата
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
«
Отговор #127 -:
септември 27, 2009, 18:19:17 »
Честито на вече омъжените и успех с подготовката на всички останали!
И аз да се похжаля, вече цяла седмица съм госпожа
На кратко БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО
Иначе е време за реклама:
* Музиканти за забирането на булката бяха Иво Ралчев и неговите хора!
* Ресторанта беше Ханче Луда Яна!
* DJ Ники Мелин!
* Фото Мирослав и Стоян!
Мога с ръка на сърцето да кажа, че всички бяха страхотни, нямахме никакви проблеми с тези хора!
За цветята: букет, ботуниери, гривнички, поднос за халки, украса на кола, украса на ресторант се погрижи Дафи, уникални неща направи!
*Прическата ми я прави Ани, работеше в Дима стил.
*Грим правих при Петя.
Щом получа снимките ще направя албума за да ги видите! Ако имате въпроси за някой от хората с който сме работили питаите! Мога да ви дам кординати!
Иначе какво друго да ви кажа, беше страхотно, от момента в който влязохме в ресторанта 17.30 до 2.30 не сме седнали, всички бяхме на дансинга и купона течеше с пълна мощ!
Стига съм говотила аз за нашата сватба! Сега е ваш ред! Хайде чакаме инфо от всички дето вече са госпожи!
Целувки! И да знаете наистина сватбата е един от най-хубажите дни в жибота!
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #128 -:
септември 27, 2009, 19:00:59 »
Десинце, аз как не съм разбрала че сме били на една дата
Желая Ви да бъдете много щастливи и с всеки изминал ден от съвместния Ви живот да се обичате все повече и повече
Ето малко снимки от фотоапарата на една от колежките ми -
http://picasaweb.google.com/DidiPetrovaPetrova/Svatba_Mira_i_Kiro?authkey=Gv1sRgCLSgzoXOr-XqMA&feat=email#
.
Явно емоциите и преумората си казват думата и в момента лежа с лаптоп-а на легло. Иначе бяхме замислили с милото да започнем да пълним албумчето със снимки и коментари тази вечер, но явно организмът си иска почивката, така че ще остане за по-нататък
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #129 -:
септември 28, 2009, 09:07:13 »
Дари, ще дойде, толкова бързо и неусетно минава този ден, затова наслаждавай се на всеки миг, на всяка секунда, аз не можах да обърна внимание на всички гости, но нали са 160, та е малко трудно
но на денсинга се опитах с повечето да поиграя
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #130 -:
септември 29, 2009, 12:14:21 »
Честито на всички булки.
Мире
, видя ли кой ти е откраднал Ники Мелин.
, но пък и вие сте останали доволни от Митко, което е най-важното.
Daisy_d
няма накъде, ще трябва да показваш снимки
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
«
Отговор #131 -:
октомври 07, 2009, 09:47:54 »
Мерси, Кате!
Много миличка двойка сте! Желая ви много разбирателство и цял живот меден месец
Хайде прави албума да видим как е минала сватбата!!!
Доволна ли си от Ники Мелин?
Активен
Janin
Регистриран
Любовта никога не иска, тя винаги дава
«
Отговор #132 -:
октомври 07, 2009, 11:21:56 »
Здравейте бъдещи и настоящи Булки!
Честито на всички момичета, които вече са Госпожи и успех в подготовката на бъдещите такива.
Моята сестра се омъжва на 17 октомври и аз съм съорганизатор на сватбата, та искам да помоля за малко помощ от Ваша страна.
Както е видно от датата вече сме почти на финала, но останаха не свършени някои много важни подробности - видео и фото оператор и грим, та тук е мястото за молбата ми:
Моля Ви, ако някоя от вас знае телефонен номер или други кординати за връзка с Тони Ганчев от КОДАК до полицията да помага.
Искам да помоля и за телефонния номерт на гримьорка от която аз бях много доволна на моята сватба (2006г.), но за съжаление нямам неини кординати към момента. Момичето се казва Петя и тогава работеше, като козметик и гримьор в салона Престиж с/у денонощният магазин при адвокатските кантори. Тогава споменаваше, че има намерение да се премести в собствено помещение в Бялата къща с/у старата автогара, но не зная какво стана, минаха 3 години от тогава. Моля Ви за помощ!
Активен
veroni4kata
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #133 -:
януари 15, 2010, 17:53:16 »
Petia v momenta se namira sre6tu starata avtogara v sgradata s asansiora na vtoria etaj.
Tia si e moita kozmeti4ka o6te ot bala mi (2006) i e nai gotinata !!! Moga da ti dam i telefona i ako ne si ia namerila o6te!
Активен
kadriana
Любопитен
Va dove ti porta il cuore
«
Отговор #134 -:
януари 25, 2010, 10:31:28 »
Здравейте и от мен бъдещи и настоящи госпожи от Пазарджик.
Досега преглеждах и писах в друга тема във форума " организация на сватбата от чужбина", тъй като такъв е моят случай. Но тъй като сватбата ще е в родния ми град Пазарджик, реших, че вече е време да посетя и тази тема.
Изчетох всичко изписано досега и разгледах снимчици
- всички сте прекрасни.
Сега да ви разкажа и за нашата организация. Прибрахме се за коледните празници и направихме годеж, както и кръщене на младоженеца. Искахме сватбата да е през лятото. И съм много щастлива, че успяхме да си запишем дата - 3.07.10 в гражданското и църквата - Св.Богородица естествено.Е, наложи се да я сменим веднъж, тъй като имало Петровски пости почти цял месец и не се разрешават църковни бракове.
Иначе за ресторанта ( от всичко прочетено направо се ужасих). Аз като начало мислех за Елбрус, но семейството успя да ме разубеди. Тракия бил по-голям, с по-добро разположение за сватба, и класика за сватби.Аз се дърпах, защото знам, че не допускат украса отвън и работят с една новоизлюпена агенция - мисля че Ивон се казваше на Ива Стойчева. Не знам как работи жената, но самия факт, че те ще ме принуждават да работя с някой много ме дразни.По принцип съм човек, който не обича да му налагат каквото и да било.
Все пак клекнах за Тракия. Срещнахме се с госпожа Гълъбова - мениджър на реторанта. Много тихо,кротко и спокойно говори,стори ми се приятна.Обясни ми, че украсата си е само от тях, но не работели вече с Ива (не се знае в момента с кого работят).За тоалетната и куверта за персонала - няма да говоря, то се изкоментира вече.Разгледахме с годеника ми снимки на украси на рестранта и си харесахме някои. За тортата ми казаха, че може да си я внесем или да я направят в тяхната работилница - Лиляна Вацева (зад ресторанта).За цени за украса и на куверта не сме говорили, имало време (което си е така,де).Сватбата ще е вечерна, от 16.30 сме в гражданското, 17.15 - църквата. Тя ми каза, че вечерна сватба преди 19.00 не може да ни пусне, ако има сватба преди нас.Ккато и да е, само се надявам, както прочетох някъде, да не ми оставят украсата от предната сватба (която би трябвало да е до 17.00) след като иска 2 часа да се подготви ....
Иначе ние ще се приберем малко повече от месец преди сватбата, за да си я огранизираме.
Сега зяпам в нета разни рокли, украси, чаши, подаръчета, покани и т.н.
На този етап мисля за DJ, фотото и видеото, тъй като знам , че и те трябва да се резервират от доста по-рано и когато се приберем сигурно ще е късно. Отбелязах си някои имена, които намерих тук, но ми се иска да ми дадете и координати, ако може. Разбира се и отзивите след сватбата са много важни.Предполагам, че всеки (както и аз ) иска най-доброто - фотографа да не снима където свари, а да направи хубави снимки, които да улявят атмосферата (много държа и на портретните). Преди време бях на сватба в Търговище и ми направи впечатление, че там фотографа дирижираше сватбата
.Поне докато бяхме в къщата на булката - застани там, направи това.Което на мен ми изглеждаше малко дразнещо отстрани, но сега искам точно такъв
.
DJ искам не само да пуска музика, а да води, да има дар слово и да може да направи както голям купон така и вълнуващи ритуали.
Мисля да спра за сега, че стана много дълго и може да ви доскучае да четете
.
Само ще напиша имената, чиито координати търся и естествено, ако някой може да предложи други - винаги е добре дошло.
Тони Ганчев - фото, DJ - Кръстьо Ковачев, Митко Пильов, Ники Мелин.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...