Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:26:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2 (Прочетена 186569 пъти)
vickey
Ентусиаст
Публикации: 54
Отг: Сватба в Пазарджик!! част 2
«
Отговор #75 -:
август 17, 2009, 12:00:08 »
Ами фризьора ми беше Жоро, бил е ученик на Рени Илиева. Много съм доволна от него. Прави прически също и на кумата (то на кумата беше само преса де) и на една приятелка. И двете останаха много доволни. Наистина си знае работата и не се налага много да му обясняваш. Аз идея си нямах каква прическа искам, само знаех че косата трябва да ми е пусната :-) Резултата беше много добър.
За моята прическа ми взе 10 лв за пробно и 45 лв за сватбата. Салона се намира в една пресечка до сладкарница Малина. Ако някой иска да ми пише на лични за телефон и подробни обяснения как да намери салона, че не знам точен адрес
«
Последна редакция: август 17, 2009, 12:03:09 от vickey
»
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
«
Отговор #76 -:
август 18, 2009, 18:56:06 »
Привет привет и от мен!
За фризирането и гримирането да кажа и аз
В Дима Стил има една сладурана на име Ани, при която ходя от няма и година, но съм много доволна! Трябваше ми официална прическа през май, Ани ми направи просто чудесна прическа! Бях много доволна, затова и ще се доверя отново на нея!
За грима ми пък тогава се погрижи едно момиче на име Петя, също се получи много добре и пак ще съм при нея, ако някой го интересува ще дам контакти!
Сега да се похваля какво свърших в последно време:
Като изключим бельото с младоженеща сме напълно готови!
Вчера за 1 час облякохме и мойте мама и тате!
Шаферката-сестричка е също готова!
От другите неща ни остават само свещите за църквата!
Вчера си поръчахме два страшно красиви свещника за нашата маса!
И нещото на което много се
купихме си шоколадов фонтан!
Оооо да и си поръчахме много красива торта за нас и много оригинална за кумувете ни!
Ами стига съм се хвалила аз! Казвайте вие до къде стигнахте???????
И казвайте с какво може да помагаме???
Хубав ден на всички!!!
PS Пишете повечкооооо!
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #77 -:
август 19, 2009, 09:17:07 »
Привет, момичета. При нас нещата вървят малко по-малко. Купихме вратовръзка на младоженеца, в петък ще си вземем халките, раздадохме поканите, другата седмица вече ще се обаждаме за потвърждения. Трябва да си направим медицински другата седмица. Все още не съм уредила неща като торта, кумско пиле, както и грим и маникюр. За съжаление младоженецът имаше здравословен проблем и сега той ми е на първо място и не мисля толкова за сватбата ...
Активен
sunbeam6
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #78 -:
август 20, 2009, 09:06:02 »
Здравейте, момичета, браво на всички вас за организацията.
И при нас всичко е ок, също ни остана тортата, пилето за кумовете и риза и вратовръзка. Имам нужда от помощ, младоженецът в деня на сватбата има рожден ден, прави 30год.и много ми се иска да го изненадам с нещо или да му направим някаква сладка шега, обаче нищо не измислям. Помагайте и давайте идей.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
Публикации: 66
«
Отговор #79 -:
август 20, 2009, 09:24:28 »
И аз малко се позагубих,но нали е лято и с мъжа ми обикаляме ту на почивка,ту за риба
.Да кажа сега и аз какво свърших до сега:вчера поръчахме поканите за гостите и поканите за родителите и за кумовете.Поканите са ни в есенната гама тъй като ще правим октомврийска сватба,но мисля да ги доукрася с по една панделка ,че нещо не ми изглеждат много завършени.В петък вече ще са готови ,тъй като фирмата ,която ги прави е Софийска и им трябва време да ги напечатат и направят.Наехме си фирма ,която да ни украси ресторанта
много съм доволна от тях.Цената ,която ни казаха направо е страхотна за работата и нещата ,които ще направят за нас.Също така те ще ни украсят и колата.Вчера наехме и видеото и фотото.Разбрахме се ,че ще направим и снимки "падаръче" за гостите,но мисля да взема и други подаръчета,защто да се падне на семейство по снимка и подаръче.Тази седмица пък ми предстои кръщене
,че булката още не е кръстена
.Малко по-малко вече започнахме да отмятаме нещата.А забравих да ви кажа ,че наехме музикантите ,които ще са за забирането ми и 4 танцьори които ще изтанцуват няколко танца в ресторанта ,а после и пред кумовете
.Май това е за сега.Като станат поканите ще ги сложа в галерията да си дадете мнението.
Активен
kateto87
Професор
«
Отговор #80 -:
август 20, 2009, 13:01:11 »
Цитат на: Daisy_d в август 18, 2009, 18:56:06
Привет привет и от мен!
За фризирането и гримирането да кажа и аз
В Дима Стил има една сладурана на име Ани, при която ходя от няма и година, но съм много доволна! Трябваше ми официална прическа през май, Ани ми направи просто чудесна прическа! Бях много доволна, затова и ще се доверя отново на нея!
За грима ми пък тогава се погрижи едно момиче на име Петя, също се получи много добре и пак ще съм при нея, ако някой го интересува ще дам контакти!
Сега да се похваля какво свърших в последно време:
Като изключим бельото с младоженеща сме напълно готови!
Вчера за 1 час облякохме и мойте мама и тате!
Шаферката-сестричка е също готова!
От другите неща ни остават само свещите за църквата!
Вчера си поръчахме два страшно красиви свещника за нашата маса!
И нещото на което много се
купихме си шоколадов фонтан!
Оооо да и си поръчахме много красива торта за нас и много оригинална за кумувете ни!
Ами стига съм се хвалила аз! Казвайте вие до къде стигнахте???????
И казвайте с какво може да помагаме???
Хубав ден на всички!!!
PS Пишете повечкооооо!
здравей исках да те питам писах ти на лични но нз дали си получила писмо....та за въпросното момиче от което си доволна в дима стил с руса късичка коса ли е зашото на мен ми трябва името и понеже исках да се обадя там та си мислех дали е съшия човек
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
«
Отговор #81 -:
август 20, 2009, 18:26:03 »
Благодаря ви момичета
Гледам да си свърша възможно най-много неща по-ранко, че да не ми се стоварят два дни преди сватбата сума задачи и да лудна
Кате, ако искаш мога да ти пратя снимка на прическата която Ани ми прави!
А някоя да знае къде другаде освен в Росица гравират чаши, че там човека до към 5 септември ще е отпускар?
При вас как върви момичета? Напредвате ли?
Успех и доскорооо!
Активен
sunbeam6
Любопитен
«
Отговор #82 -:
август 21, 2009, 08:35:42 »
момичета, моля Ви давайте идея каква изненада да направя на младоженеца!
Активен
lusa
Любопитен
Важното е младите да се обичат...:)
«
Отговор #83 -:
август 21, 2009, 09:46:41 »
За изненадата...
В книжарницата срещу часовника има едни малки книжки, посветени на любовта.Колкото малка кутийка са.Може би са по- големи от кибрит.Ще ви остане спомен, разбира се , ако харесва книгите.Можеш да му подариш и белезници с шеговито послание за доживотна любовна присъда.Можеш и трюфели да му подариш-шоколадови.Другите са много скъпи, нали?!:)Има ги в "Кауфланд".Може и по- луксозен химикал или икона с негов светец закрилник.
Много щастие на теб и всички булчици!
Активен
sunbeam6
Любопитен
«
Отговор #84 -:
август 21, 2009, 10:38:22 »
Lusa, благодаря за идейте, ще се възползвам. Аз имах идея кумата да му подари един голям подарък, в който като отвори кутията да имам щипки, гъби за миене и всякакви такива домакински работи или нещо такова. Ама нещо не ми е узряла идеята както трябва!
Активен
sunbeam6
Любопитен
«
Отговор #85 -:
август 22, 2009, 11:14:15 »
Момичета, имам един въпрос може малко тъпичък да ви изглежда, ама предвижда се порцион в ресторанта и на фотото и видеото, нали???
Активен
lusa
Любопитен
Важното е младите да се обичат...:)
«
Отговор #86 -:
август 22, 2009, 13:20:52 »
На диджея, фотото и видеото можеш да поръчаш порция.Ако има конферансие- също.Вярно е, че им плащаш, но от любезност най- малкото.И те са като гости и то много специални, защото от тях зависи в голяма степен качеството на купона.И емоциите след това.За персонала някои също поръчват.Но всеки си решава.Даже мъжът ми е получавал и подаръчета като на останалите гости, перца и т . н. Дори повече от уговореното, като бонус(имам предвид заплащането).
Поздрави от мен!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #87 -:
август 23, 2009, 10:38:04 »
Цитат на: sunbeam6 в август 22, 2009, 11:14:15
Момичета, имам един въпрос може малко тъпичък да ви изглежда, ама предвижда се порцион в ресторанта и на фотото и видеото, нали???
По принцип се включват в бройката с куверти . Фото ,видео и дж . Това не е задължително а е въпрос на лично решение от ваша страна .
Активен
sunbeam6
Любопитен
«
Отговор #88 -:
август 27, 2009, 08:14:06 »
Ехооо, какво става момичета, къде се изгубихте? Да се похваля ние поръчахме и тортата вчера, остана риза на милото и етикетите за ракията. Вие до къде стигнахте?
Активен
dari_pz
Ентусиаст
Публикации: 66
«
Отговор #89 -:
август 27, 2009, 08:36:38 »
ами аз си чета форума и сега търся идея за тортата.Вчера обиколих сладкарниците в Пз,но мисля да отскоча и до Велинград за тази сладкарница Мариам.Чувам отзиви за нея не само от форума,но и мои познати много ги хвалят.sunbeam6 ти от къде си поръча тортата?
Още не съм ходила до Асеновград,но мисля другата седмица да ида до там
.Да се похваля на 5.09 ми е кръщенето
.Бавно,но славно напредвам в подготовката,но наистина се успокоих като знам ,че има кой да ми направи украсата и аз само трябва да купя дребничките неща.Момичета разкажете до къде сте стигнали с подготовката
.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8