Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 05:41:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2 (Прочетена 186625 пъти)
lusa
Любопитен
Важното е младите да се обичат...:)
Отг: Сватба в Пазарджик!! част 2
«
Отговор #30 -:
юли 24, 2009, 08:55:24 »
"Фазанарията" с колко места е?
Активен
dari_pz
Ентусиаст
Публикации: 66
«
Отговор #31 -:
юли 24, 2009, 12:12:41 »
Здравейте момичета!Малко се позагубих ,че се занимавах с приготовленията за годежа ни въпреки ,че вече имаме дата за сватбата,но нали знаете родителите какви са ,та искат всичко да е както трябва.Lusa нямам никаква идея колко човека побира фазанарията ,но съм слушала ,че било много красиво за открита сватба с изнесен ритуал
.А относно за ресторантчето на Острова не останах с хубави впечатления от него.Една позната ми даде видеокасета,за да видя как нейния оператор им е заснел сватбата,че мислим него да наемем ,а тяхната сватба беше точно в този ресторант на Острова.Интериора е типично по селски(кръчмарски) със дървените маси и столове.На пода имаше част от килим(такъв ,който имитира трева),но само част от дансинга беше послан с него.Витрините с безалкохолното са точно до масите като не изглежда много естетично.Но това си е мое мнение!Щом се радвах ,че нашата сватба ще бъде в Елбрус,а преди това само мрънках и се ядосвах ,че само там има свободна дата,та си представете как изглежда този ресторант.Но има едно голямо НО :казаха ми ,че управителката на този ресторант прави само по една сватба в деня,за да може спокойно да се украси ресторанта и булките да не се ядосват,че трябва да изчакат гостите от първата сватба да си тръгнат.Също така ресторанта си украсява булченската маса(пак е нещо) и нямало такива проблеми с тоалетната...Май в Пазарджик всеки ресторант си има плюсове и минуси.Дано някой да се сети да направи един ресторант както трябва та ние булките да не се притесняваме и за него.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #32 -:
юли 24, 2009, 12:23:13 »
Ама още ли има по две сватби на ден
че казват, че гледат да правят по 1.
Представям си какво ще сервират на втората
Активен
dari_pz
Ентусиаст
«
Отговор #33 -:
юли 24, 2009, 12:32:21 »
valia_diva в Тракия и в Елбрус със сигурност има по две сватби на ден
.Не искам да те разстройвам ,но едно момиче ми се оплака ,че имала сватба в Тракия(вечерна),а преди това имало дневна и тяхната украса била от първата сватба
.Надявам се вие да сте единствената сватба в този ден(същото си го пожелавам и на мен,за да мога поне да си украся ресторанта предварително без да се съобразявам с часовете)и да не се притеснявам ,че няма да е изчистено и подредено и да лъха на алкохол и манджи от първата сватба.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #34 -:
юли 24, 2009, 13:01:29 »
Това беше едно от условията ни в началните преговори - да сме единствената сватба за деня. Сега като си спомня едни от първите думи на ресторантьора бяха "може да дойдети три дена преди сватбата да си украсите", на което не обърнах внимание, защото няма как да стане. На 15.08 със сигурност знам че има 1 сватба и искрено се надявам на нашия ден да сме само ние, че то вече ще е голяма гавра.
аз искам да мисля позитивно и повече да не се настройвам срещу ресторанта, че сама ще си скапя настроението. Оставям го за сега и другата седмица като дойде време за него, тогава ще го мисля.
Активен
sunbeam6
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #35 -:
юли 24, 2009, 13:45:19 »
Някой попита за Фазанарията вижте какво намерих
http://www.v-bulgaria.info/pazardjik/show.php?action=show_adv&adv_id=2058
А другият линк е със снимки на някой други ресроранти:
http://www.v-bulgaria.info/pazardjik/show.php?action=show_cat&cat_id=1281
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
юли 27, 2009, 07:56:33 »
Здравейте, в събота ходих до Асеновград и в сравнение с Пазарджик ми се видя рай за една булка
Разбира се, типично за мен, първата рокля, която мерих в Сияна, ми остана фаворит до края, ама нали лично трябваше да се уверя, та обиколихме всичко.
Това, което ме притеснява, са мненията за Сияна. Много лоши отзиви са написани във форума, а пък роклята толкова ми харесва и ми прикрива всички недостатъци. Направо се чудя какво да правя ...
Активен
sunbeam6
Любопитен
«
Отговор #37 -:
юли 27, 2009, 08:23:30 »
Мерилин, според мен вземи това което ти е харесало и се чувставаш прекрасно с него, важното е ти да си щастлива. Надали има фирма, за която да няма хубави и лоши неща, пак има и нещо друго, ако си доволен може би човек няма толкова да разказва, но да оплюеш някой е типично българска черта(говоря попринцип).
Да се похваля и аз бях в Асеновград, за няколко часа харесах рокля, преправиха я така както искам, купих жартиер, букет за хвърляне, бутониери, панделки и украса и съм много доволна.
Активен
jovani_n
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #38 -:
юли 27, 2009, 08:41:50 »
Здравейте, някой пита за Фазанария. Нашата сватба ще е там. Градината им е голяма, като има няколко възможности за разпределение. Вътре не е много голямо помещението, но пък е много прохладно за летните жеги. От Март тази година има нови концесионери - много приятни хора.
Активен
jovani_n
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #39 -:
юли 27, 2009, 08:43:08 »
Момиета да ми препоръчате добър бутик за цветя, освен този на пазара???
Активен
dari_pz
Ентусиаст
«
Отговор #40 -:
юли 27, 2009, 08:59:52 »
Здравейте момичета
!Годежа ми мина с много емоции и танци!Вече трябва да се захващам със сватбата,че останаха два месеца до нея.Вече бях питала,но никой не ми отговори на въпроса :Колко време преди сватбата тръгнахте да си купувате рокля?Надявам се да си харесам някоя рокля от Асеновград и да не се наложи да правя големи корекции по нея,но нищо не се знае.Мислех си поне един месец до сватбата е добре,тъй като не се знае дали ще отслабна от напрежение или ще кача някой друг килограм,пък и тези жеги.Вие какво мислите?
jovani_n препоръчаха ми един магазин за цветя,който се намира срещу Министерството(кафето),от страната на кооперациите.Мисля ,че там е само един такъв магазин.Казаха ми ,че момичето си разбира от работата и прави много красиви украси...иди и провери.Ако някой друг има мнение за този магазин да го сподели,защото не съм ходила лично и незнам какво предлагат точно и не искам да те подвеждам.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #41 -:
юли 27, 2009, 09:45:52 »
dari_pz, според мен тръгвай да търсиш рокля отсега. Нашата сватба е на 20.09. и ако имах възможност бих обикаляла по-рано, но какво да правя командировки...
Защото в събота станах разногледа в Асеновград да обиколим за един ден всички бутици и накррая всички рокли ми изглеждаха еднакви.
Има го и момента, че в големите магазини, ако ти шият роклята по поръчка казват поне месец преди сватбата да направиш поръчката.
Съветвам те и да отскочиш до Асеновград в делничен ден - по-спокойно е и ще ти обърнат повече внимание.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #42 -:
юли 27, 2009, 15:22:39 »
Мире, ако роклята ти е харесала и я чувстваш като твоята, въобще не гледай коментарите. Важното е ти как се чувстваш в нея. Аз също имах лоши отзиви, но не за роклите, а за самите продавачки вътре. Абсолютно незаинтересовани да продават. Иначе там си харесах страхотна рокля, която на половината долна част беше с пепел от рози и макар да беше с обръч (нещо което аз не харесвам), може би щях да си я взема ако продавачките поне ми бяха позволили да се видя с нея.
Активен
deskatap
Сватбар
«
Отговор #43 -:
юли 27, 2009, 21:48:29 »
jovani_n
мила, благодаря ти за хубавите пожеланията. Догодина живот и здраве и н теб да ти се връщат.
merilen
, според мен си я вземи, особено след като си обиколила всички други магазини и нищо не си си харесала. Щом продължаваш да мислиш само за нея като рокля - взимай и не се чуди. Голяма работа, че има отрицателни мнения - може ти да си случила на "момент"
. Все пак важното е да се харесваш и да се чувстваш добре в нея
.
Активен
sunbeam6
Любопитен
«
Отговор #44 -:
юли 29, 2009, 12:08:12 »
Ехо, бихте ли ми казали къде в Пазарджик гравират стъкло, става въпрос за сватбените чаши?
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Нагоре