Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:30:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2  (Прочетена 186575 пъти)

deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: август 05, 2009, 20:57:20 »

Мери, относно Дарина (мисля, че става въпрос за същата) миналата година и аз ходих при нея за грим (но малко в последният момент - околко седмица преди сватбата) но да ти кажа не останах много доволна, не от работата й, а от отношението й към мен. Когато отидох тя имаше клиентка за маникюр и леко казано не ми обърна никакво внимание. Даде ми да разгледам едни снимки на грим (по-скоро аз ги взех от масичката) на абитуриентки, който в никакъв случай не ставаше за булка с разни камъчета и т.н. А когато я попитах евентуално кога би могла да ми направи пробен, отговорът беше "Пробен? Съжалявам аз не правя пробни, толкова много работа имам, какво толкова- един грим"    Oh my ... crazy Направо побеснях и си излезнахме с майка ми и мъжът ми. Никога не бих се възползвала от услугите на такъв "професионалист" (защото за да си такъв, трябва да знаеш как да се отнасяш с хората, които нкрая ще ти и платят), колкото и добър да е.
« Последна редакция: август 06, 2009, 00:06:23 от deskatap » Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: август 05, 2009, 23:49:36 »

Кате, може и да не става дума за същата Дарина. Тази, за която аз говоря миналата година лятото работеше под фитнес-залата, която е при р-нт "Примавера". Надявам се да не е същата Good luck
« Последна редакция: август 06, 2009, 00:05:25 от deskatap » Активен
lusa
Любопитен
*
Публикации: 30

Важното е младите да се обичат...:)

« Отговор #62 -: август 06, 2009, 09:13:48 »

Здравейте!
Върнах се вчера от море.Много сте писали!Катето,Крис го познавам лично.Приятел е на съпруга ми.Много е добър, правилен избор!
За грима- моя приятелка си прави такъв в студиото до читалище "Виделина".Доволна остана.Не знам сега как е...
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: август 06, 2009, 10:50:25 »

Момичета, за маникюра още не съм решила къде да го правя, но пък имам едно впечатление от Дарина!
Трябваше ми за 20 май и отидох доста по рано (средата на април) за да може да си запиша час, защото зная че май е сезона на баловете и е натоварено! Тя без да ме попита за датата, без да погледне в бележника си ми каза, с малко надменен тон, че била заета! Никак не ми хареса отношението и, затова съм решила да отида другаде!

чух обаче, че маникюристката в Дима стил е много добра!
УСпех и сланчев ден!
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: август 06, 2009, 10:54:18 »

Явно става за въпрос за една и съща Дарина. Вчера питах във фризьорския салон до Примавера и ме препратиха към салона на Рени Илиева. И аз ходих до читалище Виделина, но жената каза, че чакат бебе септември месец и въобще не знае дали ще работи и да и се обадя една седмица по-рано, което за мен е недопустимо и не ми се рискува да ми откаже в последния момент ...
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: август 06, 2009, 13:16:35 »

Мире, човек като е подготвен и знае как стоят нещата ги приема по-спокойно. Така, че мисля че няма да имате изненади от ресторанта. Знаеш, че за младоженската маса искат толкова пари, а без нея неможе. Тя е най-важна. А дали ще имаш калъфки на другите столове не е важно. Но да знаеш, че за вашата маса калъфките и на останалите столове са включени, но ти все пак питай дали на кумовете и шаферите столовете ще са с калъфки. Милото ако не настояваше, никога нямаше да избера този ресторант. Но да не си скапвам настроенето.  На масите на гостите е хубаво поне по 1 ваза да има. Поне се радвам, че имат точно тези, които аз харесвам. Прави и високи. Аз искам да съ пълни с еко почва и вътре една голяма роза в цвета на моите. Сметнаха го 4лв. на ваза. Ако искам и свещи  - само от техните може и по 2 лв отгоре. Абсолютно нищо не може да се вкара като украса. Аз искам да посипя конфети по масите, които са мои и казаха, че ще ми ги таксуват. Та ти като ходиш да се разбирате, питай за 4лв. на ваза какво могат да ти предложат, за 5лв. за да можеш да реагираш адекватно, че аз само попитах това и това колко ще струва, но не питах за тези пари те какво ще ми предложат.
 А между другото в Тракия правят страхотни питчици със сирене и по-добре от тях да се поръча, отколкото обикновен хляб. Дадоха ни да ги дегостираме топли, топли и съм сигурна, че гостите ще изядат първо тях.  blum  поръчахме по 2бр на човек.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: август 06, 2009, 14:41:21 »

Мерси за информацията, Вале. Аз ще ходя в началото на септември да се занимавам с тези от Тракия, но все  повече си мисля, че няма да се разберем, не знам само как ще се сдържа да запазя добрия тон, макар че съм доста търпелива по принцип. Направо не ми се мисли, а аз искам само във висока ваза 3 кали или някакви бели или светлокремави цветя. А на булчинската маса ще седим само ние с кумовете, шаферите ще са отделно, все пак не ми се иска брат ми да е разделен цяла вечер от неговата приятелка. За калъфите за всички не сме мислили, но ще видим, с толкова много гости, може и да се разминем с тях smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: август 09, 2009, 20:55:12 »

Ние раздаваме покани с пълна пара. До края на седмицата трябва да ги раздадем. Междувременно поръчахме халки на Сара Трейд В Росица, на 21-ви ще са готови. Купихме  и чаши на Бохения, които не са с гълъбчета и сърчица smile и могат да се ползват и след това. Вчера от София купихме и костюм на младоженеца от Andrews, а утре ще отиде да си вземе ризата, че нямаха в магазина неговия размер и остава да си хареса вратовръзка и бельо. Аз ще се захващам тези дни с подаръчетата за гостите - ще майсторя рамката за снимката и ще си играя с етикетите за ракията и листовете за масите smile така че има с какво да се забавлявам.

Между другото на Стамблолийски има салон предлагат грим за 20-25 лв, но за съжаление момичето го нямаше за да си поговорим smile
Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: август 10, 2009, 00:42:07 »

Момичета, за грим можете да попитате Вики за координати, тя ходи при моята гримьорка (но аз нямам такиваза съжаление) от която останах много доволна
Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: август 11, 2009, 23:12:20 »

Мери и Кате, намерихте ли къде да си направите грима момичета? До къде стигнахте?
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: август 12, 2009, 08:54:05 »

Аз още не съм намерила - питах на две-три места и вероятно другата седмица ще ходя да се уговарям.
Вчера ходих и до Флора да питам за букет - хубавото е, че внасят холандски кали за 4 лв бройката и поне в букета и бутониерката ще сложим smile Те по принцип са си скъпари, та ако имате впечатления от други цветарски магазини, ще съм Ви много благодарна smile
Иначе приключих с късметчетата за хвърляне, поставката за халките ми е почти готова. Остава ми да украся чашите и шампанското и да купя сатен за кутията, в която ще бъдат. Трябва да купя и кошница за късметите, която после ще използвам за подаръчетата, които в момента майсторим с мама.Манифактурата работи с пълна пара ... smile
На младоженеца остана да му купим само вратовръзка и бельо и сме готови.
Разбира се събирам сили за Тракия за след 2 седмици, когато "делегацията" ще се изръсим там.
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: август 14, 2009, 12:04:35 »

blum здравйте момичета аз също не съм стигнала до никаде  с грима и прическата и незнам какво да правя и каде да се насоча...
относно поканите всички са раздадени  yahoo подаръчета папирусчета късмети всичко е готово  give_rose 
ще продулжавам да следя мненията  и съветите за грим и прическа в пз give_rose
Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: август 15, 2009, 17:39:07 »

Тези дни нямах много време, а и не ми беше до това - лоши новини  cray , но сега мога да ви обясня аз къде си правих грима, и ако желаете да проверите. За съжаление не си спомям имато на момичето, защото тогава всичко стана за 2-3 дни преди сватбата, а тел. - изобщо, защото след като си направих пробният грим направо си запазих и час за деня на сватбата и не ми се е налагало повече срещи и уточнения. Като тръгнеш от колоната в посока за полицията по ул. "Гладстон" минаваш двата магазина за дрехи втора употреба на "Ана Валентино"  (не знам дали още ги има, защото от година и малко не съм в БГ) и срещу тях почти леко под диагонал се пада на ъгъла този салон. Беше в тъмно червено от вънка и се влиза по едни външни стълбички нагоре. Тогава това беше сравнително нов салон. Там правт и маникюр, а същото момиче, което ме гримира и постригва (в деня на сватбата ми, преди да започне да ме гримира имаше друг клиент и го постригваше). За прическа и маникюр не знам, но за грим - останах много доволна. Нито си натрапва мнението момичето, нищо. Даже този цвят, койт аз исках го нямаше за пробният (имаше близък до него но на мен не ми хареса) и момичето ми го подсигури за официалният. Ако искате можете да проверите там, а и цените тогава бяха много добри - 10-15лв пробен и 20 официален, или нещо такова (не си спомням вече).
Успех в търсенето и пишете до къде сте стигнали, а ние след 3 дни се прибираме в ПЗ със златето и ако успея да проверя, или по-точно имам връзка с нет ще пиша по-подробно.
« Последна редакция: август 15, 2009, 17:43:26 от deskatap » Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: август 16, 2009, 00:07:26 »

Здравейте,

да дам координати на гримьорката, за която обяснява Деси  good
Салона е "Елит", момичето се казва Маргарита Иванова, 0896 320721. Цената, която платих за грима беше 25 лв, пробния е 12,50. Гримира също и кумата и една приятелка. Без забележки, страхотно се справи.  Bravo

Мога да препоръчам и фризьор, ако някой се интересува :-)
« Последна редакция: август 16, 2009, 00:09:04 от vickey » Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: август 16, 2009, 14:42:47 »

вики ами препоръчай и фризъор като си почнала  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: