Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:48:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУРГАС - част 6
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУРГАС - част 6 (Прочетена 144187 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: БУРГАС - част 6
«
Отговор #330 -:
август 31, 2009, 19:57:18 »
Цитат на: svetla_ety в август 31, 2009, 09:17:13
За времето да кажа, че помня миналата година около 10.08 заваля(тогава пътувах към София и затова помня), но все пак мисля че даже да избереш деня с най - малка вероятност за валежи пак има шанс, затова според мен не се води единствено и само от това!
Да споделя какво ми се случва в последните дни: Първо хубавото - бях на проба за роклята и се харесах много с нея - точно това което винаги съм искала е
.И сега лошото : в петък вечерта видео оператора ми съобщи, че най - добрия му приятел ще се жени на същата дата, но щял да намери кой да го замести. В събота се срещнах с фотографката и тя беше кошмар: не говоря за снимките и понейе видях само 20 нейни неща а за държание , утношение : каза за една наша съфорумка колко била притенциозна (ами разбира се, че ще сме притенциозни).В неделя се запознах с новия оператор , при който не ми хареса че зза да дойде до Бс си смята едни цени на километър дето ...., но пук негов познат фотограф ми предложи много добри цени - 280лв. за диск и колаж и 200 извадени снимки. Сега не знам какво да правя
Ще ги пазя тия за резерва, но май предпочитам да намеря някой в Бургас. Знам че добрите отдавна са заети, но те и моите дето съм намерила не е ясно до колко са добри. Може ли който за каквито телефони за видео и фото се сети да ми даде и да видя кой е свободен. Благодаря ви предварително! Също се чудех дали да не си наема все пак агенция да помага, че вече ми се струва, че няма да се справя: има много неща за правене, а тези, за които мислих че съм направила се развалят и
Ако можеш да си го позволиш и то най вече ако цената на агенцията е разумна по добрия вариант е да наемеш агенция ще ти кажа и защо . Защото агенциите са обвързани със повече хора и то хора които са проверени и на сто процента работят добре . Една агенция която държи на името си не би ползвала некадърници и не би рискувала да ти предложи някой който не става за нищо . В агенцията могат да ти предложат няколко фотографа и да ти покажат работата им без да ти се налага да обикаляш целия град и да се чудиш дали е добър или лош фотограф някой си . Не ти давам този съвет защото с това се занимавам а защото всеки ден ставам свидетел на начинаещи / професионалисти / които не им пука и взимат луди пари за нищо . Докато това не може да се случи с агенция която гради име години наред и да се излага със начинаещи .
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #331 -:
август 31, 2009, 21:37:46 »
nasi аз съм абсолютно несъгласен с част от твоето твърдение. И за град като Бургас нещата стоят по същия начин, както в Пловдив и София - даден подизпълнител /ДЖ, фотограф, оператор, агенция, ресторант.../ се нагърбва със задачата да организира и проведе събитието сватба като основно набляга на своята дейност. И то с право - това може най-добре сигурно и от това печели основно. Проблемите идват главно, когато този човек е човекът фирма - той е всичко и всички в нея. Това и го проваля в повечето случаи. Аз не мога да се съглася с това, че показвайки работата на 5 фотографа или 5 ДЖ, аз ще съм в състояние да отговоря на всички зададени специфични въпроси от страна на младоженците. На пръв поглед и питимата може да са много добри, но по определени критерии те могат да не отговарят на предпочитаният от младоженците психологически портрет на работещ за тях. И още нещо - до този момент нито една сватбена агенция в София не е заявила интерес може нескромно да прозвучи към моята особа като пренебрегнем факта, че с повечето се срещаме на много, много други събития. Защо ? Защо е същото положението към повечето хора, които работят над десетилетие /някои над три десетилетия / и имат зад гърба си по две сватби на седмица в повечето месеци от годината /работещите само за себе си имам в предвид/. Техните имена присъстват в този форум често, но те не работят за агенция и агенцията не иска да работи с тях. Коя е според Вас причината? Непрофесионализъм - категорично не. Повечето съществуват много преди появата на тази услуга наречена сватбена агенция. Нека да кажем причината с истинси думи и тогава да говорим за професионалисти и непрофесионалисти.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #332 -:
август 31, 2009, 23:33:04 »
Нямам обяснение защо агенциите не работят със хора който са се доказали в бранша . Аз предпочитам да свържа младоженците със човек който знае какво прави защото точно това ще ме направи добра агенция ! Колкото до 5 фотографа вярно е че не можеш да задоволиш всички критерии на младоженците със 5 албума но все пак могат да погледнат определения стил на даден фотограф и след това да се направи среща с него и той да разговаря за всичко останало което не може да се види в един албум . По принцип професионалистите нямат нужда да ги предлага която и да е агенция защото те си имат работа но при нас в Пловдив хората които работят качествено се броят на пръсти и въпреки това работим много добре заедно и съчетаваме нещата !
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #333 -:
септември 01, 2009, 09:15:05 »
Хм........
Агенцията,която аз наех се състои от повече от един човек.Има си разпределени роли-всеки върши само и единствено това,за което го бива.Там ми предложиха няколко фотографа,видеооператори и ди-джей.Аз имах впечатление от работата на няколко и директно си казах какво в стила им ми допада и какво не.Чрез посредничеството на агентите се срещнах с тези,с които желаех и те отговориха на специфичните ми въпроси,без да поемаме ангажимент едни към други.Щом избрах се обадих и потвърдих.
Агенцията ми спести време и нерви да се срещна с по 5-ма работещи в областта,да ги чакам по разни кафенца или да обикалям офисите им.
Що се отнася до това с кого избират да работят те-със сигурност има професионалисти,с които по една или друга причина не контактуват.
За мен изборът беше задоволителен!
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #334 -:
септември 01, 2009, 09:49:58 »
Момичета затрила съм телефона на ритуалната зала - ако някой го има може ли да го прати. Аз тях искам да ги запитам може ли дръг да ни занесе изследванията или трябва лично (ако вие знаете кажете) и да ви питам също какви точно изселдвания искат (понеже за различните градове е различно)?
Активен
dodo23
«
Отговор #335 -:
септември 01, 2009, 10:12:07 »
На мен ми е прясно и веднага ти казвам:вземат кръв за изследването "Васерман" и трябва да отидеш до психодиспансера да ти напишат че не се водиш на отчет.Всичко друго е подписи и печати.
Ние ходихме в "Ел Масри".Единствено трябваше да чакаме кръвните изследвания,но в рамките на 2 часа и половина бяхме приключили.
В болницата платихме 64лв общо,в психото 14лв.
тел.на Ритуална зала "Вардар" 056/813368
Активен
dodo23
«
Отговор #336 -:
септември 01, 2009, 10:14:56 »
Изследванията ще ти трабват за предварителното подписване и направо си отиваш на Вардар с всички документи.
Който знае да каже как протича предварителното подписване.Говорят ли пак всичките думички или само ти се подпиши тук,ти -там.....
Активен
dodo23
«
Отговор #337 -:
септември 01, 2009, 10:26:29 »
Мацки,къде в Бургас мога да си направя етикетите за бутилките и как вървят цените?
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #338 -:
септември 01, 2009, 10:33:28 »
Цитат на: dodo23 в септември 01, 2009, 10:14:56
Изследванията ще ти трабват за предварителното подписване и направо си отиваш на Вардар с всички документи.
Който знае да каже как протича предварителното подписване.Говорят ли пак всичките думички или само ти се подпиши тук,ти -там.....
Какво значи за предварителното подписване?! Няма значение дали ще си с бяла рокля в ритуалната през weekend-а или по дънки и после ще има изнесен ритуал - медицинските си ви трябват и
важат един месец от датата на издаване!
А иначе на предварително подписване си е по избор - ако сте през седмицата само с кумовете е без пари. Ако искате да ви говорят думичките и да имате ритуал мисля, че струва 65 лв. /през седмицата/
Активен
dodo23
«
Отговор #339 -:
септември 01, 2009, 10:37:38 »
Имам предвид,че и Светла както мен ще има изнесен ритуал и за това ще се подпишем предварително.А в ресторанта с бялата рокля няма да ни искат медицинските....Освен това до сватбата й остават 19 дни,така че ще се вмести в едномесечния срок!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #340 -:
септември 01, 2009, 12:36:40 »
dodo23
, определено в ресторанта на никой няма да му е до медицинските. А за едномесечния срок го казвам като напомняне, защото не винаги го казват в ритуалната или там където си ги вадиш.
Някъде другаде бяха задали въпроса какви са медицинските пречки за сключване на брак? Та ми е интересно вие какво мислите и какво пише на декларацията, че аз съм забравила.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #341 -:
септември 01, 2009, 12:54:16 »
Момичета намерих, намерих
Свързах се с ДЖ Драго и той беше зает, но имал афенция (Финес) и имал свободни колеги и малко на риск но ги ангажирах - фото , видео и ДЖ. Можете ли да споделите мнения за тях.
http://www.fines-sa.com/Default.aspx?langID=BG
от малкото видени неща ми изглеждат добре
Свързах се и с ритуалната зала - най сложно ми е това с психото, защото медицинските ще си ги подготвя в София, но моето психо трябвада е в работен ден във Бургас, а на младоженеца във Велико Търново и
. Мисля че пак си влиат в релси нещата при мен
Как сте другите скорощи булки
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #342 -:
септември 01, 2009, 15:30:25 »
Мацки сватбата мина по най-най-невероятният начин!!!
Ние с милото през цялото време не спряхме да се смеем, кумът беше чудесен едни танци му хвърля, на столове ли не ни качваха.DJ-я
Станислав Жеков беше УНИКАЛЕН , НАПРАВО ОТ КОНЦЕРТА НА МАДОНА И НА НАШАТА СВАТБА!!!но изжържа нашият маратон, тортата-точно каквато я исках на вкус-лека и приятна и на външен вид прекрасна.Букетър икебаната, украсата, хората, попа в църквата невероятен( с кума се надушиха и се праеха уговорка да пият по едно чайче.) Ресторта "Мираж" огромни увации без вашата помощ и вкусни ястие нямаше да същото.Подаръка, които ни направихе булченският апартамен, луксозен, приятен, чист, с милто полудяхме вътре
.ИВАН НЯГОЛОВ УНИКАЛЕН ФОТОГРАФ, помогна ни много през самите ритуали какво да правим и как да го направим, Бъчваров -видео
страшен професионалист.
Мацки ще покажа снимки, когато са готови обещавам за да се насладите и веи на прекрасната сватба която изживяхме !!!
И НЕ НА ПОСЛЕНО МЯСНО ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВАС, ЗАЩОТО БЕЗ ВАШИТЕ ИДЕЯ НЯМАШЕ Д А Е СЪЩОТО СИЯНЧЕ, АМЕЛИЯ, ДОДО СВЕТЛЕ, КИКСИ, НИЯ, ТЕЛЕСФОРА НА ВСИЧКИТЕ ПО ЕДНА ОГРОМНА ЦЕЛУВКИ МОМИЕТА ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЕДНА НЕЗАБРАВИМА СВАТБА С МНОГО МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И СЕ РАЗДАЙТЕ ОТ СЪРЦЕ!!!
«
Последна редакция: септември 01, 2009, 15:32:23 от Кardigansder
»
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #343 -:
септември 01, 2009, 17:59:32 »
Първо-Честито Кардиганстер!Радвам се,че сме ти били от помощ и че сватбата е минала толкова гладко!
Светле,аз ти видях запитването,но не ти отговорих,защото ДЖ Драго е зает именно с нашата сватба
От моите наблюдения досега са много готини с жена му и имат много хубави предложения за сватбата.Стискам ти палци!
Активен
dodo23
«
Отговор #344 -:
септември 01, 2009, 19:32:22 »
Кардиганстер,честито мила.Радвам се,че си изживяла такива приятни емоции.Целувам те!
Пламик,щом имам възможност ще погледна какво точно пише на медицинските,но честно нямам представа акакви са медицинските пречки.
Светле,дали в който и да е диспансер не могат да ви издадат удостоверение?Спомням си,че като ходихме жената на регистратурата ни погледна личните карти и каза,че щом сме от поморийска община ще стане бързо.
Сещам се,че и свидетелство за съдимост например,може да си изкараш в който и да е районен съд,но в рамките на няколко работни дни.
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...