Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:53:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 6  (Прочетена 144196 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: септември 04, 2009, 15:41:45 »

Амелия какви са тези глупости, не се разтройвай от тъпотията на някои хора. наистина не разбирам, по постовете които пускаш като бройка си мисля че ти харесва в този форум. маистина не разбирам
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: септември 06, 2009, 17:54:21 »

Мацки,има ли в Бургас фото-ателие,което да работи в неделя?Най-добре в центъра.
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: септември 06, 2009, 20:07:57 »

Dodo23, ако не е късно -почти съм сигурна, че фото "Гея" работи в неделя, а и е в центъра smile
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: септември 06, 2009, 20:17:00 »

Не,не е късно.
Искам на сватбата да си направим една снимка заедно с младоженеца,от която да се изкарат около 50 копия.И като тръгнем да поздравяваме гостите да им подаряваме по една.
Но се замислих кой ще работи в неделя около 5,30 часа.
Сега ми идва на ум,че ако не се получи можем да изпратим нещо като благодарствени писма на гостите ни с по една снимчица.

Ще го проверя това фото Гея!
Мерси Кикси!
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: септември 07, 2009, 17:05:09 »

Не,не е късно.
Искам на сватбата да си направим една снимка заедно с младоженеца,от която да се изкарат около 50 копия.И като тръгнем да поздравяваме гостите да им подаряваме по една.
Но се замислих кой ще работи в неделя около 5,30 часа.
Сега ми идва на ум,че ако не се получи можем да изпратим нещо като благодарствени писма на гостите ни с по една снимчица.

Ще го проверя това фото Гея!
Мерси Кикси!

Додо мила, това може да стане и на самият ден от вашата фотосесия да харесате някои снимка и той фотографа ще ви изкаеа нужните копие.На нас Няголов ден мисля, че беше преди това му кзахме за тази идея и човека направи снимите като ги прекара там през програмка станах с надписи и там др маниики  Bravo
Така,че говори си направо с фотото и той ще ти предложи най-различни вариянти
Успех good
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: септември 07, 2009, 17:23:54 »

Додо и ние така ще направим това ще са подаръците за гостите-по една снимка на семейство от сватбената фотосесия,той човека ще ги направи,след като ние си изберем кадър.Ще ги сложи в картичка,която е от перлен картон(почти същия е като поканите ни).Самата снимка ще е направена като с рамка и т.н.А е на изгодна цена 3.50лв бройката.И без това всички ще искат наша снимки,така че съчетаване нещата.Попитай фотографа ви дали може да го направи. good

Кardigansder кога ще гледаме снимки? blum girl_wink
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: септември 07, 2009, 18:05:44 »

Да и това го имам предвид,но си вдига цената.Защото в едно фото цифровата снимка мисля е около 50ст.А фотографа ще иска повече при всяко положение.
Ще помисля как ще ни е удобно.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: септември 08, 2009, 12:41:50 »

Ако толкова много вдига цената на фотографа или пък нещо цената във фотото не ви устройва, можеш да си поръчаш снимки на един сайт/пращам ти го на лични - да не решат, че е реклама/. Там цената е ниска и качеството е добро - гледала съм техни снимки. И да пратите по едно благодарствено писмо на гостите ви! Така хем регистрирате уважение към тях, че те са ви уважили, хем....излиза малко по-изгодно. А иначе на едната сватба, на която бяхме лятото един папарак си постави лаптопа и принтера на една масичка във фоаето на рестораната и който искаше си вадеше дадена снимка.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: септември 08, 2009, 14:05:41 »

Много искам да си намеря цветар в Бс, който може да направи този букет - ако някой знае нека ми препоръча smile

* real_byket.JPG (21.1 KB, 240x320 - видяно 2560 пъти.)
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: септември 08, 2009, 15:41:55 »

Благодаря ти Пламик!
Днес видях едно фото,което е близо до университета и работи и в неделя.Смятам да пратя сестра ми там.
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: септември 08, 2009, 15:47:19 »

Много искам да си намеря цветар в Бс, който може да направи този букет - ако някой знае нека ми препоръча smile
Аз бях с такъв, но от изкуствени цветя, че не си падам по живите китки. Иначе - май навсякъде ги правят, ти проверявала ли си?
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: септември 09, 2009, 09:32:56 »

Да споделя малко повече конкретика за моите ДЖ, видео и фото - осигуриха ми ги от агенция  Финес. ДЖ ми е Красимир Атанасов, видео - Георги и фото - Светльо. Ако някой знае нещо за това как работят нека сподели , даже ако е отрицателно , за да знам какво да очаквам smile
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: септември 09, 2009, 21:13:05 »

Здравейте на всички,

Сватбата мина и аз исках да благодаря сърдечно на всички вас за помощта и веселото настроение, с което ме зареждахте през целия организационен процес.
Специални благодарности на Desy, Klarafina, Plamik, Kiksi и Skylife, които ми помогнаха със супер ценна информация. Златни сте момичета!

Благодарности и на тези които ме впечатлиха с професионализъм и творчески умения и които направиха този ден неповторим :

- агенция Диаманти и в частност Венелина, флористката Теди от Божи Дар (как уцели само точно това, което исках), ДЖ Драго, салон Стайко, дизайнерката на къща Брайдъл фашън, Зафи от хотел Cънсет Pизорт, както и целият отзивчив персонал. 

Специални благодарности на Калоян, който направи такива вълнуващи и неповторими кадри (това, което е в галерията не е нищо).

Още много хвалебствия мога да сипя по техен адрес, но за да не става реклама от която и без това нямат нужда, ще им пожелая засега най-вече здраве и творчески подем!

За видеото ще кажа по-късно, че не съм го получила още (не съм си избрала още песни). Но с Веселин Лазаров се работеше страхотно през самия ден и не се съмнявам че резултатът ще е на ниво.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: септември 09, 2009, 21:42:48 »

Честито мила,наистина страхотни снимки!Вижда се,че си била прекрасна булка! girl_wink

Ох,момичета само като си помисля,че е другата седмица сватбата и ме свива корема!Пеперуди усещам! crazy
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: септември 09, 2009, 22:08:52 »

Я не се шашкай!! blum
И аз така бях преди деня, но като чуеш тъпана (дето го нямах де, но образно казано) да видиш че само мед ти капе oт сърцето- толкова си радостен че всичко се забравя.  danceg danceg danceg
« Последна редакция: септември 10, 2009, 07:54:06 от minalina » Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: