Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 19:56:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените чаши 4  (Прочетена 174610 пъти)

lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: май 12, 2010, 05:23:03 »

Няма проблем с поръчването. Доставката им е 7 и нещо лв.
Активен
samannta
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #316 -: май 12, 2010, 08:43:06 »

Вчера им пратих запитване по имейл но още нямам отговор...или трябва да им се обадя по телефона ?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: май 12, 2010, 09:07:21 »

Ще ти отговорят, но ако искаш, може и да им звъннеш.  pardon
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: май 12, 2010, 09:30:09 »

didiilko, и аз предполагам че за тях говориш. Едно време ги гледах в online-магазина на една сватбена агенция, ще ти пиша на лични, ако те интересува коя е, че да не ми се карат за реклама, иначе другият вариант е да си ги поръчаш. Честно казано, незнам дали ще ги откриеш по нормалните сватбени магазини в БГ.
Здравей vesince, мога ли да те помоля и на мен да пратиш на лични агенцията където предлагат тези чаши. Ние с бъдещия съпруг  Wink ги видяхме в Сваровски, но там са мнооого скъпи, чак толкова парички за чаши не искам да даваме, пък и кръстниците май смятат да ни ги вземат и не мога да им кажа ами ние си харесахме чаши  за 600 лв. Благодаря предварително.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: май 12, 2010, 10:15:38 »

Samanta, и аз съм за първите, при това не само заради цената. Аз харесвам по - изчистените неща, така че първите са супер  good
Активен
samannta
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #320 -: май 12, 2010, 18:13:03 »

Да поръчах ги , отговориха ми и вече ги чакам с нетърпение, защото това е първата покупка за сватбата !!!  yahoo
Активен
Decu
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: май 22, 2010, 19:59:09 »

Мили дами, извинявам се за "глупавия" въпрос, но бихте ли ми казали тези вълшебни чаши от http://polinika.com горе долу в какъв ценови диапазон се въртят. Някъде из постовете ви мернах цена от порядъка на 640лв, което си е жив грабеж   crazy Правилно ли съм разбрала? Около тази сума ли се предлагат? Аз лично съм решила повече от 70-100лв за чаши да не отделям, това значи ли, че ще трябва да се задоволявам с изчистени семпли чашки, или мога да си позволя и нещо толкова красиво и вечно като чашите на полиника?
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: май 22, 2010, 21:11:24 »

Decu, аз не мога да ти кажа какви са цените на чашите на Полиника, но според мен тази цена от над 600 лв., за която споменаваш, се е коментирала за чашите на Сваровски  Wink
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: май 24, 2010, 04:25:08 »

Decu, аз скоро правих запитване за едни чаши на въпросната фирма и ми отговориха, че цената им е 36 лв. Предполагам, че и другите модели са със сходна цена.  pardon  Good luck
Активен
elica_arteks
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #324 -: май 25, 2010, 12:46:50 »

И аз да се похваля, че в събота си купих чаши yahoo

Ето ги и тях: http://gourmethouse.bg/catalog/wedding-glasses/item-havanna-matt

На живо са още по-хубви. В този магазин има страхотни и по нестандартни чаши, даже 30 мин. умувах кои да взема. Много ефекто се пие, ако си вкараш ръката около чашата и застава като гривна DANCE
Мисля да украся само дръжката и то семпло, за да се вижда ефета от чашите.  blum
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #325 -: май 27, 2010, 13:11:09 »

Интересна гривна-чаша, не бях виждала  smile

Ние за сега харесахме тези чаши

Мисля, че ще са в тон с обстановката - винарна/крепост + търсим по-антична насоченост и ми се иска да са с ковано желязо или друг метал. На тези има лозов лист и грозде + този спираловиден орнамент. Някой да е виждал подобни за да поразгледам още? Дори съм съгласна да са изцяло от метал, но не намирам сив/бял метал, а само медни оттенъци.

Ето такъв тип, може би малко по-семпли би било супер - http://www.german-toasting-glasses.com/wine_glasses/gk063.html
Активен
elica_arteks
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #326 -: май 27, 2010, 15:10:24 »

conflate, тези чаши от линка са просто страхотни judges Не съм виждала подобни. Bravo
Активен
Decu
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: май 27, 2010, 16:17:10 »

Decu, аз скоро правих запитване за едни чаши на въпросната фирма и ми отговориха, че цената им е 36 лв. Предполагам, че и другите модели са със сходна цена.  pardon  Good luck

Aх lunno momiche ти ми оправи деня! Значи в  крайна сметка ще звънна и аз да попитам и мога да започвам да си избирам чашчици  yahoo Много съм ти благодарна за отговора  gu6
Активен
Vani_Emo
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #328 -: май 27, 2010, 17:40:32 »

Zdraveite az sym nova vyv tozi sait io mi predstoi svatba na 7-mi avgust i mnogo se pritesnqvam,zashtoto nishto ne moga da namerq i kak da se okrasqva i vsichko,a ne iskam da si vzemam ketyrihg firma.Iskam samichka i s pomosht ot jeni koito sa minali ot tam.osobenno za chashite i sveshtite i tqhnata ukrasa.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: май 27, 2010, 19:06:21 »

Добре дошла Vani_Emo  Welcome
Спокойно, само кажи какво те интересува и ще се опитаме да ти помогнем  smile
И пиши на кирилица да не ти се скарат  pardon
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай