Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:03:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6  (Прочетена 148008 пъти)

tsury23
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #345 -: октомври 28, 2009, 22:59:16 »

Предварително благодаря на всички.Ами то аз днес следобед посвърших малко работа.За оператор и снимки съм се спряла на Венци,защото знам че работи добре(качествено и на достъпни цени)-той снимаше бала ми преди има няма 7 години(боже кога остарх толкова) girl_impossible и бяхме много доволни всичките.За ресторант за сега клоним към кипарис.Фризиор си имам-ходя при един и същ от 5 години и му имам страшно доверие(а косата си не давам на всеки).За грима ми е проблем и за ди джея(въпреки че Чернев ми беше даскал по математика и е точен и професионалист).И за ноктите(не че сега им е времето,ама да тествм преди сватбата,че да не се изнендам неприятно),защото тука в стз съм обиколила поне 70 % от маникюристките и от нито една не съм доволна.Само една девойка в Раднево ме кефи как работи и май там ще ходя.
За срещата ми е удобно по всяко време,защото аз сега съм си вкъщи по цяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяял ден cray
Само казвате и съм на линия.
А пък ако е удобно-тези,които вече са минали по този път(със сватбата),да вземат някоя снимчица,да им се порадваме де.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: октомври 28, 2009, 23:19:40 »

Velvet - на мен също ми харесва най-много тази с мънистото по средата, изглежда ми най-нежна и стилна.  Bravo на Виолет  наистина се е справила перфектно.
tsury23 - Кипарис е добър избор, но ако сватбата ви е повече от 100 души става доста тясно. Черневи аз лично не ги харесвам като водещи, но това е лично мнение.

За срещата съгласни ли сте в 10ч. в понеделник?
Активен
tsury23
Любопитен
*

« Отговор #347 -: октомври 28, 2009, 23:38:33 »

Аз съм за-само кажете къде да се срещнем.А гостите ще са по 20 човека рода от двете страни и 30 човека приятели(стига с тия пенсионерски клубове вече-родителите да се познават,иначе лелите на лелите на чичовците на пра дядо ми защо да идват sad).И после дискотека с роклята ще се ръгна вътре-вече съм го решила-нали веднъж се женя(уж blum)...
А в 10 този понеделник,нали?(малко като неандерталец питам,ама карай blum(
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: октомври 29, 2009, 00:41:33 »

Радвам се, че и на вас ви харесват smile Ами тази с мънистото-цветенце не е под въпрос, това ще е поканата за милата ми кумичка Girl_hide Тя я заслужава! Чудех се по-скоро за поканата за кума - дали да е с цветчето от червено телче или тази, която е без цветче, а с панделка в бордо. Уж да не е много женствено, като за мъж да е...

Ама утре милото ще си каже мнението и каквото реши, това ще е. Все пак с кума са големи приятели и си му знае по-добре вкуса Wink

Аз вече десет пъти сигурно съм ги разгледала по снимките blush То било голяма тръпка, голямо чудо... heart

Tsury, че ти вече си начертала основните неща. За фото и видео и ние (както и Зори) капарирахме Венци. Ти си поредната тяхна доволна клиентка. Кой ти е фризьора? За гримьор аз ще отида на пробен при някакво момиче Деси, което ми препоръчаха и при Рене естествено. И ще преценя коя да ползвам за Деня. За ДЖ незнам, нии в момента сме "замразили" тази дискусия и доникъде не сме. Но началото на ноември ще се заемем с избора му, както и запазването на датите вече.

Момичета, решавайте къде и в колко часа ще се срещаме в понеделник вечерта, ако остава в сила уговорката де? Ще чета и ще потвърдя. Ако незнам къде се намира мястото, ще се доразберем допълнително blum
« Последна редакция: октомври 29, 2009, 00:43:54 от velvet » Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: октомври 29, 2009, 08:15:07 »

За грим- с две ръце препоръчвам Рене, аз лично съм много доволна. За ресторанта- щом не сте много хора- Кипарис е много добър вариант, но ти препоръчвам да го решите и да ходите да ги капарирате. Ние миналата година ходихме там през ноември и вече имаха запитване за нашата дата- 08.08.
За маникюр също с две ръце препоръчвам ЧарМ и най- вече Мира (там има много маникюристки)
За срещата- аз също съм свободна по цял ден, така че няма проблем кога ще е. Само казвате час и съм там
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: октомври 29, 2009, 08:21:08 »

Здравейте момичета,
тъй като аз съм главния подстрикател за срещата аз ще предложа каде и кога да е, а който може да заповяда .... Ще очаквам всички да дойдат с нетърпение..... give_rose

Среща: ПОНЕДЕЛНИК 18:00ч. на Гъбата ( до Общината с/у бившото Италианско кафе)

velvet  на мен лично всички покани ми харесват и немога да определя коя е най- хубавата... Всяка си има своята красота... Bravo
Zori83 извинявай, че така се получи за срещата, но както виждам повечето момичета са свободни предимно вечер... Надявам се на следващата и ти да дойдеш...

П.С: ако на срещата дойде някоя минала булка... да си носи снимки от Сватбата. girl_wink Аз ще взема част от моите... smile
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: октомври 29, 2009, 10:29:12 »

Здравейтееее blum

Аз се консултирах с милото и той предпочита поканата за кума да е с панделката, без цветче. Просто стои по-...мъжка pleasantry Но и тя си е хубавка де. А за кумата е ясно, че ще е с камъчетата, както и за майките ни smile

Относно срещата, мен идеално ме устройва понеделник в 18.00 на гъбата Yes Хайде, дано сме повече от 3, както май се очертава засега blum И госпожите да носят снимкииии good

Зори, ще се видим и с теб, надявам се, някой от следващите пъти give_rose
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: октомври 29, 2009, 11:03:07 »

И аз ще пробвам да дойда с албума smile Нашата баба е на английски, но ще я навия да отсъства и да гледа Сим, че рядко има сватбена срещичка.
Активен
tsury23
Любопитен
*

« Отговор #353 -: октомври 29, 2009, 11:37:14 »

velvet ще ти дам координатите на фризиора като се видим в понеделник.Ако някой има координати на гримиори-моля да ги носи и на дж.
Аз за понеделник съм с 2 ръце за и ще съм там. Bravo
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: октомври 29, 2009, 12:41:01 »

Мога да предложа и моята фризъорка, защото тя прави предимно сватбени прически и е уникална, т.е. има творчески поглед...В снимките можете да ми видите прическата, а само да спомена, че имам мнооого рядка, права и не подлежаща на никаква обработка коса, защото освен всичко останало е и с тъъъъънък  косъм...Много е добра.
Активен
Letta
Новак
*
Публикации: 10

www.amisega.net

« Отговор #355 -: октомври 29, 2009, 13:51:57 »

Здравейте, момичета smile
tsury23, според мен, изнасянето на брака извън ритуална зала е много по-вълнуващо, по-необичайно и по-красиво, ако мястото, където ще се проведе е такова и носи само по себе си такъв "заряд". Но, дори и тогава, не означава, че е по-лесно осъществимо. Важното е, че на този ден гостите Ви са дошли специално за Вас и би трябвало да се съобразят с желанието Ви.
Ако ритуалът, обаче, ще се състои в ресторанта, където ще бъде и тържеството този момент доста избледнява. Представете си: тишина, Менделсон, аплодисменти, започва длъжностното лице да говори... и в този момент, малко по малко, лека полека започват да се чуват звън от метална виличка, шум от наливане на вода в чашка, шепот на разменени думи... Вярвай ми, за няколко минутки, това става съвсем осезаемо! И никой неможе да се сърди на гостите, защото ако си жаден и пред теб има вода, човешко е да си налееш. Приключва ритуалът! Аплодисменти! Поздрави! И после... в повечето случаи си сядате на сватбената маса. Така губите и ритуала по тържественото влизане в ресторанта, който в повечето случаи е много по-вълнуващ от бракосъчетанието.
Да не забравяме и че,  ритуалната зала има много по-добра акустика, по-официална е, та ако щете и "по-строга"! Самото място предполага тишина, грабване на цялото внимание на гостите. Дори, когато менажирам тържества, моля за изключване на звуците на мобилните телефони.
И още един, мисля разумен довод: единствено на този ден ще сте облечени в Сватбената рокля. Мечтана, избирана с много желание... Защо бързате да я скриете в ресторанта? Покажете я, разходете я. Толкова е красиво всичко това!
А гостите все ще се справят с придвижването си. Въпрос на организация!
Активен
tsury23
Любопитен
*

« Отговор #356 -: октомври 29, 2009, 14:24:11 »

Letta хич не се бях замислила за тези работи-благодаря.То аз още за колко няма да се замисля-каквото съм патенце. tease
А иначе напредвам със скоростта на охлюв-направих списък на всичко необходимо danceg-разгледах списъците с разходи в друга тема и преписах някои.Честно казано и на идея си нямах с какво се захващам,ама като съм цял ден в къщи-то остава и да не справя. girl_impossible
Толкова много дреболийки,за които трябва да се мисли-направо да се чудиш от къде да почнеш.
Ами то като се замисля аз пак съм до кривата круша nea
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: октомври 29, 2009, 14:40:12 »

Letta е права.
Изнесения ритуал е по-необичайно и по- красиво. За мен ако ми предстоеше сватба бих избрала изнесения ритуал. По- рано не се бях сетила, и за това моята беше в ритуалната зала.
Много е важно да подбереш мястото, защото този момент е един от най-важните в целия сватбен ден....
Аз лично настръхнах като влязох в ритуалната зала и когато жената започна да говори.... smile
А ако е на вън , според мен ще е още по- вълнуващо... Girl_hide
« Последна редакция: октомври 29, 2009, 14:41:48 от Elitooo » Активен
Letta
Новак
*
Публикации: 10

www.amisega.net

« Отговор #358 -: октомври 29, 2009, 14:46:24 »

Спокойно! Време имаш достатъчно. Ако започнеш да се шашкаш става само по-изнервящо, а не по-успешно. Маркирай си основните моменти от сватбения ден и си помисли за всеки от тях какво ще е необходимо. После си помислете, изберете и капарирайте изпълнителите, на услугите, от които ще се нуждаете. Това е най-спешното! Следват детайлите, за които има време.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #359 -: октомври 29, 2009, 17:05:18 »

Ако ресторантът ви се намира в хотел, в повечето случаи има и други зали, които се използват за конференции и семинари. Там е подходящото място за изнесения ритуал и след това идва ред да влезете в ресторанта, така че не губите нито един важен момент и ритуал. Удобното в случая е, че всички гости са на едно място и няма да правите овтопоходи от едното място на другото.
Друг вариант ако няма зала, да се направи във фоаието на хотела или ресторанта ако има такова.
Трети вариант - ако наблизо до ресторанта има подходяща зала за случая, както е с хотел "Сити" може да я исползвате също.
Варианти всякакви стига да сте малко по комбинативни и осведомени разбира се къде какво има и как може да се използва.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: