Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 12:53:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 6
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6 (Прочетена 148002 пъти)
tsury23
Любопитен
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 6
«
Отговор #345 -:
октомври 28, 2009, 22:59:16 »
Предварително благодаря на всички.Ами то аз днес следобед посвърших малко работа.За оператор и снимки съм се спряла на Венци,защото знам че работи добре(качествено и на достъпни цени)-той снимаше бала ми преди има няма 7 години(боже кога остарх толкова)
и бяхме много доволни всичките.За ресторант за сега клоним към кипарис.Фризиор си имам-ходя при един и същ от 5 години и му имам страшно доверие(а косата си не давам на всеки).За грима ми е проблем и за ди джея(въпреки че Чернев ми беше даскал по математика и е точен и професионалист).И за ноктите(не че сега им е времето,ама да тествм преди сватбата,че да не се изнендам неприятно),защото тука в стз съм обиколила поне 70 % от маникюристките и от нито една не съм доволна.Само една девойка в Раднево ме кефи как работи и май там ще ходя.
За срещата ми е удобно по всяко време,защото аз сега съм си вкъщи по цяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяял ден
Само казвате и съм на линия.
А пък ако е удобно-тези,които вече са минали по този път(със сватбата),да вземат някоя снимчица,да им се порадваме де.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #346 -:
октомври 28, 2009, 23:19:40 »
Velvet - на мен също ми харесва най-много тази с мънистото по средата, изглежда ми най-нежна и стилна.
на Виолет наистина се е справила перфектно.
tsury23 - Кипарис е добър избор, но ако сватбата ви е повече от 100 души става доста тясно. Черневи аз лично не ги харесвам като водещи, но това е лично мнение.
За срещата съгласни ли сте в 10ч. в понеделник?
Активен
tsury23
Любопитен
«
Отговор #347 -:
октомври 28, 2009, 23:38:33 »
Аз съм за-само кажете къде да се срещнем.А гостите ще са по 20 човека рода от двете страни и 30 човека приятели(стига с тия пенсионерски клубове вече-родителите да се познават,иначе лелите на лелите на чичовците на пра дядо ми защо да идват
).И после дискотека с роклята ще се ръгна вътре-вече съм го решила-нали веднъж се женя(уж
)...
А в 10 този понеделник,нали?(малко като неандерталец питам,ама карай
(
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #348 -:
октомври 29, 2009, 00:41:33 »
Радвам се, че и на вас ви харесват
Ами тази с мънистото-цветенце не е под въпрос, това ще е поканата за милата ми кумичка
Тя я заслужава! Чудех се по-скоро за поканата за кума - дали да е с цветчето от червено телче или тази, която е без цветче, а с панделка в бордо. Уж да не е много женствено, като за мъж да е...
Ама утре милото ще си каже мнението и каквото реши, това ще е. Все пак с кума са големи приятели и си му знае по-добре вкуса
Аз вече десет пъти сигурно съм ги разгледала по снимките
То било голяма тръпка, голямо чудо...
Tsury,
че ти вече си начертала основните неща. За фото и видео и ние (както и Зори) капарирахме Венци. Ти си поредната тяхна доволна клиентка. Кой ти е фризьора? За гримьор аз ще отида на пробен при някакво момиче Деси, което ми препоръчаха и при Рене естествено. И ще преценя коя да ползвам за Деня. За ДЖ незнам, нии в момента сме "замразили" тази дискусия и доникъде не сме. Но началото на ноември ще се заемем с избора му, както и запазването на датите вече.
Момичета, решавайте къде и в колко часа ще се срещаме в понеделник вечерта, ако остава в сила уговорката де? Ще чета и ще потвърдя. Ако незнам къде се намира мястото, ще се доразберем допълнително
«
Последна редакция: октомври 29, 2009, 00:43:54 от velvet
»
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #349 -:
октомври 29, 2009, 08:15:07 »
За грим- с две ръце препоръчвам Рене, аз лично съм много доволна. За ресторанта- щом не сте много хора- Кипарис е много добър вариант, но ти препоръчвам да го решите и да ходите да ги капарирате. Ние миналата година ходихме там през ноември и вече имаха запитване за нашата дата- 08.08.
За маникюр също с две ръце препоръчвам ЧарМ и най- вече Мира (там има много маникюристки)
За срещата- аз също съм свободна по цял ден, така че няма проблем кога ще е. Само казвате час и съм там
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #350 -:
октомври 29, 2009, 08:21:08 »
Здравейте момичета,
тъй като аз съм главния подстрикател за срещата аз ще предложа каде и кога да е, а който може да заповяда .... Ще очаквам всички да дойдат с нетърпение.....
Среща: ПОНЕДЕЛНИК 18:00ч. на Гъбата ( до Общината с/у бившото Италианско кафе)
velvet
на мен лично всички покани ми харесват и немога да определя коя е най- хубавата... Всяка си има своята красота...
Zori83
извинявай, че така се получи за срещата, но както виждам повечето момичета са свободни предимно вечер... Надявам се на следващата и ти да дойдеш...
П.С: ако на срещата дойде някоя минала булка... да си носи снимки от Сватбата.
Аз ще взема част от моите...
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #351 -:
октомври 29, 2009, 10:29:12 »
Здравейтееее
Аз се консултирах с милото и той предпочита поканата за кума да е с панделката, без цветче. Просто стои по-...мъжка
Но и тя си е хубавка де. А за кумата е ясно, че ще е с камъчетата, както и за майките ни
Относно срещата, мен идеално ме устройва понеделник в 18.00 на гъбата
Хайде, дано сме повече от 3, както май се очертава засега
И госпожите да носят снимкииии
Зори
, ще се видим и с теб, надявам се, някой от следващите пъти
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #352 -:
октомври 29, 2009, 11:03:07 »
И аз ще пробвам да дойда с албума
Нашата баба е на английски, но ще я навия да отсъства и да гледа Сим, че рядко има сватбена срещичка.
Активен
tsury23
Любопитен
«
Отговор #353 -:
октомври 29, 2009, 11:37:14 »
velvet
ще ти дам координатите на фризиора като се видим в понеделник.Ако някой има координати на гримиори-моля да ги носи и на дж.
Аз за понеделник съм с 2 ръце за и ще съм там.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #354 -:
октомври 29, 2009, 12:41:01 »
Мога да предложа и моята фризъорка, защото тя прави предимно сватбени прически и е уникална, т.е. има творчески поглед...В снимките можете да ми видите прическата, а само да спомена, че имам мнооого рядка, права и не подлежаща на никаква обработка коса, защото освен всичко останало е и с тъъъъънък косъм...Много е добра.
Активен
Letta
Новак
www.amisega.net
«
Отговор #355 -:
октомври 29, 2009, 13:51:57 »
Здравейте, момичета
tsury23, според мен, изнасянето на брака извън ритуална зала е много по-вълнуващо, по-необичайно и по-красиво, ако мястото, където ще се проведе е такова и носи само по себе си такъв "заряд". Но, дори и тогава, не означава, че е по-лесно осъществимо. Важното е, че на този ден гостите Ви са дошли специално за Вас и би трябвало да се съобразят с желанието Ви.
Ако ритуалът, обаче, ще се състои в ресторанта, където ще бъде и тържеството този момент доста избледнява. Представете си: тишина, Менделсон, аплодисменти, започва длъжностното лице да говори... и в този момент, малко по малко, лека полека започват да се чуват звън от метална виличка, шум от наливане на вода в чашка, шепот на разменени думи... Вярвай ми, за няколко минутки, това става съвсем осезаемо! И никой неможе да се сърди на гостите, защото ако си жаден и пред теб има вода, човешко е да си налееш. Приключва ритуалът! Аплодисменти! Поздрави! И после... в повечето случаи си сядате на сватбената маса. Така губите и ритуала по тържественото влизане в ресторанта, който в повечето случаи е много по-вълнуващ от бракосъчетанието.
Да не забравяме и че, ритуалната зала има много по-добра акустика, по-официална е, та ако щете и "по-строга"! Самото място предполага тишина, грабване на цялото внимание на гостите. Дори, когато менажирам тържества, моля за изключване на звуците на мобилните телефони.
И още един, мисля разумен довод: единствено на този ден ще сте облечени в Сватбената рокля. Мечтана, избирана с много желание... Защо бързате да я скриете в ресторанта? Покажете я, разходете я. Толкова е красиво всичко това!
А гостите все ще се справят с придвижването си. Въпрос на организация!
Активен
tsury23
Любопитен
«
Отговор #356 -:
октомври 29, 2009, 14:24:11 »
Letta
хич не се бях замислила за тези работи-благодаря.То аз още за колко няма да се замисля-каквото съм патенце.
А иначе напредвам със скоростта на охлюв-направих списък на всичко необходимо
-разгледах списъците с разходи в друга тема и преписах някои.Честно казано и на идея си нямах с какво се захващам,ама като съм цял ден в къщи-то остава и да не справя.
Толкова много дреболийки,за които трябва да се мисли-направо да се чудиш от къде да почнеш.
Ами то като се замисля аз пак съм до кривата круша
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #357 -:
октомври 29, 2009, 14:40:12 »
Letta
е права.
Изнесения ритуал е по-необичайно и по- красиво. За мен ако ми предстоеше сватба бих избрала изнесения ритуал. По- рано не се бях сетила, и за това моята беше в ритуалната зала.
Много е важно да подбереш мястото, защото този момент е един от най-важните в целия сватбен ден....
Аз лично настръхнах като влязох в ритуалната зала и когато жената започна да говори....
А ако е на вън , според мен ще е още по- вълнуващо...
«
Последна редакция: октомври 29, 2009, 14:41:48 от Elitooo
»
Активен
Letta
Новак
www.amisega.net
«
Отговор #358 -:
октомври 29, 2009, 14:46:24 »
Спокойно! Време имаш достатъчно. Ако започнеш да се шашкаш става само по-изнервящо, а не по-успешно. Маркирай си основните моменти от сватбения ден и си помисли за всеки от тях какво ще е необходимо. После си помислете, изберете и капарирайте изпълнителите, на услугите, от които ще се нуждаете. Това е най-спешното! Следват детайлите, за които има време.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #359 -:
октомври 29, 2009, 17:05:18 »
Ако ресторантът ви се намира в хотел, в повечето случаи има и други зали, които се използват за конференции и семинари. Там е подходящото място за изнесения ритуал и след това идва ред да влезете в ресторанта, така че не губите нито един важен момент и ритуал. Удобното в случая е, че всички гости са на едно място и няма да правите овтопоходи от едното място на другото.
Друг вариант ако няма зала, да се направи във фоаието на хотела или ресторанта ако има такова.
Трети вариант - ако наблизо до ресторанта има подходяща зала за случая, както е с хотел "Сити" може да я исползвате също.
Варианти всякакви стига да сте малко по комбинативни и осведомени разбира се къде какво има и как може да се използва.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...