Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 04:42:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 6
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6 (Прочетена 147853 пъти)
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 6
«
Отговор #255 -:
октомври 04, 2009, 20:45:32 »
Аз съм с две ръце за Ники Колев!
Бях на няколко негови сватби преди моята и най-напред ме спечели с посрещането на младоженците в ресторанта, мнооооооооого ефектно!
Всичко при него е страшно организирано както обичам, музиката е чудесна и като цяло сме много доволни!
Скоро бяхме кумове на една сватба с известен водещ (певец), нооооо при влизането ни въпросния водещ се усеща, че питата за захранване я няма и вика на сервитьорите да я донесат (това трябва да го е свършил предварително, обикновено са в екип с още някой), после при танцуването за пилето и тортата, тортата пол. час я няма никаква и горката булка лично хукна към кухнята да я търси и т.н. При нормален водещ няма такива издънки.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #256 -:
октомври 04, 2009, 22:40:01 »
Карамеле,
все още не съм се срещнала с никого по простата причина, че искам да се спра на трима например и с тях да се видим. Тоест в момента стеснявам кръга, за да улесня избора ни
Ама е зор наистина.
Марк,
да, може би си прав, че ресторантът и DJ често са "навързани" - това и на мен ми мина през ума, когато управителката ми препоръча DJ. Или пък може би съм просто твърде скептична =]Напълно съм съгласна с теб за едно - хубаво е да има DJ и водеща
Добре щеше да е всеки DJ да предлага свой диск, за да се вижда стила му и да няма разочаровани после - за едни един е добър, за други - друг. Въпрос на вкус.
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #257 -:
октомври 05, 2009, 07:30:57 »
mark_6 виждам че си по- компетентен в тази област, но само говориш колко добър трябва да е ДЖ.
До сега не съм видяла в постовете ти да кажеш кой е добър....
Сподели мнението си, кой е добър според теб и кой си заслужава парите... Мисля че ще помогнеш на много момичета тук да изберат своя ДЖ, а не само да си говорим колко добър трябва да бъде......
То трябва да бъде ама ....... a и нали за това е форума да споделяме мнение...
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #258 -:
октомври 05, 2009, 10:06:29 »
mark_6 много добре знам че не на всеки ще се хареса Жеко Иванов , но само да ти кажа че не взима съвсем тънко както се изрази ,а и доколкото разбирам не си наясно че той не работи сам!!!Като си толкова компетентен както Елито каза кажи кой е добър.А и много бързо заключваш че като видели и чуели негова сватба щели да го отхвърлят откъде си толкова сигурен незнам.....А и тук си споделяме мненията моето го искаха и аз го казах а от там на сетне всеки сам си прави избора, но не е нужно да нападаш и коментираш работата на когото и да било и бързо да правиш заключения че на хората няма да им хареса.
Активен
Fenix
Професор
Идеееее пролет! :))))
«
Отговор #259 -:
октомври 05, 2009, 10:18:49 »
Velvet, диск с воденето на Лета може да ти даде и видеооператорът, който сте избрали, обикновено- все пак тя е доста популярна и води доста сватби. Аз лично май така видях диск с нейно водене...
А DJ за мен е да не кажа най-важната фигура за една сватба, така че за него
разумно
висока сума бих прежалила за сметка на лишаване от нещо друго!
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #260 -:
октомври 05, 2009, 19:51:15 »
Да ви кажа на всички, че утре имам среща с Лети
Доста инфарктно се получи, защото си мислех, че е достатъчно рано и като и се обадих, започнах с оправданието, че знам колко е рано и т.н. А тя: Ааа, аз имам дати и за септември вече
Направо се препотих ви казвам...И ми помоли да изчакам докато провери дали нашата дата е свободна, защото имала спомен, че с някого е коментирала точно нея. Вярвайте ми, идеше ми да си изгриза ноктите от напрежение, като в някое анимационно филмче
И като каза, че е свободна направо ми падна камък от сърцето
И така, утре имаме среща с нея и дори ще капарирам, защото определено ми допадат изпипаните украси, които правят. Стискайте палци, а после пак ще се отчета, естествено
И още веднъж благодаря на
Jeni Candy
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #261 -:
октомври 05, 2009, 20:36:56 »
Fenix ДЖ е важна фигура, ама след 6 месеца никой не го интересува кой е бил. След 5 години също, след още 10 - още повече. Празненството в ресторанта не може без ДЖ, но ДЖ не е най-важното при една сватба. ДЖ е важен повече в петък или събота в едни по-младежки години.
Активен
Miro_81
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #262 -:
октомври 06, 2009, 21:43:27 »
Цитат на: Pachoran в октомври 05, 2009, 20:36:56
Fenix ДЖ е важна фигура, ама след 6 месеца никой не го интересува кой е бил. След 5 години също, след още 10 - още повече. Празненството в ресторанта не може без ДЖ, но ДЖ не е най-важното при една сватба. ДЖ е важен повече в петък или събота в едни по-младежки години.
Много ясно че никой не го е грижа след време за дж ,все пак не се венчаете за него
и като гледам дамите тук не са на по 50 или пък след брак да им е забранено да ходят на купони така че не смятам сравнението за уместно,ако хора като теб не им пука кой им пуска музика на празника ок, не е проблем наемате си водеща за ритуалите понеже те са най важни за вас и хващате едно хлапе със лаптопче,може и комшииче да е може и вие самите и ще спестите една голяма сума която се налага да давате на дж
Не обичам да споменавам имена поради куп причини но този път ще спомена първите няколко в моята класациярвси пак дамите помолиха и не може да се отказва.
01.Ники Колев
02.Петко Сербезов
03.Джими Върбанов
04.Жоро - Казанлък
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #263 -:
октомври 06, 2009, 22:31:43 »
Нещо не те разбирам ! Много е дълго изречението. От прочетеното разбрах много малко. Не знам защо.
Само знам, че наистина е без значение "кой пуска" - много често пуснатото е неразбираемо за меломаните. По много причини. Ето защо не е важно.
Съжалявам, но дамите над 50 са в пълното си право да са тук /неомъжени, разведени, вдовици, разочаровани и недоволни и пр./. Често младоженците са на една зряла възраст, ако не знаеш. Рекордът ми е младоженец набор 1937 г., булка - 1950, т.е. 70 на 55 / и то преди 2-3 години е случката. Имам и друг рекорд - младоженец на 15, булка на 13. Интересни тържества.
Любовта няма граници уважаеми.
Не на последно място - в никакъв случай не принизявам работата на ДЖ. Но не мога да разбера водещата каква роля има в неговата работа. Защо се налага ползването й. В този случай ДЖ за какво е - "да пуска" нещо. Той уста няма ли ? Аз лично, ако се заженя отново ще си наема говорещ ДЖ, а не "пускач" от каквото и да е било /лаптоп или плеър, или сървър/. Така ще спестя от водеща, която аз лично не разбирам защо е на подобно тържество. Единственият вариант е ДЖ да не може да говори.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #264 -:
октомври 06, 2009, 23:24:31 »
Задължително ли е операторът да прави 5-часов обработен филм, или има възможност и да снимат например 2 часа. Говорихме с половинката и преценихме, че 5 часа филм едва ли ще изгледаме от край до край повече от веднъж след време. Виж, ако е двучасов, но съдържащ най-ключовите емоционални моменти, ще е друго. Та, мисълта ми е дали някой знае (от личен опит или не) операторът предлага ли и такав възможност, за по-съкратен вариант.
Сега, за флориста до църквата до Пингвините (забравих му името
). Мислите ли, че би се наел да прави булчински букет топка. Естествено, по-нататък сама ще го попитам, но ако някой има представа, пак ще ми е от полза
Активен
Miro_81
Любопитен
«
Отговор #265 -:
октомври 06, 2009, 23:27:14 »
Явно не схвана иронията в началото на поста ми :)ми да според мен е нормално дж да говори на сватба,а водещата да си води ритуалите това е нейната задача тя не е дж и не прави купона, музиката и воденето по време на купона трябва да е от дж,не че не може да е сам,но идва в повече работата за сам човек ,а и не бъдете лакоми де
представата че дж не е важен идва точно от тук че се препоръчват хора които не са в час и водещата върши повечето неща, а тяхната задача е да следват един плейлист,просто не смятам за нормално да се наемат такива личности,при това за доста високи суми вече.
Всеки сам за себе си според джоба и критериите си трябва да прецени кое е най доброто за него.
Но също така е много дразнеща и другата крайност, дж да плещи постоянно простотии по време на тържеството,защото има и такива,а има и хора които все още си мислят че точно тези са добрите водещи и дж което и още по жалко.
Активен
Miro_81
Любопитен
«
Отговор #266 -:
октомври 06, 2009, 23:38:57 »
Цитат на: velvet в октомври 06, 2009, 23:24:31
Задължително ли е операторът да прави 5-часов обработен филм, или има възможност и да снимат например 2 часа. Говорихме с половинката и преценихме, че 5 часа филм едва ли ще изгледаме от край до край повече от веднъж след време. Виж, ако е двучасов, но съдържащ най-ключовите емоционални моменти, ще е друго. Та, мисълта ми е дали някой знае (от личен опит или не) операторът предлага ли и такав възможност, за по-съкратен вариант.
Сега, за флориста до църквата до Пингвините (забравих му името
). Мислите ли, че би се наел да прави булчински букет топка. Естествено, по-нататък сама ще го попитам, но ако някой има представа, пак ще ми е от полза
Пет часа обработен филм са вече три а може и четири диска,което според мен е много,нормално е един диск със началото вземането на булката и другите разни такива кaто граждански ,църковен...... и втори диск със ресторанта който е максимум два часа,нормално един и половина, пет часа за мен означава по малко монтаж и улеснение на този който го прави
Активен
dodise
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #267 -:
октомври 07, 2009, 00:35:42 »
Марк,абсолютно си прав /и за двата поста/,а Пачоран за пореден път разочарова...
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #268 -:
октомври 07, 2009, 06:38:53 »
Това имах предвид и аз,
Марк
. Наясно съм, че не това не е нормално и че не искам нещо подобно. Въпросът е дали операторът, при молба от нашата страна, би се навил да съкрати наполовина продукта си
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #269 -:
октомври 07, 2009, 08:13:02 »
Velvet - последните сватби на мои приятели, които съм гледала бяха с времетраене 2ч. и 30мин., така че не мисля, че ще е проблем.
Аз също не искам диска да е 5ч.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20