Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:31:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 6
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6 (Прочетена 147574 пъти)
Rachelina
Новак
Публикации: 12
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 6
«
Отговор #90 -:
август 04, 2009, 13:24:56 »
Цитат на: Били в август 01, 2009, 08:27:33
Момичета, взех си роклята
А роклите на малките шаферки са просто невероятни- като бонбончета са, идва ми да ги схрускам! Има и снимков материал в галерията ми.
А междувременно имам голяяяяяяяяяяяям проблем с ноктите седмица преди сватбата! За два дена ми се счупиха 4 нокътя
Изобщо не ми се иска да си съсипрам ноктите с ноктопластика, но така като гледам накрая може и да ми се наложи. По принцип не съм някоя лигла, която рони сълзи за всеки нокът, но сега са ми много важни и си ги искааааааааааааам!
На всичкото отгоре това с ноктите означава, че най- големите ми кошмари, свързани със сватбата, са на път да се сбъднат. Преди време сънувах как ми се чупят ноктите, после сънувах, че ми се разпада прическата, че съм без никакъв грим... Дори веднъж сънувах, че сме забравили да кажем на кумовете кога да дойдат в обредния дом! Оф, докато дойде ДЕНЯ ще се побъркам окончателно
Здравей Били,
За ноктите бих те посъветвала да си сложиш акрил - гел, който стои много естествено.. е зависи каква дължина ще си избереш
Най-добре ще изглеждам 2-3 дни преди сватбата.. хем да свикнеш, хем да нямаш нужда от лак преди ДЕНЯ
И честито за роклята.. аз също си поръчах от Манийка, но си чакам пробата за да видя дали съм доволна
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #91 -:
август 05, 2009, 09:05:36 »
момичета аз да ви попитам - по принцип роклята ми трябва да е готова в Галената сега като се прибера. тогава ми казаха, че на място се шие булото. Някой има ли представа колко време ще им отнеме, защото съм много притисната от към часове. Благодаря предсварително.
Били
, може да ги помолиш да ти направят само счупения нокът с ноктопластика.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #92 -:
август 05, 2009, 09:57:10 »
веднага става булото в сватбен салон Галин - само казваш дължината и модела койот искаш и веднага - на същият ден ти казват малко по късно да отидеш да го вземеш - поне така беше де.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #93 -:
август 05, 2009, 14:51:29 »
Реших да се впиша в булките от Стара загора...въпреки, че живея в София, но си направих сватбата в С.З понеже съм от там...та ще напиша тези от които съм доволна...Ако DJ Ники не е свободен (бил най-добрият) изберете си Милена Паунова. Тя работи като водещ в радио Стара Загора и ще се сдобиете и с много добър водещ на сватбата и с DJ (брат и). Правят страхотни ритуали, а дали сватбата ще стане весела зависи от вас, моята беше страхотен купон...Направих я на Сребърно Езезро...( до 80) човека....момичета няма такова обслужване...
всички "пастички да ядат"...на сестра ми беше на някакъв басейн в С. З., на една моя приятелка в Тифани, на друга в Кипарис, ли там как се казваше онзи на жабките и като знам какви проблеми имаха...в момента в който влезнете в ресторанта вашето единственио задължение е да сте булка, с нищо не се занимавате и са изключително коректни...За разлика от София в Стара загора иамеше хубави рокли, но аз си купих от Хасково , бутик Сватба (не ми се занимаваше със шиене) и са 2 пъти по-евтини, а има много модели и от там си взехме и халките (28-32 лв. грам) и аксесоарите, но и в Стара Загора са хубави и не са на цените от София...(воал за 180 лв., жартиер за хвърляне 20)...Украсата си я наех от "Галена" и смело напред....!!! Ще се опитам да кача снимки...
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #94 -:
август 05, 2009, 19:04:56 »
Цитат на: Roshko в август 05, 2009, 09:57:10
веднага става булото в сватбен салон Галин - само казваш дължината и модела койот искаш и веднага - на същият ден ти казват малко по късно да отидеш да го вземеш - поне така беше де.
Roshko, мн ти благодаря. Ние кацаме в събота, но аз в понеделник имам в 15ч част при козметик в Ямбол и във вторник пробна прическа там. За това исках да знам дали ще ми го направят бързо за да си тръгна с него, защото малко е безмислено даправя пробна прическа без було
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #95 -:
август 07, 2009, 10:36:16 »
Момичета,
Били има тема ... за да и честитите пишете в нея, за да не ви бъдат изтрити постовете както последните няколко пъти....
ето я и нея :
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,21245.new.html
Активен
Rachelina
Новак
«
Отговор #96 -:
август 07, 2009, 15:21:40 »
Здравейте момичета!
Може ли някой да ми препоръча добър цветар, при който да си направя букета и бутониерите?
Благодаря предварително!
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #97 -:
август 10, 2009, 12:57:48 »
За цветаря да ти кажа...там до църквата на пингвините, нали има пазарче за цветя...първият павилион от горната страна...забравих му името на момчето ( нещо като Жоро, Пешо), ама не го запомних, правят добри неща...само където на мен не можаха да ми сложат орхидеи в букета...нямало по борсите...те имат каталог, така, че си избери от него или го разгледай...малко лошо съм обяснила, но аз не живея в Стара Загора от 10 г., но там си правих сватбата...
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #98 -:
август 10, 2009, 13:35:10 »
Цитат на: m_eleva19 в август 10, 2009, 12:57:48
За цветаря да ти кажа...там до църквата на пингвините, нали има пазарче за цветя...първият павилион от горната страна...забравих му името на момчето ( нещо като Жоро, Пешо), ама не го запомних, правят добри неща...само където на мен не можаха да ми сложат орхидеи в букета...нямало по борсите...те имат каталог, така, че си избери от него или го разгледай...малко лошо съм обяснила, но аз не живея в Стара Загора от 10 г., но там си правих сватбата...
Момчето се казва Иво... И на мен той ми прави букета и бутониерите... Аз бях си свалила няколко снимки на телефона и така му обясних какво искам... букета ми беше много хубав, но за жалост от горещото време бързо взе да увяхва....., но като работа много добре работи .....
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #99 -:
август 10, 2009, 13:46:03 »
И моя букет го прави Иво. Но мисля, че бутониерите е по- добре да не са естествени, защото много бързо клюмват
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #100 -:
август 10, 2009, 15:12:12 »
съжалявам, че му обърках името...
, но май като мина стреса и забравих повечето неща...
исках само да добавя, че моите бутониери (май не съм ги снимала) бяха от рози...(както и букета) и ми издържаха до края...накрая младоженеца си я свали в стаята и още се държеше...зависи от цветята...аз споменах, че исках орхидеи, но тъй-като нямаше си сложих лилиуми в бъкета...голяма грешка, въобще не са трайни, много са им нежни листата и точно след 1 час вече започнаха да им капят....
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #101 -:
август 11, 2009, 10:06:10 »
Модератор:Момичета за пореден път ви предупреждавам ,че за честитки и за чат има теми.Не го правете тук.Ако се наложи да предупреждавам пак ще заключа темата.Това няма да е от полза на бъдещите булки
.
Активен
Rachelina
Новак
«
Отговор #102 -:
август 12, 2009, 16:10:42 »
Момичета, много ви благодаря за "цветарския" съвет
На мен ми е още да поръчвам букет - женим се в края на септември, но понеже не съм от Стара Загора и ходенията до там се броят на пръсти, искам да се подсигуря от рано.
Относно естествениете бутониери много се чудя.. много искам да се естествени и се надявам да издържат.. все пак сватбата е вечерна и едва ли ще е прекалено топло, за да увяхнат...
Поздрави и весели приготовления
Активен
Slyn4o
Сватбар
Голямааа усмивка:)
«
Отговор #103 -:
август 12, 2009, 21:41:46 »
Здравейте,момичета!
Може ли малко помощ -
за моя приятелка - моля ви кажете ми добър фотограф (Светлето е заета, Дукс- много скъпо, говорила е и с фото Узунови, но и те били ангажирани на тази дата)
Те са си ангажирали камера отдавна, но сега искат и професионален фотограф..
п.с.
Alexa_sf
- твоята сватба мина ли?
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #104 -:
август 13, 2009, 07:42:22 »
Slyn4o, фото Венци работят доста добре и ценита им не са високи.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...