Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:03:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6  (Прочетена 147814 пъти)

sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: октомври 01, 2009, 14:34:23 »

Момичета, стискайте палци, че тази вечер имаме уговорена среща с Венета от хотел ресторант Сити girl_wink Дано всичко ни хареса и излезем още по-доволни от там.
Довечера ще ви осветля по въпроса blum

Аз забравих нещо, кога казаха, че отварят книгата за записвания на дати за догодина? Началото на октомври или на ноември? Съвсем изключих какво ни казаха на нас blush
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: октомври 01, 2009, 19:41:45 »

В началото на ноември ако идете със сигурност ще може да се запишете аз тогава запазих нашата дата без никакъв проблем!!!! smile
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: октомври 01, 2009, 20:22:49 »

Карамеле, благодаря! smile

Срещата ни с управителката на Сити мина супер! Тя не беше приключила срещата си с една друга двойка и междувременно седнахме вътре да пийнем по нещо. Така имахме време да огледаме и да се убедим, че това е НАШИЯ ресторант Bravo Сервитьорът беше много вежлив и възпитан.
С Венета говорихме за масите, казахме и че искаме ние и кумовете да сме на кръгла маса. Обяснихме и за цветовете на сватбата ни. Тя предложи да ни направи тя украсата, за 200 лв, защото е почти сигурна че за украса от живи цветя никоя агенция нямало да поиска по-малко (това ще бъде проверено другата седмица tease ). Предложи ни варианта с коктейл за посрещане на гостите, което все повече ни харесва като идея, защото момента с обикалянето по масите и повтарянето на Горчиво ще ни дойдат в повече, поне на нас с милото NO Ще си помислим още малко.
За ДЖ лично тя най-много харесвала сватбите на Веско Василев.
Абе, казано накратко, имаме си дата - 29 май 2010 yahoo yahoo yahoo Ако знаете колко съм радостна само! Girl_hide

П.С. Между другото, вече имат запазена дата дори и за юни shok
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: октомври 02, 2009, 09:15:15 »

ЧЕСТИТО Velvet!   Bravo
Много се радвам за теб yahoo
На мен лично не ми харесва стила на водене  на Веско Василев, защото много се натрапва и пее постоянно на сватбата, но на теб може и да ти хареса. Аз имам негов диск и може да ти дам да гледаш и да прецениш дали това е човека за теб.

Elitooo кажи нещо повече за начина на водене на Лети?
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: октомври 02, 2009, 09:51:43 »

Честито и от мен Velvet! 
Много се радвам за теб. Значи имаме още една булка през май Bravo
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: октомври 02, 2009, 09:53:16 »

Благодаря ви, момичета! И аз съм толкова щастлива, това беше ресторантът, в който се влюбих още докато разглеждах сайта blush
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: октомври 02, 2009, 13:23:18 »

Здравей Zori83,
сега виждам че имаш запитване към мен... Ами какво да ти кажа на мен ми хареса как води Виолета...
Аз вече в много постове съм го казвала, но... По по- различен начин  води и е  интересно...
Присъствала съм на много сватби на които Ники Колев и Веско Василев са водили, не че не харесвам как водят те - напротив... , но исках да е по- различно и затова избрах Лети.
 Няма да сбъркаш ако я наемеш  Wink good
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: октомври 02, 2009, 14:17:09 »

Благодаря ти Ели give_rose
Много се чудя, защото тя не дава да се гледа диск. Иначе ми вдъхва доверие и си личи, че е голям професионалист.
А проблема е, че на мен начина на водене на другите двама не ми харесва и се надявам нейния стил на работа да е по-различен и не толкова натрапващ се.
Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: октомври 02, 2009, 15:37:48 »

Велвет честито за датата !!!! :bravo:Много се радвам спомням си как миналата година и аз бях щастлива и ме тресеше подготовката!!!!А относно ресторант Сити аз много го харесвам и по принцип също мислех и ние да идем до там но така и не се наканехме.Гледах на някой сватбата от там и изглеждаше вълшебно така че БРАВО!!!Хайде успех и с по нататъчната подготовка!
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: октомври 02, 2009, 18:30:04 »

Уф, и аз като Зори съм в голяма чуденка за ДЖ и водещ angry Направо почвам да се нервя вече. Всеки препоръчва различни, но не съм гледала ничии дискове. Как може да прецени човек? huhhuh.gif Ники Колев ми идва скъпичък, а сега и за другите чета негативни мнения, незнам...Помагайте, момичета! girl_impossible
Хем не искам да се натрапва все едно е основната фигура на тържеството, но пък искам и да е забавен и остроумен, да се получи весело.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: октомври 02, 2009, 19:33:52 »

Би трябвало всеки да си има рекламни дискове ! Пойскаи нещо да гледаш и така най добре ще се ориентираш ! Ето един линк и за малко промо цени на тези услуги !  good http://ninabg.com/nova/promocia.htm
Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: октомври 03, 2009, 10:01:22 »

Ами Велвет среща ли се с моят Ди Джей. Аз съм много доволна при това не беше висок хонорара му а стана страшно забавна сватба.Той е страшен шегаджия просто си му идва от вътре всички гости много им хареса както и ние останахме много доволни!!!!
Активен
sun_riZe
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: октомври 03, 2009, 14:45:42 »

Karamele тъй като и на мен ми предстои в най-скоро време да започна усилена подготовка по сватбата, би ли изпратила на лични телефон за връзка с вашия DJ Wink
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: октомври 04, 2009, 19:33:28 »

За  DJ най- добър си  остава Ники Колев. Заслужава си хонорара good
Активен
Miro_81
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #254 -: октомври 04, 2009, 20:07:55 »

Карамеле единственото предимство на Жеко е че взима тънко, познай защо,това че на вас ви е харесал не означава че и на другите ще им допадне,и съм убеден че 95 процента от булките биха го отхвърлили щом видят и чуят негова сватба,специално аз мисля че за да е всичко на ниво екипа трябва да е от двама водеща за ритуалите и ДЖ или двама Дж, но като казвам дж имам в предвид човек с опит като такъв и добра техника, със сериозни познания и от към музика а не някой който се гъзи зад лаптоп със мишка и се мисли за такъв,когато всеки от двамата си разбира от работата купона е на ниво и знаете защо си давате парите ,  когато избирате тези хора не се интересувайте само от водещият а и от дж с каква техника разполагат и освен че пуска музика води ли и той ,защото вече има добри такива екипи,или пък е само е за украшение зад пулта, тези които пускат само със лаптоп имат предварително изготвени плейлисти и почти на всяка сватба музиката и стилът им е един и същ защото и да искат няма как да е по различно,и не на последно място вие и гостите правите купона а дж трябва да се съобрази със вашият стил и желания и да подбере най доброто за да се получи наистина купон а не да следва плейлист също така е важен и начина на пускане вече , а не да свърши песента хората да седнат и той тогава да пусне следващата.
Велвет някой управители на ресторанти и дж имат такива взаимоотношения ,ресторанта препоръчва дж ,а дж ресторанта , иначе сити наистина е много добър избор.
Мога да ви пожелая само успех с избора,но преди да търсите нещо трябва да сте наясно какво търсите а не да чакате няколко човека от форума който имат отношения с дадени личности да ви препоръчат кое е най доброто за вас.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: