Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 02:47:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на siiu - 08.08.2009
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на siiu - 08.08.2009 (Прочетена 26495 пъти)
siiu
Ентусиаст
Happy bride
Отг: Сватбата на siiu - 08.08.2009
«
Отговор #45 -:
юли 18, 2009, 12:12:52 »
Момичета ние отиваме на първи урок по танци, пожелайте ни успех, дано не се връткаме като сухи дървета
А после ще търси обувки и риза за младоженеца
Ще се отчета вечерта
Активен
momi4ezateb
Ентусиаст
«
Отговор #46 -:
юли 19, 2009, 07:17:24 »
Малко със закъснение,но аз стисках палци!Дано всичко да е минало добре!Чакам разказче!
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #47 -:
юли 19, 2009, 13:21:01 »
тангото е страшна работе еййй. Отиваме ние в залата (едни от най-добрите ни приятели имат фитнес, та залата за тренировки свърши чудесна работе) нашия приятел Роман (танцьор-професионалист) вече е там и загрява. Ние разбира се, се попикаваме от смях, защото знаем как ще се заковем като дръвчета на дансинга, все пак танго ще танцуваме... Но колкото и да сме скептични, тръпнем от ентусиазъм
Започнахме и ние да загряваме като през цялото време като ни се засекът погледите следва безумен смях. Ейй чесно, скоро толкова не се бях смяла и то върху себе си
Такаааа дойде време да започваме, учителят ни Роман се опитва да сложи сериозна физиономия на лицето си (не му се получава
) Първо ще учим базова стъпка само за младоженеца. Започват, а аз се подхилквам отстрани... и ооо чудооо
младоженеца схваща невероятно бързо ... идва и моя ред да се включа... Роман ще ми покаже направо в действие, хващаме в типичната тангова поза и започва да танцува като аз почти нищо не правех, само се вслушвах в неговите движения и съответно правех същите. Спираме след изпълнението на няколко пози, аз почти ще падна от световъртеж... , а младоженеца е отворил ейй такава уста
След първи проби се оказва че явно в предишните си животи сме били танцьори по танго
Почваме да учим различни стъпки (сега като пиша че ни се получаваше да не мислите че не се настъпвахме през цялото време
) научаваме няколко и правим план кое след кое ще дойде идва време да пуснем музиката...
Пускаме я така че да не чуваме нищо друго и раз и бавна, бавна, бърза .......
Получава ни се... Аз гледам милото през рамото в огледалото и не мога да повярвам колко добре танцуваме
Научихме още няколко стъпки и дойде време да засечем стъпките с времето на песента, ние заемаме позиция, а нашия добър учител пуска музиката и отново и раз и бавна, бавна, бърза...
Така тренирахме около 2-3 часа, чак ме заболя едната ръка от прецизната стойка
но определено си заслужаваше, изглеждаме като полупрофесионалисти сега и най-важното отлично си паснахме в ритъма, предполагам затова и толкова много с обичаме
Надявам се разказчето да ви хареса! Приятно четене
Активен
momi4ezateb
Ентусиаст
«
Отговор #48 -:
юли 20, 2009, 17:35:01 »
На мен определено ми беше приятно и много забавно!
Радвам се,че ви е харесал урокът!
Успех и на сватбата!
Активен
siss
Професор
«
Отговор #49 -:
юли 20, 2009, 19:51:01 »
Супер, направо се навих да опитам пък видиш ли може и от нас да изязе, че сме танцьори щом толкова се обичаме
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #50 -:
юли 20, 2009, 22:40:53 »
Дори и да не подготвите специален танц за сватбата, просто си е голямо забавление
Ние мислим и след сватбата да направим няколко урока за латино танци и после с учителя на латино диско
Да ви кажа че днес довърших текста за церемонията, като трябва само да довършим с милото превода на немски че на мен някои думички ми бягат все още
Трябва утре и моето обещание да довърша и съм готова с церемонията
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #51 -:
юли 20, 2009, 22:43:05 »
Добре казано, siss
До тук много добре, siiu.. Виждам, че добре сте се справили. Аз малко късно видях последните новини и не успях да стискам палците, ама гледам че и без тях сте се справили... То понякога така се получава.. Но важното е, че всичко е минало много добре..
Нервна ли си вече или.. ?! Все пак две седмички остават
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #52 -:
юли 21, 2009, 15:34:19 »
Записче, че нещо съм поизтървала темичките напоследък
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #53 -:
юли 21, 2009, 18:13:05 »
princesata9, чесно казано съм самата спокойност, не ме питай само как става, идея нямам
Случва се да сънувам кошмари свързани със сватбата, но това е всичко
Но предполагам че като дойде деня ще съм по-шаш и все пак не притеснена, а по-скоро превъзбудена
Още търсим риза, трудна задача се оказа с тоя бял костюм и обувки не сме купили ама не се притеснявам, то моя мъж ако не си намери всичко в последния момент, няма да е той просто
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #54 -:
юли 22, 2009, 16:08:13 »
Мале, ама аз как така съм пропуснала твоята темичка. бързо почвам да наваксвам с четенето и разглеждането на снимките.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
юли 23, 2009, 23:23:40 »
siiu, важното е да си намери. Няма значение кога. Пък и нали знаеш, че всеки мъж си има чар. Може на твоя това да е - да се справя с нещата в последния момент
Завиждам ти благородно за олимпийското спокойствие и ти пожелавам до края да е все така. Ще ти пожелая и нещо, което на мен свекито ми каза - няма да гледаш много детайлите в Големия ден. Ще има много неща, които няма да са направени така както ти искаш, но няма да забелязваш, защото още повече ще се изнервиш. Усмихвайте се с милото и всичко ще е наред.
Целувки мила
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #56 -:
юли 24, 2009, 13:53:57 »
Ризата е купена
Само обувки още търсим, но милото днес ще ходи и ако не намери, другата седмица го хващам за яката и по магазините
Да ви кажа какво решихме за видеото, понеже добре знаете какви са цените за тази услуга, решихме да си купим хубава камера и брата на милото ще снима. Той си пада по такива неща затова не ме притеснява че няма да се чувствува като гост.
Направих и тейбъл картички (Муцито да ме извини, но си откраднах идеята от нея
) тези дни ще кача снимки да ги видите.
За цветята да ви кажа че ще са от Джунглата, ще ми кажат дали ще нямерят лилави лалета този понеделник, но все пак за разлика от други места ми обещаха лалета
Днес за първи ми се разтупка сърцето като си видех лентичката - 15 дена
и кошмарите зачестиха, но все още се опитвам да си мисля положителни неща
Не съм се шашнала ама като си представя че ми остават само 15 дена като неомъжена жена и нещо в мен почва да крещи - "Бягаааайййййй"
С танците много добре се справяме и тренираме редовно
Трябва сега да се обадя да запиша час за всичките спа процедури, които искаме преди сватбата и горе долу сме готови.
Ще пусна тези дни списък с нещата, които ще трябва да свърша като сме във Варна вече
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
юли 24, 2009, 13:59:22 »
Siiu, да качиш снимки на тейбълките, че аз търся идеи за тях, че нещо музата ме е оставила напоследък
Много хубава работа си свършила. И стига с тея кошмари - не е хубаво булката да се тревожи преди сватбата за това, че наближава. Опитай се да не мислиш за това
Активен
siss
Професор
«
Отговор #58 -:
юли 26, 2009, 17:00:38 »
Цитат на: siiu в юли 24, 2009, 13:53:57
Не съм се шашнала ама като си представя че ми остават само 15 дена като неомъжена жена и нещо в мен почва да крещи - "Бягаааайййййй"
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #59 -:
юли 27, 2009, 09:53:37 »
А, извинена си
, радвам се, че са ти харесали даже. Аз сега ги дооправям моите, тук някой беше споменал за пояси, та си купих едни бомбони с дупка по средата и сега трябва да ми доиде музата да ги сложа само.
За Джунглата аз и по-назад съм писала - няма да съжаляваш. Ако имаш някакви притеснения търси Стефан (той е собственика) и говори с него. Каже ли ти, че ще имаш лалета- ще ги имаш!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Нагоре