Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 02:36:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на siiu - 08.08.2009  (Прочетена 26484 пъти)

Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юли 14, 2009, 11:23:35 »

Много е готин танца danceg Гледала съм и други такива преди, не е лошо като идея, може би бих го направила ако имах някакво време и сили.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юли 14, 2009, 11:29:53 »

Аз съм много за идеята с танца. Ние също ще имаме нещо подобно.  yahoo danceg
Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: юли 14, 2009, 12:39:15 »

Ние сме решили основният ни танц да е танго и след скреча имаме още 9 песни като всяка е с дължина от между 10 и 20 секунди. Предполагам в четвъртак ще ни е първия урок за тангото  danceg
Активен
momi4ezateb
Ентусиаст
**
Публикации: 133

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: юли 14, 2009, 17:58:23 »

Страхотна идея!Успех в изпълнението!Ще чакаме и доказателства след това!  blum
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: юли 14, 2009, 18:06:31 »

Идеята за танца е повече от страхотна! Същият клип го бях качила преди време в темата за първи танц. Допада ми и на мен много!
За лалетата- ако си се доверила на "Джунглата" и от там са ти обещали, бъди сигурна, че няма да те подведат. За тях специално ти гарантирам!
За камерата за съжаление не мога да ти помогна. Дали няма да е по-добре ако все пак си наемете видеооператор?
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: юли 15, 2009, 13:54:19 »

За танца  Bravo - ако и моята половинка беше навит и аз бих го направила, но уви танците не са силната му страна.
За лалетата - супер! Щом това е акцента на сватбата good
За видиото - ако държиш да имаш после хубав спомен - не се колебай и си вземи професионален оператор, за съжаление замо професионалистите инвестират в хубава техника - няма как, нали си изкарват хляба от там. Аз лично смятах, че това не е най-важното, но както ми каза агентката после всичко заминава....само снимките и видиото остава  smile.
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юли 15, 2009, 16:05:58 »

И според мен е хубаво да си наемете оператор все пак. Наистина само това остава, въпреки че аз лично държа повече на снимките. На тях повече ще се радвам и повече ще ги гледам. И все пак ще ни снимат с HD камера, че да се запазим по-качествени за поколенията pardon
Активен
momi4ezateb
Ентусиаст
**
Публикации: 133

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юли 15, 2009, 17:17:43 »

че да се запазим по-качествени за поколенията pardon
това ме уби направо  Bravo страхотно ме разсмя
А, по темата,че пак се отнесох,и аз така мисля-хубаво е да има професионалист  good
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: юли 15, 2009, 22:23:00 »

siiu, всичко е много красиво. Разгледах снимките в галерията... Нямам думи. Халките са хубавки, не са мой стил, но е важното че на вас ви харесват.
Обаче поканите ми останаха в очите. Толкова много ми харесват, че нямам думи.. Наистина много добре.
И обувчиците... Абе, плана ти е невероятен просто. Ето това се казва предсватбена листа good И аз се каня да направя един такъв график, ама все няма време.
Всичко върви много добре.
Успех, siiu give_rose
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: юли 16, 2009, 09:26:08 »

Здравейте мацки, благодаря много за съветите по моите чуденки, до края на седмицата сме си дали време да решим за видеото. Историята е следната, когато бяхме във Варна май месец и много мислихме дали да наемем видео, решихме че до август месец имаме време и може да решим по-късно, след това дойде предложението от БТВ да снимат нашата сватба за "Такъв е животът", което нас относно видеото, чудесно ни устройваше, за съжаление те се отказаха тъй като при нас само ритуала е в "Слънчев ден", а те имат някаква уговорка да снимат само там, или нещо такова. После дойде идеята сами да правим видеото, но вече знаете относно проблема с намирането на камера. Чесно да си кажа, трябва да призная че беше грешка да оставим тази важна част така за накрая, но и да се ядосвам няма да променя нищо. Ще си проличи до края на седмицата  pardon
Да ви кажа какви са новостите, около подготовката.
Вчера си купих цветя за косата и съм изключително доволна (пускам снимки в галерията да ги видите). Струваха ми 5 евро като са две цветчета с големината на юмрук. Те всъщност бяха на зелен стрък, един вид цяло цвете с дръжката, а аз ще използвам само цветчетата. Но сега се чудя как да ги закрепя заедно и как точно ще ги закрепим на косата. Ако ви хрумва нещо споделяйте.
В петък ще ходим да купуваме риза и обувки на младоженеца  smile
Иначе започнах да организирам и немската сватба, в началото бяхме решили поканите да са същите, но все пак са плажи и не отговарят на идеята. Вчера случайно видях поканите на една наша съфорумка и просто се влюбих и най-важното ще си ги направя сама  yahoo Ето ги и тях

* PICT0987.jpg (18.53 KB, 297x400 - видяно 1832 пъти.)
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юли 16, 2009, 12:42:05 »

siiu, аз също много ги харесах тези покани. Толкова са слънчеви. good
А цветята за косата са орхидеи, любимите ми. Ще бъдеш прекрасна булка, сигурна съм. Bravo
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юли 16, 2009, 20:45:59 »

Отбивам се да видя до къде си стигнала с подготовките за двете сватби. Относно прикрепването на цвтето малко си зависи и от самата прическа, но може да пробваш с форкети ( само не знам този цвят до колко ще издържи, защото  е доста нежен. Аз също мн обичам орхидеи. Относно видеото съм сигурна, че и там ще се справиш. Наистина  е малко кофти с тези от БТВ ама какво да се прави. Само едно тъпо въпросче, че явно съм изпуснала датата за немската сватба  blush та кога е?
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: юли 17, 2009, 10:44:33 »

bergeria, не си я пропуснала, просто аз до сега не съм говорила много за немската сватба  pardon Толкова се заплеснах по българската че въобще не ми остана време. Датата е 25 септември (петък) като ние искахме събота, но всичко е доста по-различно тук. Може да сключиш брак само в първаята събота от месеца. Ние искаме септември и ако трябва да е първата събота, демек 5-ти, това ни идва доста рано. Едва на 19-ти август се връщаме от Варна и няма да ни стигне времето. Но мисля че и петък да е няма проблем.
Утре сме на първи урок по танци, а след това ще търсим риза и обувки за младоженеца, както и канелени пръчки за немските покани... Дано намерим всичко че съвсем не остана време.
Майка ми трябва да поръча днес цветята за мен и за булченската маса, а за колата сме избрали ето този вариант, с лилава органза и бели хризантеми  yahoo

* 5021.JPG (28.43 KB, 640x395 - видяно 327 пъти.)
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юли 17, 2009, 13:52:41 »

Bravo - това за поканите. моите покани ги направи виолет и получих комплименти от абсолютно всички на които бяха връчени. Няма да сбъркаш. Дано се справиш с направата...аз като виден несръчко намирам, че не е лесно  girl_impossible

Орхидейте нямам идея как ще ги закрепиш - то и аз ще съм с тях в косите, но се надявам фризьорката да ме реши проблема. Но относно трайността разбрах че няма проблеми - били издръжливи. Скоро четох мнение от една сватба - непомръднали good
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юли 17, 2009, 16:29:19 »

Ама мацки те моите (орхидеи) са изкуствени  smile Обмислях идеята за естествени, но тези толкова много ми харесаха и ми изглеждат толкова реални че за мен просто няма смисъл да взимам други  pardon
Да ви се оплача че днес бяхме за пореден път до ритуална зала тук в нашия град в Германия и се оказа че българския документ, който чакахме не е верен  cray Чаках ме го цял месец, а сега какво се оказа  cray На всичкото отгоре не е верен защото една патка в посолството не си е свършила работата  beating Охх направо незнам, без този документ едва ли ще ни пазят датата в ритуална, а мястото където сме избрали да сключим брак е доста предпочитано защото е един старинен красив замък и сега незнам какво да правим  Плачещо момиче
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: